Přejít na výpis diskuzí

Miley Cyrus

OSOBNOST 17.3.2007 
15294 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • PROFILOVKA na osobnosti.cz-hrůůůůůůzaaaaa
    • Jako kdyby ta tvá byla BEST
      • myslim jak ma ty brejle a vyplazeni jazyk miley miluji a nic proti ni nemam ale ta profilovka je fakt otresna
        • Mrs.Wesley
          Souhlasím
  • Tak tohle Miley už přehání!! Když už se proslavila jako Hannah Montana, tak má být normální... Ale to by ani nebyla Miley Cyrus, kdyby nezačala šokovat. Nesnáším ji a ještě víc nesnáším ten její děsnej účes a neustále vyplazenej jazyk
    Její ksicht vidím skoro každej den na netu a je to hrůza!!! To už je lepší Justin, kterej je sice furt vožralej, ale není tak divnej jako Miley Citrus. Miley "Citrus" Cyrus je prostě divná a tečka Justin Bieber vs. Miley Cyrus, tak je jasný... kdo je vítěz!! je to můj názor
    • Vím žě je to tvůj názor ale prostě změna patří k životu...ale Miley to trochu přehnala..:// *2*
  • EvaBlader
    Nemám nic proti Miley, líbí se mi její písničky, ale uznejte že to už přehání na ty její videoklipy se nedá dívat. Chová se jak b*tch.
    • mareksindy.bonior
      ale to je ta show být taková odvážená a chovat se tak to je luxus tak si uvědom:)
      • Mrs.Wesley
        Jo no..není to normální a ty taky ne..nebo to provozuje s doma!!??
      • svlíkat se a předvádět sex na podiu je podle tebe luxus a znamená to být odvážná ?? :D seš normální ?!? zajdi k psychologovi prosimtě :))
  • Hele Miley chci se ti omluvit za to co sem ti napsala odpustíž mi to *7*
    A ted sem zjistila že ti to sluší.
    Opravdu a navíc lidé ti píšou nějaké nesmysli neposlouchej je .
    Protože mě se líbí že ses ostříhala a máš hezký styl dokonce i moje babička tě má ráda i mamka i Martin děda a dokonce moje teta se ostříhala a je to podobné jako máš ty.
    A hlavně nezapomen bud sama sebou na to nezapomen .
    Neber si to tak ale ty lidé které ti říkají že na příklad ti řekli fuuj ty máš hnusnej styl tak je neposlouchej protože ten kdo ti to řekl tak jen ti závidí žárlí protože ti to sluší nechtějí abys byla hnusná mám tě ráda *4* *3* *3* *14*
    • nejde o to, jaký má styl, ale jak se chová
      • kiss.miss
        True Story.:D
    • Ty si jako fakt myslíš že si to čte ty komenty?? Bože-.-
  • jo máš pravdu
  • Text Vašeho příspěvku *1* a jo miley cirus je dobrá.......
    ale moje nejoblíbenější zpěvačka to není...........
    lucie bílá je lepší o dost................... *2* *2* *2* *2*
    • Lucie Bílá je hodně divná a podl mě je o dost horší než Miley.. Já mám Miley ráda jako zpěvačku a její chování mi nevadí, konečně je sama sebou a to je lepší než něco předstírat.. Jenže někteří lidéto nedokážou ocenit
    • love007
      to je *4* *3*
    • love007
      *16* co ti je*e *7*
    • I Eva a Vašek jsou lepší.. *1*
      • *10* coo?!!
    • Prej Lucie Bílá je lepší jáááj :DDDDD
    • Mrs.Wesley
      To teda ani náhodou!!!Lucie bílá je pěkně praštěná!!!*10*
      • ale zpívá nádherně *3*
  • PSY je lepší ;)
  • Bože vy ste Trapnýý !!! jako myslíte si že když jí tady budete kritizovat že to nějak změníte ?! jako buďte rádi, že ten hlas jí zůstal, jo jasně třeba jak má ten nový videoklip Adore you tak ty pohyby co tam dělá no... taky to není moc dobré hlavně vůči dětem tolik dětí jí mělo rádo a teď .... škoda mluvit ....ale aspoň ten hlas jí zůstal :)
  • neznámá...já nesklapnu a ty na ní žarlíš ze všech nejvíc ty si prostě všímáš chování a né písniček tak prosím nežárly není to hezká vlastnost
  • ahoj, jíte banány?
    • jojo pomeranč jsou fajn :D
    • já jen, že doma pořádám velkou banánovou párty, takže všichni plís přijďte :) už se na Vás moc těším zlatíčka, bude to fakt cool :-* :)) ♥♥
      !!!BANÁNY FOREVER!!!
      • ...
      • :))) MUCQ :* *14* *14*
        ♥♥
        ;))
    • Mrs.Wesley
      Jo miluju je...mňam

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit