-
mám plán"
hele mám plán fans mileynky jo??at si sem píšou ty hrozné komentáře...(aspon tím zvyšují miley návštevnost a bude just na prvním míste a předběhne jacksona)jo a jejich komentáře budeme ignorovat at si to sem klído píšo my máme vlastní hlavy a mozky....a máme rádi miley oni ne a tak at si sem píšou jak je strašná my budeme sem zase psát jak je skvělá!!jo!mno prostě je budeme ignorovat a je to možná přestane bavit oni si to upa vychutnávají jak my se rozčilujem ... nebudeme je v tom podporovat my je budeme ignorovat souhlasíte?? -
-
Re: mám plán
prave ze kdyz na ty degeny budete reagovat tak oni budo sem psat dal a dal kapite -
jo ty mylei uz jacksona predbehla ja ji taky moc nemusim poslouchat a jacksona taky ale to neni tim ze sem pisou komentare ale to je podle toho o komse vsude nejvic drbou drby atd.......................... *4* *4* *4* -
dobre s planem souhlasím -
souuuuhlassssss!!!!!!!! -
to je dobry tak ja je budu ignorovat -
treba jo dnes je v brne ten casting na hannu montanu ne nebo neco takovyho byl ste tam nekdo ? -
-
Re: Re: mám plán
Já na ten casting Hannah Montana půjdu. -
-
Re: Re: Re: mám plán
Já na tom castingu byla s kámoškou :) -
-
Re: Re: Re: Re: mám plán
hele a co tam bylo za porotce?
Jk to tam probihalo?
vybrali jenom jednoho cloveka? -
-
Re: Re: Re: Re: Re: mám plán
já tam nebyla páč mě nejel autobus a zjistila jsem to den před tím castingem ae syndynka tam byla jo a to xo naspla není ona ona má stejne jako já miley moc ráda!
-
-
-
-
-
-
???
ja naprosto nechapu proc tady rozebirate Michaela Jacksona.tohle je diskuze o Miley a vy tady rozebirate nekoho uplne jinyho.Jste fakt trapny...jak muzete srovnavat Michaela a Miley?vzdyt jsou oba uplne jiny a hlavne vekove,takze se proste takhle srovnavat nedaj.... -
-
Re: ???
mas pravdu dit jackson uz stim zacinal v10 a je mu 50 a mylei je 16 a zacala asi ve 14 nebo v 15
-
-
lastgirl0
díky aspon nekdo *3* *1* -
v
běžte s tím jacksonem někam tady je diskuse o miley cyrus a je mladá má talent kdy už to pochopíte *14* -
-
Re: v
NIKDY PROTOŽE ŽÁÁDNEJ TALENT NEMÁÁ=D=D=D -
-
Re: Re: v
a kdo podle teba má talent když ne mileynka?
-
-
Re: v
jo je nejlepší máš pravdu............
-
-
majlí
hannah montána je nejlepší nacelém světě mám jí hodně hodně hodně hodně ráda a mám všechno odní ahoj hanno montáno *1* *3* *15* -
7Things
Heji, pamatujete, co zpívala Miley v 7things???? V písničce určné Nickovi? ,,Oh I'm not coming back'' a kdo, že přišel k Nickovi škemrat aby ji vzal zpátky!?????!!!MILEY! -
-
Re: 7Things
No a co??Vy to tu řešíte jako kdyby to byla vaše záležitost!!Stejně už je to MINULOST!!
-
-
Žákyně 9. Tř.
Nazdar,Miley je nejlepší ona vydala už 7 alb za 4 roky je fakt VyNiKaJíííCCÍÍíííí(abych to zkrátila)
-Miley Je LEPŠÍ než nějakej Jackson!!!!!!!!!-
P.S.-!!!JEN PRO FANOUŠKY MILEY!!!- *14* *14* *14* *1* *1* -
miley 1(jakson 0)
pro vaši informaci tady je něco co vás přesvětší že mileynka je nej:
1)fanklub-6734(lidí)***ha--- -----
2)je top osobnost-573 876(v celém žebříčku má 591040
takže miley je lepší hahahahah *3*
Re: miley 1(jakson 0)
Konečně to už pochopte.. Nebýt Michaela žádná Miley nezpívá.. ani žádná Vanessa, Ashley, Madonna.. On.. nevím jak to nazvat.. prostě jenom díky němu má Pop ve světě nějakou cenu...
-
-
Koncert
Nebo lépe řečeno ho přeložila na 13.října a zítřejší koncert přesunula na 17.října -
koncert
Miley musela zrušit její dnešní koncert.Je totiž nemocná. -
-
Re: koncert
jeje chudinka =D=D
-