-
Miley je BEST!!
MILEY JE UPE BEST GIRL!!JÁ JI UPE ŽERU!!JE LEPŠÍ NEŽ SELENA!! *14* -
-
Re: Miley je BEST!!
přesně mno a to ti to trvalo než si to napsala mno prve si ji nesnášela ae to nevadí miley je upa nejky že jo!
-
-
jak jsem psala
jak jsem jednou psala že sem byla na tom Miley Tour tak jenom nekažte si radost ale muj lístek uplně vepředu a ještě V.I.P tak sem ho dostala k narozkám a rodiče a teta nechtěli říct kolik satál jelikož jsem se dostala nepatrnou náhoddou do zákulisí tím že jsem našlá zákulisní propustu a požádala tam Miley o podpi s, Miley je nejvíc v pohodě a kecala chvilinku semnou a ještě potom přišla kecat je nejvíc. Ostatní celebrity by vás vyvedly co tam dělátte ale ona ne , říkala že jsem štastný člověk a ptala jsem se na ty skype a icq. Takže icq nemá skype má a chodí na něj hodně často jelikož si píše s mamkou atd. a webku má i mikrofon ale říkala že s nikym nechce kecat ale všichni ji nadávají a mikrofon to klido kecá. nechci řílat její skype tady jinak ty debilové začnou jí psát takový toi píčo a kurvo a to ona nechce ale tak její vystoupení je nejky nej!!! doporučuju je to skvělá podívaná ale jenom s VIP a vepředu jinak vzadu si to neužiješ ani za miliardu let -
-
Re: jak jsem psala
Jasně to ti tak budu věřit -
-
Re: Re: jak jsem psala
proc ji to jako neveris ja byla na jejim koncerte v portugalsku a byla sem taky v prvni rade bylo to supr a podala mi ruku miley tam mezi pisnickama vzdycky neco rikala a rozumela sem ji jenom neco a le bylo to supr -
-
Re: Re: Re: jak jsem psala
Ale to že byla v zákulisí ji nevěřím -
-
Re: Re: Re: Re: jak jsem psala
na koncertě to tio věřim ae to zákulisí ne!!vyfotila ses s ní taková příležitost určo jo že!!pošleš mi fotku pls!!mno díky ae to že by rozdávala skype to si nemyslim a víš kolik fans by tohle udělalo??hoodně moc no a ještě poslední věc!-její ochranka by te tam jen takhle prolítnout nenechala by tě!mno jinak dík že mi na muj mail pošleš fotky ... mail ti pošlu do vzkszu jo pap! -
-
Re: Re: Re: Re: Re: jak jsem psala
mno já tomu budu věřit až budu mít dukaz a ukáže mi fotky díky! -
Re: Re: Re: Re: Re: jak jsem psala
proc by nemohla sou i vstupenky do zakulisi a tam se s hvezdama setkas
-
-
-
-
-
-
Ahoj
ahoj jak se vsichni mate?ja moc dobre ne *9* *9* -
Blog
Ahoj všichni!Na mém blogu o miley mám nové články a soutěže.Tak mi napište komentíky na:http://miley-montana16.blog.cz/ -
jj
jj přesně to už tady bylo tolikrát já sem miley a ja taky no to je super ale miley sem nepříde tak nevím na co se vy falešny miley snažíte !!!!!! *3* *10* -
b
žádná miley tu není jen podvodníci -
i am
my profile is:mileycyrus122@gmail.com -
hahaha
Hahahaha ty nejsi Miley tady bylo Miley az moc a same podvody ze mam pravdu lidičky!!! -
-
Re: hahaha
i am miley.my profile on the lidé.cz mileycyrus122 -
-
Re: Re: hahaha
Me se na lidech ukazalo ze mileycyrus122 nechodí na lide..... -
-
Re: Re: Re: hahaha
a nevíte co by asi herečka z USA dělala na českejch osobnostech?? a že by měla profil na lidech?? lidi nechte toho prostě se smiřte s tim že když budete říkat že ste Miley tak vám to stejně nikdo neuvěří :D *3*
-
-
-
-
hello
hello i am miley cyrus.i have got lidé.cz -
-
Re: hello
ále Miley kecyprdy beďary !! Nedělej ze sebe že seš Miley Cyrus, taky můžu říct : Hey my funs, I'm Michael Jakson :) My profil on the Lide.cz is-MichelJKSN :) jžš každej sem může napsat cokoliw
-
-
Nej blog o Miley
Tak tady je holky fakt skvělej blog plis koukněte se na něj já myslím že je boří a vi ? *3*
http://hvezdamileycyrus.blog.cz /