Přejít na výpis diskuzí

Miley Cyrus

OSOBNOST 17.3.2007 
15295 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • baluska1

Tak dost

Proč se neustále hádáte. Už přestaňte mi fans MJ milujeme jeho, pro nás je on nejlepší a nejkrásnější atd. A pro ně je zase nejkásnější a nejlepší atd MC. Tak už se nehádejte. Prostě MJ je byl a bude legenda. Dokázal toho hodně, také si toho hodně vytrpěl. MC je taky skvělá, ale pro vás. Každý milujeme, zkrátka někoho jiného, každý máme svůj styl. Každý sme jiný. Tak už se přestaňte hádat. Sice je to kvůli jedný holce tohle celý, ale tu řešit nemusíme. TAk už KONCEC s těma hádkama. Díky.
    • piskot256

Re: Tak dost

Musím stebou souhlasit na 100%!!Ty máš pravdu....jako lidi každý má rád někoho jinýho.....Tak už stím přestaňte připadá mi to dost trapné!!Vy máte rádi MJ prtže byl fakt dobrej,a my máme rádi MC!!Tak už se stím smiřte....
      • baluska1

Re: Re: Tak dost

Už je to trapný. Stejně člověk dokola čte jen: Ale MC je nejl a MJ ne.(to píšou fans MC)
        A Fansk MJ píšou tohle: Nene MJ je nej ona je k****(to k****dávám za příhlad jo neurážím jí a ani nenadávam)
        Jo takže tohle tu člověk čte pořád dokola.
        Fakt proč takhle kazit jak tuhle dizkuzi tak dizkuzi MJ.
        Takže, já už se nechi háda, a chi se rozejít v míru, tak doufám že se vám t tý kebuli rozsvítí a přestanete se hádat.
        • nicky0012

Re: Re: Re: Tak dost

jo to taky doufám..
      • nicky0012

Re: Re: Tak dost

jj souhlasím já už tohle navrhla dáno ae vy ste to porušily!
  • nicky0012

...

hele lidi já miley zbožnuju a to že je legenda jsem nenapsala (ae je) no to je jedno prstě hele miley je pro mě taky legenda a větší MJ není pedofil to ne!ae miley není žádná kráva já mám ráda oba ae miley daleko daleko vííííc!hannah54miley59 ty si myslíš že bych zase nemela ráda mileyx!ona je pro mě všechno proč bych asi měla její tapetu!??hm!??miley je neeeeeeeeeeej a MJ je dobrej!stačí?a už se plosím nehádejme oba dva jsou super lidi!
    • 8.ball.8

Re: ...

13 let, áha ... *9*
      • nicky0012

Re: Re: ...

máš problém????tady si na roky nehrajem takže odpal!!
        • 8.ball.8

Re: Re: Re: ...

Proto se ptám, na co si tu hraješ? *5*
          • 8.ball.8

Re: Re: Re: Re: ...

Ale děvčata, snad se nehněváte, víte jaká by tu byla nuda? Číst jen ty vaše blitky o tom, jak je kdo dokonalej, chce to kritiku, tak se tu hned nečertěte. *5*
            • 8.ball.8

Re: Re: Re: Re: Re: ...

Omyl, já k téhle diskuzi mám vždycky co říct, děvče. *5*
            • nicky0012

táhni jo?tohle je dizkuze o miley a jesltli k ní nemáš co říct tak se sem neser!
          • baluska1

Re: Re: Re: Re: ...

Pane bože už si trapnej.
            • nicky0012

jo to seš trapnej jedinej kdo si na něco hraješ si ty jo takže skalpni a žer si mylí děti bo co si to píšeš!!seš ubohej!
  • hannah54miley59

BEST

MILEY JE NEEJ S TÍM SE PROSTĚ BUDETE MUSET SMÍŘIT!
    • Re: BEST

no a??ty máš svuj názor a já taky svuj!!!!a já se stim smířit nemusím!!!!a vlastně proc bych měla???pro mě je nejlepší majk a pro tebe zas miley noo!!!!každej je jinej!!!!!!!!!!
      • hannah54miley59

Re: Re: BEST

ale chpaes to jdi na michaelovou diskusi proč ses tu?protože i my sme nadávali?

pche,si ubohá,chováš se jak nějake male děcko ktere to vsem musi oplacet,že se nestidís!
  • pro nicky0012

já sem si nezačla!!!!!!!!!!!mě akorát stvou tady ti lidi co říkají že je blbecek(což není) a tam ten idiot co ani neví kdo to je majkl jak to vypadá,protože napsal že je pedofil(což taky není)
    • 12mileynka12

Re: pro nicky0012

hele kazdy ma svy fanousky nekdo nema rad jacksona nekdo ashley nekdo miley nekdo paris tak to je
  • hannah54miley59

))

Máte fans Jacksona pravdu.On byl,je a bude legenda.FOREVER!
    • hannah54miley59

Re: ))

Já jsem si o tobě myslela že máš miley ráda a ne toho blbce jacksona *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9*
      • Re: Re: ))

Nechápu proč mu nadáváš, já taky Miley\ nemusím a hned tady neřvu jak se mi nelibi Tak se sklidni. *5* *5*
      • hannah54miley59

Re: Re: ))

No a každy mění názory
        • hannah54miley59

Re: Re: Re: ))

*9* *9* *9*
          • vanessavk

Re: Re: Re: Re: ))

*9* *9* *9* *9* *9* *9*
            • nicky0012

Re: Re: Re: Re: Re: ))

tohle jsem já nepsala takže vanessak a miley54hannah59 nemusíte být smutní já mám ashley a miley pořááád stráááášně moc ráda!
  • hannah54miley59

---

Miley je nej na světě třeba pro vas michel ale tady je diskuse o mileynce takže at jdou fans jacksona k němu na diskusi.my tady o to nestojíme!!!!!!!! *3* *8*
    • vanessavk

Re: ---

presne mileynka is best *14* *14* *14* *14*
  • mileyfans

Twitter

Miley si zrušila twittr.Video z důvodama je no oficiální stránce http://www.mileycyrus.com/
    • nicky0012

Re: Twitter

já vim málem sem z toho měla šok!
  • nicky0012

...

tak ted nevim fotbasl jak to myslíš jeslti je kunda a nebo je nejlepší??
    a helelidi nehádejte se!nemá to cenu!
    mrs.jackson-nevadí že nesouhlasíš chtela sem slyšet náztory obouch stran!a vyadá too že ostatní fans jacksona už to přestalo bavit!nás otravovat tak už nás pls nehc!díky!
    ty mužeš bejt v pohodě chápu každej mározdílný názory i vkusy !!!
    • hannah54miley59

Re: ...

super si to řekla.............spíš napsala xDD
  • ??

a vás se snad někdo ptal na michaela??!!!!!!!!!majkí je nejlepší!!! a to rozhodně milionkrát než ta vaše citruskaaa(cirusová)!!!!!!!vy už nevíte co si máte vymslet že???nj já vás chápu *15* *15* mě je jedno že s nim nesouhlásite já nesouhlasím s citruskou!!a navíc by si majkl takový fanynky nezasloužil *15* *15* *15*
  • hannah54miley59

jjj

nesouhlasím s jacksonem *8*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit