-
to
to co napsla nicky o miley to není vůbec pravda ona vzdycky oni mluvila pěkné věci jí se tam někdo na ten profil vlezl omluvte ji!! *4* -
.
Ten kdo chce tak mě napište to vzkazů -
Nechce si někdo psát přes icq?Jsem velká fanynka miley -
-
Re: ICQ
já bych si s tebou klidně psala
-
-
miley je nej
Miley cyrus je nej a hannah montana 3 je taky dobra a na internetu bylo ze hannah montana 4 bude mit 11 dilu a jedna epizoda bude trvat 1 hodinu -
Miles To Go
ahojky, chtela jsem se zeptat jestli existuje kniha od miley miles to go v cestine *3* -
-
Re: Miles To Go
já tu knížku mám doma miles to go a je skvěla!
-
-
My Blogííís ;-)
Ahoj pls mrkněte na tento blog:papirek256.blog
díík -
JO
Ja nechápu,co na té Miley vidíte.Je to normal holka,co ráda zpívá a tančí.Proslavila se vlastně jenom k vůli jejímu tátovi jinak by byla nějkak v žebříčku 25. nebo nějka tak třeba i mezi posledníma nebo klidně až poslední.Všechno jí to zařídil on.On je svělej muzikant bez blaybacku a Miley(Hannah)?Ta má playback,a hraje si ne nějakou pop nej hvězdu.Píše o ní bulvár a tak.Jasně,to o každé celebritě.Ale bulvár ted píše třeba o těch nejslavnějších,myslím třeba:Hilary,Briteny,Michael(ten teď hodně),a tak!No prostě chci tím říct,že prostě Miley je nula!Hannah Montana?Za pár let po ní nikdo neštěkne......
JO!!!!!!! *1* -
-
Re: JO
Tak proc si ji tak moc branis??? *7* *7* *7*
-
-
?
Ja nechápu,co na té Miley vidíte.Je to normal holka,co ráda zpívá a tančí.Proslavila se vlastně jenom k vůli jejímu tátovi jinak by byla nějkak v žebříčku 25. nebo nějka tak třeba i mezi posledníma nebo klidně až poslední.Všechno jí to zařídil on.On je svělej muzikant bez blaybacku a Miley(Hannah)?Ta má playback,a hraje si ne nějakou pop nej hvězdu.Píše o ní bulvár a tak.Jasně,to o každé celebritě.Ale bulvár ted píše třeba o těch nejslavnějších,myslím třeba:Hilary,Briteny,Michael(ten teď hodně),a tak!No prostě chci tím říct,že prostě Miley je nula!Hannah Montana?Za pár let po ní nikdo neštěkne...... -
-
Re: ?
Děláš si SRANDU?! jejího tátu zná jen starší generace! Miley na něm nění vůbec závislá! Ona je skvělá, zpívá na živo-A JAK KRÁSNĚ! Je slavná protože je užasná a má skvělej hereckej talent! To co ona umí provádět je skvělý! Třeba Selena gomez nevim co tu dělá ta je obyčejná a nezpívá na živo... Ale Miley je prostě skvělá, vyhrává ceny, skvělě hraje a tančí a je přirozeně krásná, TAk mlč!! -
-
Re: Re: ?
Hele děvče, tos řekla jako na koho ??? Hm ???
-
-
Re: ?
co to pořád plácáš za nesmysli? -
-
Re: Re: ?
Nevím co ti teď poslední dobou šibe kate.szv! -
-
Re: Re: Re: ?
Co ti je kate???(kate.szv) -
-
Re: Re: Re: Re: ?
Hej to já nebyla :( já tady na kompu v tuhle hodinu nebyla !!!! Na něco jsem koukala :( já už nwm na jaký heslo si to májm změnit -
-
Re: Re: Re: Re: Re: ?
ten brutus7
Nevím co ti teď poslední dobou šibe kate.szv! jsem já nepsala
-
-
-
-
-
-
blog
Ahoj podívejte se prosím na můj blog miley-1cyrus.blog.cz -
BLBÁ NICKA
2. pink má práve 2000 fanousku a nepisu perfet a za treti kde jsi prisla na to ze ZROVNA JÁ???JÁ VŮBEC NWM O CO TI JDE VU BEC NEVIM KDO ZA TEBE CO PSAL A VUBEC JSEM TE NEZNALA DO TE DOBY CO JSI ME OBVINILA