Přejít na výpis diskuzí

Miley Cyrus

OSOBNOST 17.3.2007 
15294 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • JÁJ !!! tolik negativních komentářů já ji mám ráda uplně stejně je to její věc jak se chová :D a mě to nevadí hlavní je že hlas jí zůstal :D jasně asi teď už nebude natáčet ale všechno jednou skončí ať se s tím smíříme nebo ne ;) *3* *3*
  • já si taky myslím že se vrátí *1* *1* *1* *1* a i kdyby ne je to její věc !:D ty co jí krytyzujou jenom žárlí že si umí užívát :D
  • Už ji nějak neposlouchám, možná je to i tím, že jsem přea k jinýmu stylu...nevyčítám jí to, že se ostříhala...jako jí to furt někdo vyčítá, prošla teď hodně změnami a to ostříhaní si myslím, že je tak nejnormálnější změna o proti těm ostatním...ale pravda je, že nemůže nikdo bejt pořád stejnej a stejně se chovat, asi trochu dospěla no...v jádru je přece jen stejná
  • Mrs.Wesley
    AHOJ LIDI::::::::::::::::
    UŽ VÁS NEBAVÍ NUDNÍ NORMÁLNÍ HERCI???ZADEJTE PAUL WESLEY!!!!*14*a Jestli Vás Neosloví Pusťte si video pod ním:Your are my hipnotised a určitě ho budete milovat tak jako já je to ZLATÍČKO!!!!!!*14**14**14**14**14*
    • hrozně mi připomíná upíra Edwarda
      ale je fakt krásnej *14*
      • Mrs.Wesley
        Jestli se ti líbí Naruto prosím přidej se k nám do fanklubu*15*
  • Mrs.Wesley
    Tak jo.pokusím se urovnat situaci mezi námi..:
    Takže,Miley byla vždy taková moc moc milá a přeněžněná...a chovala se jako velká slušňačka a takhle ji nikdo nebral vážně...už jí přestalo bavit být přesně taková jakou ji fanoušci chtějí mít...uvědomila si že má na vybranou a tak se rozhodla že chce vypadat jako dospělá ne jak 15letá holka.Jo image nás trošku vyděsila a ty její skandály ano..teď se chová docela divně...ale asi proto že ji něco trápí!!!!a tímhle způsobem to ze sebe chce dostat.No vždyť víte přece že lidi v depresi dělají různé hlouposti...snažte se ji pochopit...prosím....já už jsem ji pochopila...snažte se aspoň*16**16* nebojte ona se ta stará miley zase někdy vrátí ale až se uklidní a nikdo jí nebude parazitovat na srdci...ale teď to prostě nejde*9**4* smiřte se s tím nic jiného vám nezbívá...ale jen proto že se takto změnila nemusíte hned o ní psát takové nesmysly:-///
    Ještě jí to pěvecké nadání zůstalo takže jak se říká*16*nesuďte knihu hned podle jejího obalu...děkuji ti co mě pochopili super!!!*15*vracejí se do normálu jupíí.....!!!a vy co stě to nepochopili jak to jen půjde objednejte se k nejbližšímu psychoušovi co jde*16*děkuji..
    • no přesně třeba se vrátí ale i kdyby ne je to prostě miley a vy se s tim budete muset smířit pro mě to nejdříve byl taky šok ale nikdy bych ji nezavrhla jejího chovaní si nevšímám a reaguju jen na její perfektní písničky... *3* *4* *1*
      • moc se mi líbí tvé komentáře a nesnáším lidi co miley pořád krytizují prostě to neumí tak rozjet jako ona tu větu nemyslím něják divně *1* *1* *1* *1* *1* ale je plnoletá a je to její věc :D
        • *1* *1* *1* *15* *15* *3* *3*
      • Mrs.Wesley
        Ahoj skvělá komentátorko!!*1*
        Za děj prosím Paul Wesley a jestli se ti bude líbit..please please přidej se do fanklubu...*3*
        • počkej to myslíš mě? *8*
          • Mrs.Wesley
            Ne Naruto..
            • tak se příště koukni kam to píšeš děkuji za pochopení (psala si to pod můj komentář takže...) *4*
    • jo, je jí škodaaaa taková hezká holka
      také se těšim až si to v srdíčku urovná *3*
  • no mužu si sem psát co chci samozdřejmně vím že to miley nečte
  • Mrs.Wesley
    Miley Cyrus je stejně pošahaná jako Justin bieber.Mají jednu věc společnou:oba zpívají hezky ale furt dělaj nějaký skandály*16**15*
    • jj
      • Mrs.Wesley
        Jsi skvělý/á komentátor/ka*15*
        • díky *1*
  • Tohle neni buzerace, jen naše názory ...
  • Proč pořád Miley buzerujete a kritizujete ji. Mám ji moc ráda protože se nebála změnit image. Sice je škoda těch dlouhých krásný vlasů. Ale její písničky se mi líbí mnohem víc než předtím. Je mladá a má si užívat. Nechce se stát tím ohraným stereotypem a tak zkouší nové věci. At už jde o trávu nebo o alkohol. Třeba to období zase pomine vrátí se zpět kté Staré miley.
    • no prostě já už nwm co na to mám říct všichni se z toho zblázněte a co jako? změnila se a co NENI TO VAŠE VOLBA!!! ALE JEJÍ!! je vidět kdo jí chápe a kdo ne, jo jen pro připomínku ona si může dělat co chce a VY ji nezastavíte -.- a proboha neni jenom furt nahá prostě chtěla nějakou změnu!!! nechtěla mít furt 5 až... letý děti co furt milovali hannu montanu -_- a samotná miley jim byla skoro úplně fuk... to už je fakt vrchol...vy k tomu nemáte žádnej důvod jí tu nadávat že je p**a... chápu vás že vás to asi mrzí ( a to hodně) ale tak to nekažte ostatním kdo ji mají ještě rádi taková jaká je :) děkuju za pochopení...
      • Musím s tebou souhlasit...každej člověk za svůj život projde několika změnami a na Miley bych to už neřešila...už je to celkem dlouho co se takhle změnila a nemám jí to za zlý...zpívá pořád dobře..to jen někdo nemůže přenést přes srdce, že už není malá holka
        • děkuju jennie *4*
      • no jo ale lepší mít fanoušky 5letý děti a být v pohodě než mít starší fanoušky a udělat ze sebe št*etku
        podle mě *3*
        • naruto a co když to tak chce uděláš ty s tim něco? asi ne *7*
          • ne ale nelíbí se mi to *9*
            • no jo, tak jenom říkám svůj názor *3*
            • no vidíš nic s tím neuděláš..chápu tě že tě to štve ale svět se s tím musí smířit..a já už jsem se s tím smířila,myslím že hlas jí zůstal pořád perfektní co říkáš? *4*
        • kiss.miss
          Spíše skoro žádné. Hlavně, že tvrdila, že chce jít příkladem.
    • protože chodit nahá prostě není normální
      • ?? Není normální nechodí jen nahá to že byla v klipu wreking ball nahá neznamená, že tak chodí pořád. Když se svlékne rihanna tak je to v pořádku když se svlékne Lady gaga je to v pořádku ale když se svlékne miley tak je to skandál? Pardon nepříjdete si trošku hloupí? Pořád psát takové kecy ? Je mladá. Má si užívat.
        • lenže miley sa správa s prepáčením ako kurva, LadyGaga je umelkyňa. Áno, Miley je pekná, no jej správanie je hrozné. Už je trápna s tým, ako vyplazuje jazyk, oblizuje všetko naokolo, jej správanie sa dá prirovnať iba tak k psovy.
        • Mě štvou všechny zpěvačky co se svlíkají, nejenom Miley. A užívat si života a mládí neznamená svlíkat se a takhle se chovat....
  • Mně by spíše zajímalo jestli se někdy obleče.. jestli jí vadí šaty tak proč neleze všude nahá? už tak jí známe skrz na skrz .. *11* *1* *3* dříve byla lepší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit