-
neeee
Ne lidi Brazilie už předehnala Bulharsko a je těsně za nama....do rana nas úředežene :(:(
*9* *9* *9* -
dobrou
tak papa, at nas nikdo nedprebehne -
HLASUJTE!!!!!!
HLASUJTE!!!!!!!!HLASUJTE!!!!!!!!upl ne vsechny fanousky ted prosim, at hlasuji,brazilie se probrala a zacala silne hlasovat, takze zacnete vsichni hlasovat -
hlasujte
ha,polaci uz mirne zpomaluji v hlasovani,no my sice taky, ale to je nase sance, takze:
HLASUJEM,HLASUJEM,HLASUJEM -
-
Re: hlasujte
beru to zpet,my zpomalujeme *9* *9*
-
-
yeah
1400, dobre my, a jedeme dal, vsichni fanousci, kteri jsou online, tak at hlasujou -
-
Re: yeah
Teď jsem to zpočítala a vedou jenom o 477 tak to bylo na začátku i s Bulharama takže máme šanci bejt 1. ale fakt máš pravdu když teď jak budem spát tak Američani budou vzhůru a budou hlasovat tak doufam že nás nepředženou to by bylo blbý -
-
Re: Re: yeah
no američani se asi moc neprobouzej když byli na 11 a ted jsou 13...ale ta brazilie jo. no dneska děte spát hodně pozdě děcka :D:D *15*
-
-
-
my je dáme
Hele když jsme dali Bulhary tak dáme i POláky oni na to nemaj my jo takže my to vyhrajem, ale blbý je že to trvá ještě měsíc takže my musíme hlasovat každej den jasný žádný přestávky atd. my to zvládnem. -
-
Re: my je dáme
jo, ty dame,ale tedka v noci to bude boj, jelikoz nekdy tedka maj v americe a brazilii den, takze se proberou a budou hlasovat a hlasovat a hlasovat, takze my tedka musime zabrat a dat strasne hlasu, aby nas jen tak nepredhonili, ja budu hlasovat co nejdele to pujde -
-
Re: Re: my je dáme
Já taky ale dneska nemam chodit spát hodně pozdě třeba v 1 nebo ve 2 hodiny -
-
Re: Re: Re: my je dáme
ja zalehnu asi v jedenact,pul dvanacte maximalne -
-
Re: Re: Re: Re: my je dáme
Já asi taky protože včera sem toho moc nenaspala.
-
-
-
-
-
?
jak to ti blby polsko dela? uz ma 1811!! -
-
Re: ?
moc dííííííííky mááááááááám to *1* -
-
Re: Re: ?
super,tak hlasuj
-
-
-
pomoc
no tak sem tam ale nwm jak dál -
-
Re: pomoc
jestli jses na te strance, tak hned na prvni strance jsou vlajky, ta si najdes tu ceskou, a pod ni mas vote a klikneš na to -
-
Re: Re: pomoc
dole??? -
-
Re: Re: Re: pomoc
jak jako dole? jako pod tou vlajkou? jo tam -
-
Re: Re: Re: Re: pomoc
sorry ja su jaksi nechápavá kde to najdu na te stránce -
-
Re: Re: Re: Re: Re: pomoc
Hele mě tam taky hned neskočila ta stranka, když se koukneš do levyho hornihi rohu tak am maš VOTE WALL na to klikneš a pak se ti tam zobrazej rusny hlasovaci soutěže s hvězdama atd, a tu miley hned najdeš- TOP MILEY CYRUS COUNTRY *3*
-
-
-
-
-
-
dame polaky!!!!
hele, zkusime porazit polaky!!!!!!!!
hlavne nas nesmi predbehnout bulhari a brazilie -
pomoooooooooc
lidišky plís pomošte mě já newím kde to hlasování mám najít pomoooooooooc ale rychle *1* -
-
Re: pomoooooooooc
a pa co sem tam ale nwm jak se dostat dál -
Re: pomoooooooooc
normalne na teto adrese
http://tweeter.faxo.com/T op_Miley_Cyrus_Country/2010/01
A HLASUJEME!!!!!!!!!
1253!!!
-