-
trapná...
veverkamiska: já ani ty co psaly to stejný nejsme ,,stupidní,, to ty si spíš trapná... -
omg..
veverkamiska: Jo tak se pak vyfot s Miley a dej to sem jo??omg.. -
-
Re: omg..
proc bych se s ni mela fotit kdyz nebude doma bude na koncerte -
-
Re: Re: omg..
A nepsala si náhodou že by měla bejt doma??Už se v tom trochu ztrácíš holčičko... -
-
Re: Re: Re: omg..
měla ale pak sem se koukla na koncerty a má bejt na koncertě -
-
Re: Re: Re: Re: omg..
ou..najednou... -
-
Re: Re: Re: Re: Re: omg..
si fakt stupidní jako ty co tady psali to stejný
-
-
-
-
-
-
.
příští rok se taky chystám do Ameriky už se těším..... *14* -
-
Re: .
Já už se taky moc těšim už si tam někdy byla je to tam fakt nádherný hlavně v noci ale hlavně to tady už víc nerozebýrej jinak ti začnou říkat že nikam nejedeš a že si to vymejšlíš věř já znám -
-
Re: Re: .
OMG!sry ale ty si fakt dcl namyšlená!!!Podle toho co jsem četla... *9* -
-
Re: Re: Re: .
jo nesud knihu podle obalu já vim že to tak vypadalo ale namyšlená nejsem jenom mě někdo tak vytočil jenom kvůli takový debilitě -
-
Re: Re: Re: Re: .
No sry ale psát ,,no děda bydlí o jeden barák než děda..,, To je fakt.....Víš co.. -
-
Re: Re: Re: Re: Re: .
cože děda bydlí o jeden barák než děda spíš MIley ne jo je to divný ale je to pravda -
Re: Re: Re: Re: Re: .
chtěla sem napsat tohle: No sry ale psát ,,no děda bydlí o jeden barák než miley..,, To je fakt.....Víš co..
-
-
-
-
-
-
....
Miley bude mít 5 koncertu v Londýně!!
A jsou poslední zbylí místa kde si mužeš sehnat vstupenku!!
Napsala jsem to do novinek tak se podívejte!jedna vstupenka do dolního sálu stojí na české koruny 5000kč dost krtuý!
Mno to je všechno no!!Takže lidi posleední VSTUPENKY!!! *4* *4* -
-
Re: ....
sice to je dost ae miley za to stoji. -
Já jedu do Ameriky 2.prosince a děda bydlí v ulici Tolluka Lake tam kde bydlí Miley a bydlí jenom kousíček od jejího baráku a já si k ní domů půjdu pro autogram měla by bejt doma -
-
Re: Re: ....
víš, že Toluca Lake není ulice?:D:D to tě chci vidět:D:D -
-
Re: Re: Re: ....
*4*
-
-
Nevíš prosím prosím přesnou adresu? Já pojedu do LA, ale stejně ji nemůžu zastihnout.. Ona bude v tom Londýně.. *9* -
-
To fakt nevim její přesnou adresu jenom poznam její barák a děda bydlí fakt asi o jeden barák vedle ale její barák je obrovskej úplně mega a je bílej a nádhernej já v Americe jdu na koncert taky už ho mam objednanej řes dědu tak se moc těšim -
-
Re: Re: Re: Re: ....
Ha, 2 hodiny let???? Letí se normálně 12 hodin, ale díky časovýmu posunu to bude 6 hodin!!! Vždy si to musíš vydělit 2, do Bulharsha jsem letěla 2hod. a z Bulharska 1hod. kvůli posunu času!!!! A ty nevíš kde je Miami????? Vrať se do 5.třídy(teda pokud tam nejseš), tam se učí města!!!!! Tak se divím , že víš kde je Chigago, a navíc jsi tu psala, že jedeš do Miami. Ty ses do těch lží tak zamotala, že nevíš ani co už nám nabulíkovat!!!!!!!! -
-
Re: Re: Re: Re: Re: ....
Jo a ještě L.A. má od nás 9 časových pásem!!!!!!! Takže let trvá 9hodin!!! -
typicky ditě hned se ptaáš kolik mi je na věku nezáleží -
Řekla jsi, že na tuhle diskuzi už NIKDY nepůjdeš, ale jsi tady. *1* A ano, je mi 14, a ty kolik je tobě? Tipuju si.. 11. A podle mě chovám tak, jak se chovají holky v mém věku. -
To myslíš vážně nebo jenom nevíš, co máš odpovědět? *5* -
no tak tohle už je dost z týhle diskuze mizim ste fakt jak malí mimina sem už nikdy nepujdu na tuhle diskuzi už nikdy nepůjdu ale na Miley budu chodit pořád nevěřte si mi ste akorát malý ubožáci který myslí jenom na sebe já já já já to ste celý vy -
Mně je ale úplně jedno, jestli mi tady někdo věří. Spíš tady nikdo nevěří tobě, ty střevo, podívej se na komentáře nad tebou. A pak ještě spočítej, kolik lidí tam psalo o mně. ANI JEDEN. Tak zklidni hormon. -
já se taky nebudu hádat tady za nic nestojí nikdo ti tady nevěří fakt nikdo a je to tu k nevidržení myslela sem že to tady bude super když sem sem přišla ale tady ti nikdo nevěří a je mu u prdele co říkáš já se hádat už s nikim nebudu je to tu na hovno ale zůstanu tu sem tu už asi jediná která má ráda Miley -
Jo tak ty ses nevytahovala, jo? A co mělo být to: ,,Jo, já mám v Americe dědu, joo, a bydlí ve stejné ulici jako Miley a půjdu za ní pro podpis a blá blá blá blá." A ségru tam mám, studuje v LA už druhý rok na univerzitě v USC. A nechtěla jsem to sem psát, abych to nevypadalo, že se chci vytahovat, jako to děláš ty. Taky jsem sem mohla psát, že potkala Rihannu, Jennifer Lopez a Paulu Abdu, protože procházela místem, kde bylo American Music Awards, ale nechtěla jsem, aby to věděli všichni. Nevěř mi, mně je to u p*dele, ale hádat se o tom s tebou nebudu, protože mi to za to nestojí. -
JO A ty sweet anne pěkně kecáš nikam nejedeš já tam dědu mám a jedu za nim klidně mi nevěřte já do Ameriky jedu jenom ty si hned taky jela když sem to sem napsala tak aspoň nekecej hned ses opičila když sem to tu napsala a ty najednou úplně náhodou jedeš do Ameriky že prej tam máš ségru mohla si to tu psát už měsíc předeem né ty to sem napíšeš když to sem napíšu i jjá co já sem to říkala už před měsícem že tam letim ale nepustili nás tam kvůli prasečí chřipce takže nekecej a vy všichni se starečjte o sebe možná tak závidíte do Ameriky se nikdy nedostanete já se tu nevytahovala takže si všímejte sami sebe a mě nechte laskavě na pokoji jo -
Lidi, neřešte to. Neví co mluví. *1* -
Přesne!!!!!!!!!!!!!Ster jak svina! *1* -
Jo a ještě jedno zdůvodnění, letíš přes 6 časových pásem!!!!!!!!!!!! Tak že 6 hodin!!!!!! Jedno proletět 2 hodiny, ale pak se to posunuje!!!!! STĚR JAK SVIŇA!!!!!
-
-
A jdeš na ten koncert s dědou???? Třeba je s Miley nebo s jejím fotříkem kámoš. Třeba k nim chodí na kafe, že jo?????!!!!! To jsou kecy, kecy a zase kecy!!! -
-
Prej s dědou *1* *1* *1* *LOL*..to se povedlo *1* -
jjjjjjjjooooooooooooo lepší než ty tvoje kecy kdo je má pořád poslouchat
-
-
Nemůžeš jít na její koncert, protože ona už tam nebude zlato. *1* -
-
notak z prahy do new yorku je to 9 hodin a do miami tudiž minimálně 11. takže to je trochu pitomost -
Jééjda holky nechte toho!I když musim říct že se tu člověk fakt nenudí,ale tohle psaní já tam jedu a já taky a já potkala toho,druhá zase toho je fakt dětinský!Nevim kdo si tu vymejšlí nebo nevymejšlí,ale veverkomisko bud v klidu,stěr si tu dostala už několikrát! -
jo a rozumis slovu casovej posun asi ne co vrat se do paty tridy ja asi nevim že bych tam byla ve 3 kdyztak tak ve 3 a ne ve 2 a ja se tu nevytahuju jenom to tu ohlašuju to tu všichni ste tak povrchni a zavidite sweet anne to tady taky psala -
Veverkamiska:ty odlétáš v 8 večer a budeš tam v 10 večer?To je trošku blbost,do Ameriky bys letela minimálne 6 hodin takže bys tam byla tak ve 2 ráno proste po půnoci!nám tu aspon nekecej..A hlavne je trapný jak se tady vytahuješ,nikdo ti to tu nebaští!!! -
já nevim já do Ameriky jedu ty taky tak už to tu řešit nebudu jo a ten kokncert má v Chicagu a ne Miami ani nevim kde Miami je tak nevim proč sem to napsala a klidně si to ověř jdu tam 8.prosince a mam vstupenku do 2.řady -
Já nekecám. Letím tam, letím přes Holandsko, kde pak přesedám. A jak můžeš vědět, že tam žádný letadlo neletí? My jsme na ten let taky přišli náhodou. A klidně mi nevěř, mně je to u p*dele, já si tady jako ty nevymýšlím, že se půjdu podívat na červenej koberec a bůhvíco ještě.
A navíc, samas řekla, že odlítáš 2. prosince a Miley má v Miami koncert jenom 2. prosince. HA, STĚR! -
no a kdo říkal že já jdu na koncert 2.prosince to ti tady nikdo neříkal já nevim kdo tu kecá ty nikam neletíš žádný letadlo v ten den ani v tu hodinu neletí tak nevim co kecáš já aspoň nekecam že jedu do Ameriky já tam fakt jedu a na koncert taky jdu mam čtyři vstupenky do 2.řady -
Áchjo. Kecáš. Protože ten koncert začíná 2. prosince v 19.00. *1*
Já odlítám 15. prosince z Prahy v 7.00 ráno a na LAX přiletíme po poledni. -
2.prosince v 8 hodin večer a v Americe máme bejt v deset večer je to divný jako bych tam letěla jenom hodinu ale za to může časovej posun ale je to fakt hustý a kdy letíš ty -
A kdy odlítáš z ČR? -
A jakto že jdu to je nějaký divný co, jdu do Miami tam má koncert.
-
-
A do jakýho města jdeš na koncert? Achjo, proč my tam jedem v takový blbý době. *9*
-
-
-
Až tě odstřelí u jejího baráku bodyguardi budeš slavná!!!!!! -
-
ona nemá u baráku bodyguardy, má je jenom na koncertě tak nevim co tu meleš -
-
No jo vlastně!!! Ona tam má nechráněnej bejvák, aby tam přes plot mohli lozit novináři a fotit ji třeba ve sprše!!! Však co, nic se jim nestane!!!! Vzpamatuj se!!!!!!!! Každá hollywoodská hvězda, ať už prvotřídní nebo podvraťák(Miley) má u svýho bejváku ochranku!!!!!! Ať už kvůli dotěrným fanouškům jako ty, nebo kvůli paparazziům!!!!! Ten barák ji stál 6,2 miliómů dolarů, myslím že není až tak blbá, aby ho nechala všem napospas!!!! Ty si myslíš, že bodyguardy tam nemá, takže asi........je blbá!!!!!!!! -
No jo vlastně! Ona má nechráněnej bejvák. Novináři si klidně v pohodě lezou přes plot a fotí si ji, třeba, když spí, nebo je ve sprše!!!! Vždyť tam nikdo na ochranu není, tak co by se jiím mohlo stát??!! Vzpamatuj se!!! Každá hvězda, ať už prvotřídní nebo podvraťák, má u svýho bejváku ochranku!!!!!! Ať už kvůli dotěrným fanouškům jako ty, nebo kvůli paparazziům!!!!!!!!
-
-
-
-
deš tam -
-
Ahoj já do londýna jedu na její koncert na 29.12 mám sedadlo nahoře 4 řada!!
Jujíík moc se těším!!! *4* *4*
Jede tam ještě někdo??
Jako nechcu se chclubit ale fakt moc se těším!Tak se mějte a papa!! *1* -
-
Ty se strašně, strašně, strašně, strašně máš. *9* Fakt ti to moc závidím. Mě by tam asi rodiče nepustili, a navíc, když bude v Londýně, tak budu v Americe. *9*
-
-
-
-
x
hahhahaha jestli si prej holí nohy? hahhahahah :-DDD to je sranda ne? -
-
Re: x
že jo já nevim jak se na to někdo může ptát
-
-
mp
ahojky scháním mp3 od miley when i look at you neměli byste ji náhodou někdo? -
-
Re: mp
Mám, chceš jí poslat? Kam?
-
-
Nohy
Holí si Miley nohy? -
-
Re: Nohy
*7* -
Re: Nohy
jo proč by si je neholila když vystupuje tak nemůže mít zarostlý chlupatý nohy a holí si je normálně co to je vůbec za otázku?
-
-
Fans Michaela
Vidíte tady někoho od fans Michaela, tak to jde videť že sem fakt chodí když je MIley na 1. místě. -
Hannah Montana
Ahojte, jsem hrozně moc velká fanynka Miley, je úplně nejlepší. Chcu se zeptat, kde můžu stáhnout Hannah Montana the movie v češtině??? -
-
Re: Hannah Montana
Když jsi její velká fanynka, proč si ten film nekoupíš? Tím, že si to stáhneš zadarmo, ji moc nepodpoříš. -
-
Re: Re: Hannah Montana
Protože ne ten film nemám, víš?? Každej nemá pohodovej život jako ty, když si to můžeš dovolit!!!!!
-
-
Re: Hannah Montana
na www.dlouhefilmy.com
-
-
Dotaz
Mám dotaz. Jak jste došli na to, že Miley jezdí po celé Evropě? *7* -
-
Re: Dotaz
MIley ma Wonder World Tour to vis ne a ma ho po Evrope a i na jinech kontinentech ale prvni koncert mela v POrtugalsku pak http://mileycyruswebs.blog.cz/0910/ wonder-world-tour no vymaz si ty mezery a tady mas vsechny koncerty ktery mela a bude mit takze je ma v Evrope a v AMerice -
-
Re: Re: Dotaz
To je Portland, který je v USA, ne Portugalsko *1* A nemá ho po celé Evropě, jenom ve Velké Británii!
-
-