-
Sice se změnila ale pořád jí mám jako idol jak bych chtěla vipadat ..!!! *1* A pořád zpívá líp a líp !!! *4*
-
-
konečně normální člověk jupí *15*
-
-
Nechápu,proč jí píšete takoví ko**tiny jako např.:Miley!Vrať se do normálu!!!
Za A:Ona to nečte
A za B:Ne**rte se jí do života!!!!
Doře,teď se vám tam s**u já,ale fakt jí neurážejte(mě se líbí,nevim komu ne).Je to její rozhodnutí.Jí se to třeba líbí pokud ste n to nepřišli. -
-
tobě se líbí štětkozpěvačky?
*11* *11* -
-
tak se jen ptám, no *3*
-
-
tohle jsem chtěla slyšet lidi jste fakt trapný když jí tu nadáváte píšu to tu furt do kola ale vy stejně nic nechápete!! jen se chci zeptat jak by jste se cítili vy kdyby vám takhle někdo nadával tak co? *7*
-
-
že jí všichni nadávají? její chyba nemá se chovat jak št*tka
-
-
říkám nechápavých lidí je tu plno!! *15*
-
-
Jo ehm...včetně tebe*15*
-
-
máš pravdu tebe... *7*
-
-
-
-
-
přesně tak máš pradu.co šem je???????? *7*
-
-
sorry, ale jak se to chová už neni normální. měla by se nad sebou trochu zamyslet. fujjj *11* *11* *11* *11* *11*
-
víte proč Miley má skoro na každý fotce vypláznutej jazyk? protože se prej neumí dobře usmívat *15* (to říkali dnes na óčku)
-
-
úsmev má nádherný *14* ,takže to čo hovorili na óčku si bud vymysleli alebo majú zlé informácie *4* *4* *1*
-
usmívat se umí krásně
-
-
tak nemusí pořád vyplazovat jazíček jak Orochimaru
-
-
teda jazÝček
-
-
-
-
Proč ses tak změnila? Před tím ses mi ještě líbyla,ale ted ani náhodou! její vlasy *11* ,její chování *11* ,její videa *11* ,její konzert *11* ,její oblečení *11* .
-
miley ! vrať se do světa normálů a né úchylů když si byla malá holka si asi sněla že budeš zpěvačkou ale tohle si nečakala že ? tak se nad tím zamysli.Byla si bezva herečka,hodně lidí hodnotí tvé vlasy,zpěv a oblečení ale to netuší jak se chováš asi všichni co tě měli rádi si přejí aby ses nám vrátila narostly ti vlasy a mohla být zase herečko.jenomže vlasy rostou dlouho a pak už nebudeš moct být herečka.BYLO TVÉ ROZHODNUTÍ *13* *13*
-
-
sorry nwm proč to sem píšeš Miley si to stejně nečte, a stejně by se jen kvůli vám nezměnila je to její volba a já jí podporuju PS: zpívá stejně jako před tím jen má trochu víc trhlejší videa (jenom některý) a navíc má i dospělejší fanoušky než 7letý.. děti *3* jo a neříká se náhodou že je život změna *5*
-
-
"trhlejší videa" *1* *1* *1* *1* *2* *2* *15* *15* *15*
.....wrecking boll... *8* *8* *11* *11* -
-
Wrecking ball
-
teda pardon wrecking BALL
-
-
-
Proč to tak pises?!miley to nečte! :DD
-
-
No je mi líto že se tak změnila, ale aspon jí zůstal pořád fajnový hlas :) a to sem ráda :)
-
já ji teda nemusim ale zpívá hezky *3*
-
miley please go back to normal was a good song but tet Worm neeeeeeeeee so but please normalni *4* *4* *9*
-
S těmi komentáři jako např:Vy jí závidíte,ona je slavná a vy ne jděte někam! Ok ste někteří fanouškové,ale nemusíte na každej druhej komentář odpovídat tímhle.Prostě pro každýho není dokonalá se stím smiřte!!!
-
-
ok ale ať si to nechaj ty vulgarismy pro sebe jsou fakt trapný když jí tu nadávaj ať jdou někam... měli by se tu chovat slušně.. jsou taky p*** fakt mi naštvali protože jí soudí podle toho jak vypadá.... chtěla bych jako fakt vidět vás...vy jste určitě lepší co!! -_- *16* *10* *6*
-
-
To si dovolím nesouhlasit. Dle mě nedělá špatný dojem její vzhled, spíše její chování.:D
-
-