Přejít na výpis diskuzí

Miley Cyrus

OSOBNOST 17.3.2007 
15295 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • zanesskaaaa

Srovnávání...

Kuááá proč tu furt srovnáváte Miley s Michaelem... normálně s některýma z fanu Miley musím souhlasit.. Michael byl na hvězdný dráze 40 let.. a dokázal toho spoustu.. Miley je tam.. jak dlouho.. 5 let?.. to je osmkrát delší doba.. chápete?.. tady srovnáváte jablka a hrušky.. to přeci nejdee..
  • Tereza

Re: Re: Re: Re: Re Re: h

No tak možný že oni dvě,ale vim taky o svých!Maji taky dost,a nebudu sem psát jejich komenty,protože je mi z nich tak akorát zle!Takže se nejdřív domluvte mezi sebou a pak teprve něco pište,vy chytračky!
  • baluska1

Zajímavé

Je vydět že jí v Polsu přímo nesnáší. Jako my tu máme osobnosti, tak oni tam mají něco takového, fotky co vy máte tady a tepety a MP3 jsou tam jinak na pipina je tam 3 v top osobnostech její návštěvnost je 1006 Michael je na druhém s návštěvností 4000 a na prvním nevím kdo z 6000. A Miley má jen 2 fanoušky a dizkuzi 0. To je vidět jak jí tam milujou. *16*
    • pajka52

Re: Zajímavé

Vždyt' Miley nesahá Michaelovi ani po kotníky!!!!
    • Tereza

Re: Zajímavé

To jo no *1* *15* Přesně tomuhle se říká "sláva" *1* *1*
  • hannah54miley59

?

PROČ PROSTĚ NEJDOU FANS MJ NA JEHO DISKUSI?PROČ NÁS TADY URÁŽÍ,UŽ JSTE TRAPNÍ!
    • pajka52

Re: ?

Já jsem možná trapná, ale AŽ PO TOBĚ!!!!!!!!!
  • miley11cyrus

j

jo byl dobrej ale už to sem nepište jste trapní!!!!!!!miley je nejlepšíííííííí *8*
  • miley11cyrus

h

jo miley má 16 a dokázala toho mocccc a ten jackson už o něm nepiště byl to starej chlap ale miley je krásná mladá *15*
    • baluska1

Re: h

Kdo je u tebe starej? Majkí byl zdarý mladý a krásný.
      • Re: Re: h

no uz vidim michaela jacksona jak je mladej a zdravej nebyl urtite jinak by neumrel a krasnej no vis kdyby byl krasnej tak by si nenechaval delat tolik plastik chtel bejt bilej alee vedel ze nebude
  • Ach bože

Oooou - proč srovnáváte Jacksona s Miley? LOL
  • zanesskaaaa

Myšlenka

Prosíím lidi nezabijte mě za to, ale mám takovou myšlenku (není jenom moje)..
    Myslím, že vy si myslíte, že si Miley myslí, že je Michael špatný, tak proto si myslíte taky že je špatný.. špatný myslím ve smyslu, když se o něm psalo, že je úchyl atd. .. tak tu mám pro vásm menší, fakt malinkej, důkaz, že si to nemyslí.. a vzdává mu hold.. má u mě + holka :))
    http://www.youtube.com/watch?v=sI _0L_55jng&feature=player_embedded
    BTW.. vymažte mezery, jinak vám to nepůjde *3*
    • piskot256

Re: Myšlenka

Ale já si nemyslím zhe Michael je špatný...
      • janicka-smiley

Re: Re: Myšlenka

já si o něm myslim jen to nejlepsi. byl a je supr
  • syndynka

takže

takže hele když se tady náhodou oběví ode mě napsaný že nesnáším miley tak to není pravda někdo mi leze na profil a snaží se proti mě včechny poštvat takže si toho nevšímejdě ju???? *4* mileyy mám ráda je skvělá a vy co se hádáte o michaelovy tak toho nechte a zvikněte si na to že je miley 111111111 *3*
    • Tereza

Re: takže

A ty si nějaká moc chytrá ne? *15* *8* ..nevim proč by sme si měli zrovna my na něco zvykat!Radši zklidni hormon!
    • piskot256

Re: takže

Ty si myslíš zhe Miley je lepší než Michael??Tak to je směšné!!Já wím zhe Miley toho dokázala taky hodně ale Michael toho dokázal víc!!Já bych nedokázala říct zhe Miley je lepší než Michael!!To prostě nejde!!To říkájí jenom malé děcka.....
      • alusqa99

Re: Re: takže

To si děláš srandu?? To chceš říct že sem malé dítě když říkám že Miley je lepší něž Mitchel?? No jasně! Prostě Miley je lepší a tečka!!!! Mitchel je užasnej stejně jako Emily ale miley je The best 4ever!!!!!! *3* *14* *14*
      • alusqa99

Re: Re: takže

Hele já mám ráda oba jsou moji nej star!!!! Mitchel je sladkej a Mileynka je boží, Oba jsou Best a já v nich nevidím rozdíl akorát jen že Miley je holka a Mitchel kluk xD.
  • ?

Jak můžete srovnávat Miley s Michaelem Jacksonem? OMG!
    • piskot256

Re: ?

zhe??já to též nechápu....
      • piskot256

Re: Re: ?

Podle mě je Michael lepší než Miley!!On byl strašně talentovaný hlas měl božský,uměl neuvěřitelně tancovat nejvíc mě zaujal MOONWALK!!Byl strašně milý a hodný...pomáhal ostatním...No co dodat prostě LEGENDA!!KING OF POP!!
        • piskot256

Re: Re: Re: ?

Já neříkám nic špatného...Miley mám taky ráda ale je fakt zhe Michael byl lepší!!Miley využila Mandy aby se pomstila Nickovi!!No spíše se předváděla před ním!!Já jsem si stáhla Teen choice awards 2008 a šlo vidět že ji využívá!!Chovala se tam jak naprostá TRAPKA!!Dělala takový divadlo....Tím mě velice zklamala!!Kdyby byla s Mandy nej kámoškou tak by byly spolu furt!!Jenomzhe se teď dívám na její Twittery a co nevidím!!Zhe je prý nej kámoška s Demi Lovato!!Tak to jsem fakt nepochopila!!a co Mandy??!Na ní se vysrala!!to je můj názor!!A omlouvám se všem komu jsem napsala hnusný trapný komenty!!Fkt srry
          • Re: Re: Re: Re: ?

Že, já jsem to taky nepochopila s tou Mandy a Demi..
            Já mám Miley strašně ráda, je to moje nejoblíbenější zpěvačka i herečka, ale Michael je prostě legenda.
            • piskot256

Re: Re: Re: Re: Re: ?

No konečně už někdo semnou souhlasí xD

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit