Přejít na výpis diskuzí

Miley Cyrus

OSOBNOST 17.3.2007 
15295 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • smůla

smůla je že ty mi vždy musís odepsat *15* *15*
  • no jasněě

a ty se do toho neplet jasny ses stejne stara jak ja!!!takze ze sebe nedelej chytrou!!mej se spatně!!! *15* *10*
    • vananneh

Re: no jasněě

smůla nesplnim ti přání mam se super! *15*
  • Oůůů

mno prostě si nemužete vzít na srdce že majkí je nej a je to KIN OF POP a jeeee a taky to tak zustane a nikdo to nezmení(a vubec ne už vy) mno nic já se sváma srát nebudu mejte se!!! *9* *15*
    • Re: Oůůů

ja ti verim byl fakt dobrej byl opravdu KING OF POP a dlouho bude nikdo nebude tak dobrej jako michael jakson ale me se libi vic miley pro me je nej ale michael byl supr a je legenda a dloho jeste bude nikdo nebude tak dobrej jako KING OF POP ALE PRO ME JE PROSTE LEPSI MILEY JE FAKT SUPER
    • vananneh

Re: Oůůů

plosimtěě nech si ty svoje moudra pro někoho jinýho ano? *15* *3*
  • vananneh

?

Hele...Nevíte proč je u míley napsáno eště za jménem to <Smiley> *7*
    • zanesskaaaa

Re: ?

Je to její přezdívka..
      • vananneh

Re: Re: ?

já se ptam PROČ to tu je já vim že je to Miley Smiley ale u žádný jiný celebrity to neni!!a vůbec ty sem nelez
        • zanesskaaaa

Re: Re: Re: ?

Nevím proč to tam je.. asi si to někdo vyžádal u správce..
          Já sem budu lízt, kdy budu chtít.. TY mi nerozkazuješ.. a navíc, já mám Miley ráda.. sice nejsem její milovaňoučkej fanoušek.. ale líbí se mi její písničky.. táákže tu budu kdy chci..
  • jasně!!!

no to tak teda!!!ste akorat k vysmechu!!vona ho nikdy neprekoná!!!a navíc kdyby te to zajmalo ja mám ráda majka už rok a pul!!!!!!!!!!!!!!!!!tak si prvne over jak dlouho ho máme radí(prímo milujeme)!!!!ty vymatlanej mozecku!!!!!!!ty asi nevíš jakej je rozdil mezi tou čup... mileynou a mezi majklem!!!!!!!!!!!!!!!!majkl je milionkrát a víc lepší než vona!!!!cha proste nedokážeš uznat že vona je prostě nula a za par roku už nebude ani ta nula!!!už nebude ani hereckou!!!! *16*
    • Re: jasně!!!

jenze vy o nem mluvite (on je nej,on je nej )ale vy to vsechno rikate v pritomnym case jenze on uz davno kretos umrel a navic to ho teda mas hodne dlouho rada to je fakt hodne 1 rok a pul ty vole z toho by se jeden posral di radsi nekam a di si precist nejakou knizku
      • zanesskaaaa

Re: Re: jasně!!!

Ty to neochopíš.. co kdyby Miley zemřela, taky by jsi o ní mluvila, že to BYLA nej mladá zpěvačka.. NE.. říkala bys, že to JE nej mladá zpěvačka a za to co dokázala se jí nikdo nevyrovná, bla bla bla.. pochop to.. a navíc on JE, BYL A VŽDYCKY BUDE ten nejlepší.. vy to prostě nechápete, to jenom díky němu vaše Miley zpívá pop.. jenom vy jste tak natvrdlí že to prostě nepochopíte.. *3*
    • zanesskaaaa

Re: jasně!!!

Jako bych nic nenapsala..
  • zanesskaaaa

Mcáá..

Hééj MJ fanoušci.. přestaňte sem psát kdo je lepší.. vůbec na tom nezáleží, je jasný, že fanoušci Miley si budou furt říkat svoje, tak jako fanoušci Michaela.. Není kur*a uplně jedno kdo je lepší, každej má jinej styl, každýmu se líbí něco jinýho.. Pro fan. Miley je ona ta nejlepší, pro nás je zas Michael.. pochopte to proboha, zbytečně si tady děláte špatný jméno, tím co sem píšete.. Pokud už sem napíšu já, tak jenom proto, protože už to nemůžu vydržet a musím se Michaela zastat, protože sem píšou bláboly a urážejí ho.. nebo se zastanu i Miley, protože se mi její písničky líbí.. klidně me za to odsuzujte je mi to u prdele.. jenom kvůli tomu, že Vám se to nelíbí to měnit nebudu... Pochopte že fanouš. Miley si nikdy nepřipustí pravdu... tak proč to tady uplně zbytečně řešit, je to blbost.. *15*
  • tss trapny!!!

jenom msedm alb??hahahááááááá a pak že je majkl KING OF blablabla!!!no jasně on vydal 49 alb a to je SAKRA VELKEJ rozdíl,tak byt tebou tak sklapnu seš trapná!!!majkíííí isss beeestiiik *14* *14* *14* *14* *14*
    • Re: tss trapny!!!

jenze ten vas michael jakson uz davno zdechnul a zacali ste ho mit radi az kdyz umrel to de videt jak ste ho meli vsichni radi my mame miley radi uz od zacatku a navic miley ma sedm alb protoze je mlada a letos ma zatim 3 alba a kolik mel ten vas za jeden rok
      • nicky0012

Re: Re: tss trapny!!!

jo přesně až miley bude 50 bude mít 2x tlik aleb nž váš jackson jo a na to že je v šoubyznysu 4 roky e to velkej počet vydaných CD jo?kolik jackson vydal alb mno|???za 4 roky? 3,3,4??ha miley7!jo?a navíc váš jasnson dělal hudbu už od mala což znamená že cd nahrával od 10 třeba mno a za 40 let měl 49 cd mno a miley za 4 roky 7 cd posky já to vypočítám kolik by miley měla vydat vd za 40 let jopočkejte!
        • luida

Re: Re: Re: tss trapny!!!

Je rozdíl mezi CD Hannah Montana a Miley Cyrus(vím, že je jedna), jako Miley má jenom 2!!!!!!!!!!! Já jsem zvědavá, kolik bude mít Miley plastik!!!!!!! Však jste ji viděli bez make-upu, takhle po ránu:Áááááááááááááá
  • online-disneychanel

disney!

ahoj jsem tu nová mno a mužete si mě přidat do přátel mám ráda hannah motana až po ashley a vanessu a končí to u jonasu a seleny a demi....ae to nekončí mám ráda sdalčí filmy od disney ... má jich hodně a prot jsem si do fans klubu dala ty nejznámější a časem si budu přidávat i ostatní třeba užasnákovi nebo popelku(nezapomenu na micki mnouse)!!
    Pokud se budete chtít zeptat na něco ohledne DISNEY ptejte se ráda vám odpovím!
    Jinak doporučuji stránku www.disney.cz náte tam spoustu věcí o svých oblíbených star!takže se koukněte na muj profil(ae není tam nic vyjímečného)a přidejte si mě do přátel díky!!
  • nicky0012

..

ahoj cjci se zeptat kdo byl na té soutži disney chanel hledá hvězdu??platily jste tam nějáký registrační poplatek???prosím vás napište děkuji!
    já tam jdu mno a chci vědět kolik si mám vzít penez děkuju za odpověd!
    a mileynku zbožnuju je to neeeeeeeeeej holka!
    • miley11cyrus

Re: ..

ty tam pujdeš?
      • nicky0012

Re: Re: ..

jo ae newiš ten oplatek ???? mno newm koliok sebou pěněz si mám vzít jsetli se to platí bo ták víš!!
  • miley11cyrus

v

vím že jackson byl dobrý každý ho měl rád ale já miluji miley a ho neeeeeeeee fujjjjjj

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit