Přejít na výpis diskuzí

Miley Cyrus

OSOBNOST 17.3.2007 
15295 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • brutus7

Sonc

Ahojte jestli někdo máte zájem tak se přihlaste u mě na blogu je sonc

http://miley-1cyrus.blog.cz /0910/sonc#pridat-komentar
  • ..

wow,koukám že mileyfans vs. michaelfans je jako vanessafans vs. ashleyfans..
    • Re: ..

a jaky? my uz sme to vyresili my sme se jenom tak hadali ale ted sme se udobrili
      • Re: Re: ..

aha tak to je super *4*
  • UZ DOST

uz toho nechte nenadavejte na michaela on byl opravdu dobrej skoda ze umrel ale nebojte miley se mi libi vic ale michael byl opravdu dobrej a uz mu tady nenadavejte vite jaky to je kdyz nam nekdo nadava na miley
  • the last song

ja uz hrozne se tesim na the last song
  • devilishsmile

miley v top 10

nekdo tady prohlásil že miley není v top deset já už soky kdo všechno ji mohli tak rychle předběhnout jenomže ona je zase na vrcholu tak supik *15* !!! je 1. a komu se nelíbí tak nechápu proč vůbec lezl na její profil ?!?!?!? *7*
  • kacenka33

Majkíí

hele jako Makíího nikdo urážet nebude...jako já si nemyslím že Miley je nějaká hvězda...když už hvězda tak jedině Majkíí...až ta vaše Miley (nebo co to je za zjev ) *1* dokáže to co Majkíí tak se teprv ozývejte a potom si něco povíme ale ona mu nesahá ani po kotníky...takže si tady buďtě zalezlí u tý vaší nemožný ''star'' a nás normální lidi nechte napokoji...je vám to jasný?! *10* a Majkí nebyl žádnej hnusák...já nevím kdo je tady hnusnej...Majkíí rozhodně ne *1* takže držte s prominutím hubu...tu vaší nevymáchanou...smradi a jestli máte něco proti Majkímu tak nám to přijďte říct do očí ale zdraví od nás neodejdete to slibuju...a než by ta vaše pipinka Miley dokázala to co Majkíí tak už tady nebudeme my ani nikdo ani Země ani ostatní planety...takže pápá
    • usjarca

Re: Majkíí

tak se z něj neposerte nic proti ale dokud žil tak si ho nikdo nevšímal a ted až umřel tak až ted o něm říkáte že je hvězda ale ted už je pozdě ted už mu můžete i do řiti foukat a mu to bude jedno.že se nestydíte *8* ted už je pozdě nemyslíte?měli ste ho uctívat a zastávat si ho dokud žil a ne až ted.že vám není hamba *8*
      • Tereza

Re: Re: Majkíí

A můžeš mi říct za co by jsme se měli stydět??Nestydíme to máš pravdu a víckrát se do nás nenavážej,když o nás nevíš vůbec nic!Jo je pravda že jsou takový,co přišli na to kdo Michael opravdu byl až když zemřel,ale ne my!!!!A pozdě neni vůbec na nic,neznamená že když tu už neni tak se na něj zapomene a přestanou se hrát jeho písničky!Aspon pro nás opravdový fanoušky ne!...A už toho nechte,nemá cenu se tu dohadovat!
      • kacenka33

Re: Re: Majkíí

sorry ale ty mě vůbec neznáš...já ho znám už když jsem byla málá...vyrůstala jsem na jeho písničkách a prostě on byl celý můj život..byl mi hrozně blízký byl něco jako můj táta...takže já jsem byla vždycky jeho fanoušek a tak to bude i když tady už neni...takže neni pravda že jsem se ho začala všímat až když umřel a rozhodně se za něho nestydím...ale dobře nebudeme se tady hádat stejně by to nemělo konce...takže svoje názory jsme si už řekli já nemusím Miley vy nemusíme Michaela...to stačí....já bych se nikdy nepodívala na Hannah Montanu (sorry nevím jak se to píše) a vy se nikdy asi nepodíváte na MoonWalker a This IS It...takže každýmu se líbí něco jiného a když je někdo někomu fakt blízký tak se nedivte že nevydrží nechat si blízkého urážet... takže já vás chápu a vy mě asi taky...doufám...tkže už není co řešit ne? nemáme za potřebí se tady hádat myslím že by nebyl rád ani Michael ani MIley...takže v pohodě ok?
        • usjarca

Re: Re: Re: Majkíí

jj v pohodě a to jak sem psala že sis ho začala všímat až umřel tak když je to tak tak to jsem nemyslela na tebe ale jsou takoví hnusní lidi kteří to dělaj a nemysli že mě ho není líto byla ho škoda jenže s tím už bohužel nic neuděláme
          • kacenka33

Re: Re: Re: Re: Majkíí

to ne no...ale v pohodě...hodně lidí říká to co ani nechce říct...a jakou smutnou písničku myslíš? nebo co se v ní aspoň zpívá? ráda bych věděla která to je *3*
            • kacenka33

Re: Re: Re: Re: Re: Majkíí

jojo Thriller jeho nejslavnější písnička *14* no já si myslím že už nikdy nebude KLÁL POPU jako byl Majkíí to říká hodně lidí že prostě ať by se nazval králem popu kdokoliv tak Majkíí už to nikdy nebude... *9*
            • Re: Re: Re: Re: Re: Majkíí

me si libi ta thriler nebo ja nevim jak se to pise a michaela je mi fakt lito byl opravdu moc uzasny a je legenda jeste tak 50 let nebude zadny KRAL POPU
        • Re: Re: Re: Majkíí

Miley psala na twitteru ze mela michaela rada az ho uz nikdo nikdy nenahradi ze on byl ten nej a ze na nej bude zpominat
          • kacenka33

Re: Re: Re: Re: Majkíí

jo to my všichni teda já na něj budu vzpomínat...ale jeho mělo rádo hodně lidí a má rádo pořád...ale i ten co ho sebevíc nenávidí na něm najde něco co se mi líbí....mě se třeba líbí jedna písnička od Miley....a to jí moc nemusím
            • usjarca

mě se taky líbí ta písnička black or white a ještě jedna ona je taková strašně smutná ale nevím jak se jmenuje
            • kacenka33

jojo Black or White ta je moc pěkná...mě The Climb nebo nějak tak...jojo můžeš *3*

muzu si te dat do pratel

me se taky libi jedna pisnicka black or white nebo nejak tak
    • nicky0012

Re: Majkíí

my at necháme vás??co je to za pičovinu?,spíš vy nechte nás ne?my vám na jacksona nelezem tak sklapni aorát vy lezete sem!jo?takže jdite do prdele!jste už traopní!!
      • Re: Re: Majkíí

jo my sme o nem nic zliho nerekli vy ste tady zacali teda mrs.jakson tady zacala nadavat na miley
  • thj

THJ

Proč se pořád hádate jako já chápu ,že když vám někdo uráží váš vzor nebo tak něco tak je to hrůza ,ale prostě všem se nemůže líbit Michael Jackson a naopak všem se nemůže líbit Miley Cyrus. Já mám osobně radši Miley ale myslím ,že Michael toho hodně dosáhl a Miley je prostě MEGA BOŽÍ tak už se nehádejte prostě každýmu se líbí někdo jiný tak čau *4*
  • hej lidi

ahoj lidi jak to že miley už není v top10
    • Re: hej lidi

přesne,neni ani v herečkách ani zpevačkách *9* *9*
      • lastgirl0

Re: Re: hej lidi

se vám někam zaloudala že ?=D=D
        To mají něaký rozbitý ale!!
  • lalipop

Z Miley dospělí..

..blijej!Haranty možná baví,pro ty je zřejmě to pravý! *1* *3* *1* *3* *15* *15*
    • devilishsmile

Re: Z Miley dospělí..

náhodou je talent pisničky si napsala skoro všechny sama a má talent ale je hodně lidí co ma talent jenom se jim nepoštěstí jako jí a jestlí se tove nelíbí je to tvůj názor ale nemusis na ni furt nadávat jak by bylo tobě kdyby ti nekdo furt nadaval do piči kurvy ...
  • závidet jo??

prosím tě a co jí jako závidíme??teda ty ses fakt tak natvrdlá bo co jako??to vy spis mikovi závidíte!!!protože mu závidí hrozně lidí a pár jich je i z vás!!protože mu je závidět aspon co!!!!ale jí??ne ani nahodou hadry,zpěv atd..ne je to obyč holka která si hraje na zpěvačku!!víš ty natrvdlej mozečku... *1* *9*
    • devilishsmile

Re: závidet jo??

a ty mrs.jackson taky nemusís urážet nekoho koho ma hodně lidí rádo!!! urážím snad jacksona???
    • _fans_niki_

Re: závidet jo??

tvoje stupudní řečičky sou až k zasmátí..Mám rada Jacksona takže ho nechci urazit ale tohle cos tu psal/a je hodně trapný...Jestli nevíš každý je obyčejný a jestli je slavný tak je no a?stejně je to pořád obyčejný člověk akorád slavější bohatší možná i hezčí když tě vizážisti namalujou!!A co chceš potom záviděl Jacksonovi?no řekla bych že jenom zpěv..(to není nic proti němu)a Miley je ůplně to samé!!Ikdyž ty její hadry nejsou někdy pěkný což nebyly ani u Jacksona tak nevím co máme my mu závidět!!Chápu že je to tvoje nej osobnosti asi...Ale zamysli se nad svojí tupou hlavou a nepiš tu hovadiny..když ta tvoje hvězda není o nic lepší!!!!!
      • devilishsmile

Re: Re: závidet jo??

souhlasím s tebou presne tak kazdý at si vypadá jak chce ke me promlouvá mileynina hudba a to ze mluví sproste ji omlouvá puberta jackson byl super hlavně jeho pohyby zpěv a klipy ale měnit se neměl byl krásný jako cernousek a už tady take pi..vi.. nereste vzdyt je na kazdém kdo se mu líbí a kazdému se taky líbí jiný styl tak nam nikoho necpete jak by bylo vám kdyby vám napriklad rikali jezis ten eminemje pi... a y ho měl ráádí vždyt toradeji at pak ty celebrity prestanou zpívat když je furt nekdo buzeruje

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit