Přejít na výpis diskuzí

Miley Cyrus

OSOBNOST 17.3.2007 
15295 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • miley11cyrus

jjj

no....postřeh no už je to tam mám 1 tak asi češtinu umím ale víc mě jde angličtina jo miley1111 miley je nejlepšíííí a nesouhlasím s jacksonem!!!!
  • miley11cyrus

ne

a já nesouhlasím na jacksona!!!!!!!!! *10*
  • ???

tak to se divim že máš za jedna!!!!teds napsala diskosi!!!!!!!! *15* misto diskusi!!!!!!!!takže teprv hahaha *15* jo a nicky0012 nesouhláásím *15* *15*
  • miley11cyrus

joooooooooo

joooooooo nejlepší i love miley *14*
  • miley11cyrus

jooo

jo mileynka je nejlepší *14*
  • nicky0012

....

¨mileynka je ta neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeej holčička na světe + ash oni jsou super maji všechno nej zbožnuju je jsou nejlepší souhlasíte?
  • miley11cyrus

j

no jo ale miley je lepší tak proti ní nic neměj a běž na jacksona diskosi a z češtiny mám jedničku takže hahaha
  • hmm..

aspon se nauc pravopííís!!!!!!!!a pak tady někoho mužeš odsuzovat!!!!!!!!a to hrůza a děs bylo mysleno jak??a že michael je pro starší??možná ale je rozhodně nejlepší a já si mužu poslouchat koho chcu!!chtě nechtě být staráááááá *15* *15*
    • Re: hmm..

MOJE REC
  • miley11cyrus

v

jooooo pravdaa předtím jak žil tak tady nepadlo ani jeden komentář na něho a ted??hrůza a děs miley je nejlepší
  • miley11cyrus

sd

haloooo lidi s tím jacksonem tady už neserte miley cyrus je mladá pro mladý lidi ale jackson je pro starší.....tak běžte na jeho diskusi miley je nejlepšííí ale jackson? *15* *15* *15* *15* je taky dobrej ale.........no jen pro někoho
    • kacennka

Re: sd

Hej sorry že se do toho pletu ale neni to náhodou každýho názor koho máme rádi ?? :) Já beru Miley-to v pohodě a zbožňuju Michaela ale rozhodně třeba nejdu např. psát třeba k rytmusovi jak moc ho nenávidim a tak ... neni to blbost?? Pak jedině vim že se na mně sesypou kyblíkáři (Hopeři) a co s toho mám já ?? *7*
      • kacennka

Re: Re: sd

jo a mimochodem - to mně dostalo že Michael je pro starší *1* poslouchám ho já- 15 let poslouchá ho kámoška - 12 Poslouchaj ho pětiletý nebo tříletý děcka...

*15*
    • Tereza

Re: sd

Co tu prosim tě mektáš že je Michael jen pro starší *15* *13* To jsou rozumy tohle *15*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit