-
Bottom of the ocean
Nevim proč to píšu právě teď, každopádně jsem si uvědomila jak moc je písnička Bottom of the ocean krásná!!!!♥♥♥♥♥♥♥ -
-
Re: Bottom of the ocean
Jj, ta je upe nádherná!
-
-
miley je nej
Miley je super zpevacka
je zanam po celym svete
a slava ji jeste zdaleka nestoupla do hlavy - coz je obdivuhodne
je super patri mezi moje nejky zpevacky
(sorry za hrubky) -
-
Re: miley je nej
JJ je super mam jeji cedeceka a asi5 nebo 6 hah *15* *3*
-
-
.
jo...pravda sedí u počítače a jen závidí *15* *14* *7* miley je super a hlavně party in the usa super *14* *1* *15* že jo??? *4* -
-
Re: .
Můžeš mi říct co máme závidět??? -
-
Re: Re: .
já říkám těm kteří ji pomlouvají jo dobře napište není to pro mě dobrá zpěvačka a neee je to kráva... *16* tomuhle to říkám ale jinak miley je superrrrrr
-
-
-
.
jo...pravda sedí u počítače a jen závidí *15* *14* *7* miley je super a hlavně party in the usa super *14* *1* *15* že jo??? *4* -
sorry
hey sorry ja tady nebyla kdyz mela Miley narozky...no to je vsechno...Takze vsechno nej:);):-* -
Kritika
Jeden americký kritik uveřejnil, co si myslí o Miley Cyrus v jednom americkém ,,teen" časopise.
Miley Cyrus je jenom přechodná americká pop-hvězdička, která si nahrabe co unese a pak se, jako její sláva, nadobro ztratí.Pro to, že ji milují teenageři a děti na celém světě je jen jediné vysvětlení, všichni chtějí být jako ona, protože si myslí, že je perfektní, vypadá krásně(i bez make-upu), nosí úžasné oblečení a nádherně zpívá. Vše zmíněné je ale omyl, který na nás Hollywood nastražil. Miley není perfektní, její hlas je pouhou mutací dospívání, bez make-upu vypadá jako zombie(má 18-letá dcera ji označila jako ,,zpařené prase"), a dokonce její oblečení někdy vypadá jako z kontejneru. Nehodlám se této ,,pop-star"omlouvat, neboť má slova jsou čistá pravda! -
-
Re: Kritika
jo takže tobě bude tak 50 co ani nevis co je in a nevis co je slovo COOl a pochybuju že tyhle dvě slova zná dvoje "18" dcera vetšinou kriticy sou naprosty debilove a ktery si vymejšlí a chtěj peníze takže nikoho si tu neohromila a nas fakt nezajmaj tvoje kecy ani tvoje dcera *16* *13* -
-
Re: Re: Kritika
Myslím, že si chtěla napsat COOL a ne COOl!!!! Navic jsem to nepsala já, ale americk kritik, stejně tak já nemám dceru, tu má on. Víc co znamená cool: být v pohodě, být in atd. atd. prostě vědět, co právě frčí!!!!!Zkus se nejdřív naučit číst, a pak psát. Hezky pomalu a postupně, protože tobě čeština, i když je to tvůj národní jazyk, nic neříká!!!! *8* A že chcou prachy, no a??? To mělo mít nějaký vliv??? Pokud vím Miley taky nedělá všechno zadarmo!!!! A na světě Ti nikdo nic zadarmo nedá!!!!!!!!!! Pokud myslíš, že ano, máš pře sebou tak 2týdny života!!!!!! -
-
Re: Re: Re: Kritika
já na to mam ještě rodiče aby vydělávali peníze zakže před sebou asi nemam 2 týdny života jo a podívej se na svůj text má tam nějaké chybičky tak si nejdřív zkontroluj svůj text a pak něco říkej jo -
-
Re: Re: Re: Re: Kritika
Myslím, že bys ses měla spíš omluvit za to, že jsi o Myška řekla, že jí je 50. Kdybys pořádně četla, tak víš, že to nepsala ona.
-
-
-
-
Re: Kritika
myslete si co chcete ale miley je super a žádnej bulvár mě nezajímá oni si vždycky něco vymyslí aby měli co psát jelikož to vůbec není pravda miley je dokanalost sama a hotovo -
-
Re: Re: Kritika
souhalsim :-)
-
-
-
HRŮZA
CO NA TÉ MILEY VŠICHNI VIDÍTE? *7* . JE TO ÚPLNĚ OBYČEJNÁ HOLKA. NENÍ VŮBEC HEZKÁ A PÍSNIČKY STOJÍ ZA NIC. *13* .VÁŠ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK. THE END. -
-
Re: HRŮZA
Co na ní vidím??Tohle:
1)Má neobyčejný, nádherný a dokonalý hlas
2)Sama Miley je hrozně krásná
3)Je hodná, podporuje charitu
4)Je mladá, což je dobře, protože 50letý hvězdy moc nemusim *1*
5)Má neobyčejný talent na heredctví, zpěv, hraní na hudební nástroje, skládání písní
6)Její písně mě dokáží rozesmát, i rozplakat
....................................
Mohla bych pokračovat dál, ale myslím že tohle by ti mohlo stačit. Ještě POŘÁD nechápeš co na ní vidíme??
PS:Klidně napíšu něco dalšího! *5* -
-
Re: Re: HRŮZA
Ne já to teda taky nechápu a ani nemusíš pokračovat v tom "básnění" *15* když si chce hrát na velkou hvězdu tak je asi předpoklad k tomu že tyhle věci by měla ovládat,vy děláte jak kdyby objevila a uměla bůh ví co ..a myslíš že asi zůstane mladá na věky co?? *15* ..Tady stejně nemá cenu cokoliv říkat,protože si stejně vezete svojí,ale snad z toho jednou taky vyrostete..však už tady psali takový co jí strašně milovali a po chvíli je přestala bavit,sami zjistili,že jsou daleko lepší co stojí za obdiv...takových dětských hvězdiček se tu už vytřídalo několik a vždycky ta sláva byla jen chvilková! *3*
-
-
divocak
to co nikdo nevidi na tobe *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* -
-
Re: divocak
CHA *1* .JENŽE MĚ NEVIDÍŠ. *15* .TVŮJ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK.THE END. -
-
Re: Re: divocak
To máme štěstí. THE END. *10* -
-
Re: Re: Re: divocak
SPÍŠ JÁ MÁM ŠTĚSTÍ. JSTE URČITĚ JEŠTĚ HNUSNĚJŠÍ NEŽ TA MILEY. *8* *15* .VÁŠ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK. THE END. -
-
Re: Re: Re: Re: divocak
no a ty budeš asi nějakej postiženej píšeš za každou větou VÁŠ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK.THE END TO JE FAKT TROŠKU divný a podíval ses někdy na sebe a ten tvůj ksycht jooooo už si to pochopil nebo ti to mam vyhlaskovat
-
-
-
-
-
-
Go America
konečně už 2.prosince jedu do Ameriky už se těšim jo a nejeli jsme tam 2.listopadu protože nás tam ty hajzlové nepustili že je a byla prasečí chřipka ale prej do se to má sklidnit a tam už nemá bejt už se moc těšim prej hned den jak prijedu k dedovi do ameriky tak pujdeme na nejakou akci a poprvy uvidim červenej koberec a možná tam poznam nejakou hvezdu ale jo doufam ze tam prijdou nejaky slavny nejvic se tesim do drive parku je to husty kdyžtak je to budova kde jsou všude simpsonovi dokonce tam byli i živí simpsonovi když sem tam byla naposled a dali se tam kupovat paruky bohužel jenom tý jak má ty modrý vlasy je tam fakt dlouhá uplně dlouhá horská dráha a ta je super a pak je tam ještě jedna a s objíždíš kolem nečí hlavy a je to tam strašidelný a hlavně rychlí jak kráva ale maj tam i fakt super obchody jenom se simpsonama a dokonce sem zjistila že tam maj novou atrakci a tayk že Miley tam taky byla a moooc se jí tam líbilo fakt už sem moc těšim a dokonce si přivezu miles to go už se hrozně těšim na všechno a hlavně na dědu je moc hodnej že mě k sobě do Ameriky zase na 14 dní vezme ale letenku mi nezaplatí tu mi musí platit mamka a jede se mnou i ségra,brácha a ještě malá ségra a táta i mamka to si to moc neužiju ach jio ale stejně se tesim bracha se zase bude pokouset vytahovat a nejakou tam zbalit ale to je dobry ho pozorovat tak adios -
-
Re: Go America
Já jedu od 15. prosince do 4. ledna! A taky si tam koupím Miles to Go. *4* -
-
Re: Re: Go America
a ty tam jedeš na dovolenou nebo za někim já tam jedu za mim dědou 2.-a vrátim se 15.prosince už tam jedu po druhý a moc se mi tam minulej rok líbilo děda bydlí v LA a taky bydlí v ulici Tolluka Lake třeba tam potkám Miley mooc se těšim -
-
Re: Re: Re: Go America
Já tam jedu za ségrou, ona tam studuje, taky v LA! A podařilo se jí potkat Rihannu a Jennifer Lopez, procházela totiž místem, kde se konalo American music Awards! *4* -
-
Re: Re: Re: Re: Go America
ja sem tam potkala nekoho koho sem tam potkat nechtela teda v ty dobe jo potkala sem tam Selenu gomez pozadala sem ji o autogram a vona rikala ze nema cas teda tak sem ji rozumeli bylo tam time a not nebo isnt neco takovyho ale od ty doby ji nesnasim ne protoze je to konkurence Miley ale protoze mi nedala ta krava autogram ted o vikendu uz budeme balit uz se tesim jo a jinak sem potkala Madonna s nejakym malym cernouskem pak Brada Pitta,toho fotbalistu jo Beckhama nebo jak se to pise s jeho manzelkou pak sem tam potkala Tatianu Kuchařovou nemam ponetí jak se tam vzala ale mam jeji autogram tyhle sem potkala normalne na ulici a tyhle na MTV udelovani cen takze Jay-Ziho,Shakiru,Jonas brothers,Rihannu a dalsi ale uja Miley potkam a to si piste klidne k ni prijdu az domu olé to je nápad teď je právě doma takže až přijedu tak bude doma protože nic nejinyho nema juchu ahoj ameriko jedu za tebou -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Go America
Kdyby sis četla nebo četl co sem psala před tejdnem tak bys věděl že minulej měsíc nás tam nepustili ale teď tam lidi jezdí normálně protože tam už to moc neni to říkal hygienik když sme se tam byli ptát a říkal že do 2.prosince se to má ještě víc sklidnit -
Re: Re: Re: Re: Re: Go America
Prasečí chřipka vám nic asi neříká, že???? A americká karanténa??? Přes hranice nemáte šanci!!!!! Kdyžtak toho sem přitáhnete víc a aspoň víme na koho ukázat!!!!!
-
-
-
-
-
-
LOL? :D
,,Miley cyrusová měla včera narozeniny! (17)(vše nej)"
Prej Cyrusová. *1* Nechce rovnou napsat Majli? *10* -
-
Re: LOL? :D
jsi v Česku, zvykej si!!!!! Tohle není Amerika!!!!!! Tady se je ,,-ová" u všech!!!! Ne jenom u Miley!!!! I ty jsi ...ová, ne? Prostě u nás to tak je!!! Aspo'n se rozlyší mužské příjmení od ženského! -
Hej ale mně to taky nepříjde jako divný!! Cyrusová se opravdu říká tak v česku a mám důkaz!!!!! *10* -
Tose víš Cyrusová čte takv Česku víš?
-
-
dotaz
hele lidi mam dotaz..ti hvězdičky co má miley pod okem..tje pravý tetování nebo co to je?...viděla sem to uz asi na 3 fotkách..a sluší jí to :) -
-
Re: dotaz
No, přesně nevím, co to je, ale pravé tetování to určitě není! -
-
Re: Re: dotaz
To by se posrala bolestí, kdyby pravý!!!! Přejíždí to totiž přes kosti!!!! Já to znám, mám na páteři dole pravý tetování. A kdyby se jí trefil do oka, může dostat infekci a oslepnout! Já bych to neriskovala!
-
-