Přejít na výpis diskuzí

Miley Cyrus

OSOBNOST 17.3.2007 
15295 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • NÁDHERNA

Lidičky máme nádhernej náskok! Hlasuju furt, a vy určitě taky! MYSLIM ŽE SI VŠICHNI ZASLOUŽÍTE VELKÝ DÍKY...
    Ale musíme hlasovat dál aŤ nás nepředběhnou
  • delete
  • kontakt

hele nevite nekdo jeji kontakt na cokoliv?? *1*
  • addlevel

hodně času

vedeme si dobře mám pěknej náskok 1041 ale pořád zbývá 28 Days 20 Hours 15 Minutes 50 Seconds a to je dost *9*
  • fakt válíte

Ty jo nebyla sem tu od 3 hodin, ale nebojte řekla sem ségře ať za mně hlasuje a teď se kouknu a náskok 900 fakt dobrý a to to předtim vypadalo jen tak tak protože to bylo že my jsme byli 1. pak zas oni ale vy jste to zvládli asi už půjdu spát mamka řekla ať zejtra vstanu brzo tak zatim
  • addlevel

sk

panejo včera jsem hlásla dvakrát pro slovensko ať nejsou pozadu a dneska už jsou 5. *7*
  • mattie

foto

www.rockprincess.estranky.sk
    stran ka je sice o demi lovato ale vo fotogalerii si dajte ine a je tam dost fotiek z miley touru:D
  • jana291995

CHCETE MILEY V ČR?

Chcete at je Miley Cyrus v česku?? Tak pro ní hlasujte,pro českou republiku, která je UŽ na 1 místě, máme velkou šanci.

http://tweeter.faxo.com/ Top_Miley_Cyrus_Country/2010/01

Prosííím..ČR je první...je tu hodně velká šance že MILEY PŘIJEDE DO ČR!!!
    • jana291995

Re: CHCETE MILEY V ČR?

jéé v už o tom víte..no to nevadí.. *1*
      • hbdelfin

Re: Re: CHCETE MILEY V ČR?

vzdyt odtud se to vetsinou rozsirilo *15*
  • mattie

NEW PHOTOS

Ahojte... mám strašne veľa nových fotiek Miley, akurát sa mi ich sem nechce po jednej pridávať..tak či neviete o nejakej stránke kde by sa dali hromadne pridať:D a kto by chcel-ich môže dať potom sem ... papapa *14*
  • hbdelfin

polaci

hele, napadlo vas, jak ti polaci musi byt ale nastvani?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit