-
stelo ti mas miley rada ja moc ne ale kazdy ma svuj nazor crysty
-
souhlasim děs sem crysty
-
miley je proste nej *3*
-
-
konečně někdo kdo má muj názor miley je nejjjj *2*
-
-
Ehm...byla*4*
-
-
-
je hrozná *11* *11* *10* *10* akorát její vlasy jsou hezký ale chová se děsně...:P *10* *11* *13* *13*
-
Já tak Miley zbožnuju že jsem se nechala stejně ostříhat jak ona *14*
-
-
Ty jsi ale pitomá!*1*
-
-
Si sám pitomej -.- to je snad má věc co si nechám udělat na hlavě a není na tom nic špatného skusit něco jiného! Už mně pěkně sraly ty dlohé vlasy jak jsem je měla. *3*
-
-
Tak ty radši hezkou hřívu vyměníš za tu hrůzu co má miley voprus na hlavě??víš je to tvá volba ale to že si pitomá je jen a jen můj názor..*3*
-
MRS. je ženská, chlap by byl MR. blbko :D
-
-
Říkám že je pitomá!*4*
-
-
-
-
-
víte co její fanoušci si bohužel neuvědomí jaká je,když jí tak milují,ale lidi prostě někomu se přestala líbit tak se tady do nás furt neser*e,když vám nevadí jak se předvádí,aby něco dokázala :D jak trapné.. Ps nepište furt dokola,že jí závidíme!
-
-
naprosto souhlasím :)
-
-
davam ti hlas caroline
-
to maš pravdu caroline ja sem ji milovala ale deďka ji nešnašim škoda že to nečte
viděla by jaka je ňicka c prda -
-
kdybys ji tak milovala jak tady říkáš, tak by se to nezměnilo kvůli tomu co teď dělá. a že je nicka? holka prober se, že to říkáš ty tak to neznamená že to tak je *3* *3*
-
-
Předtím sem ji měla ráda teď je trapná a ty videoklipy jsou trapný a nechutný nedivím se že se s ní Liam rozešel
-
-
já taky ne. Kdo by taky chtěl za manželku b*tch
-
Ty jsi trapná! Navíc ona si může dělat co chce, je dospělá! A je tvůj problém jestli se ti její tvorba nelíbí....-_-
-
-
Prober se!*10*
-
-
Já taky. Kdyby si jenom ostříhala vlasy tak ok docela ji to sluší, ale to chování!
-
-
Ježiši lidi 14917 komentářů a vy se tady kvůli nějaký holce pořád hádate je to její problém až skončí v blázinci
-
-
Proč by mĚLA Miley skončit v blázinci! Ty tam tak skončíš!
-
-
Ty nevíš??? Seš NORMÁLNÍ?? Zkus zapřemýšlet :D proč by měla skončit v blázinci, proč asi.......
-
-
Říkám že je pitomá*3*
-
-
-
:DDDD přesně, její problém...
-
:D
-