-
Přesně tak.Eště ste se asi neviděli v zrcadle!!!!!Je to její volba,né vaše!!!!Je to její věc né vaše!!!!
-
-
jo jako prostě vy se s tim asi nesmíříte tak se sakra dejte dohromady a jí už nechte ležet ať si dělá co chce klidně se z toho zblázněte že se změnila noa? co je vám po tom??!! proboha lidi se zbláznili!! *7*
-
-
ne, to MILEY se zbláznila
-
-
jo jasně.. ale ty to stejně nepochopíš protože se ti jenom prostě nelíbí jak se změnila tak to nekaž tim kteří ji mají rádi!! *12* jaký by ti to asi bylo kdyby ti tu furt jen někdo na dával že si p**a
-
-
Bla bla bla si trapná
-
-
twl...ty si trapná nikoho tvoje trapný keci nezajímaj!! tak jdi laskavě nikam!! na muj komentář si vůbec nemusela odpovídat takže vim jakej typ člověka si... *12*
-
-
-
-
-
-
miley jsem mele rada moc jsem ji zavidela hlave ty jeji vlasy ale ted boooozeeee ty jeji vlasy hrruuzzaa dddeeesss
Změna vlasů je její volba ale to chování....tím můžre přijít o spoustu fanoušků!!!!
Miley prosím!!!!!!!!!!!!!!!! Vrať se na starou Miley!!
Vůbec nevím proč jsi se změnila!
Jen ses zhnusila já se jen dívám na tu STAROU A BOŽÍ MILEY a doufám že se jednou vrátíš:'(
Byla si hezka predtim ted je to hruza
vse nej myley me se sice ted moc nelibi vic se mi libila předtím ale souhlasim s klarou je sama sebou a do toho by ji nikdo nemel mluvit
sam sebou by mel byt každý -
Já jsem měla Miley velmi ráda!Furt jí mám ráda!
Ale už ne jí ale jen její některé písničky!! Protože se Nechutnězměnila!
Změnila se tak hnusně: Chováním!!!! , Hnusnými nehty!!!! , Nechutnými vlasy!!!! , (i když někde ji jen na jediné fotce vypadala trošičku hezky)A ten styl oblékání!!!BOŽE!!!!!! Miley změň se na starou Miley!!!!To jsi byla BOŽSKÁ! Ale Teď?
Prosím tě vrať se do normálu jako normální Miley!!!Buď prosím jako tenkrát! :'(Prosím!!!
Jestli Ti někdo řekl ať se změníš, byl to nějaký debi*!!!Ty jsi byla SKVĚLÁ!!!!
Prosím:'( Buď jako tenkrát:'(PROSÍÍÍM!! -
To poslední video wrecking ball..........vypadá jak po*no...
-
-
je to p*rno
-
-
:D jo a to jsi ještě neviděla video jak se natáčí když masturbuje...blé...tady na tyhle stránce to je...já sem to neviděla a nechci vidět určitě se pomátla!!!!
-
-
fuj, se na to radši nekouknu *11*
-
-
-
-
je to kravka co se dalo čekat
Nechci nikoho urazit ale vibada joko b***a ale písničky jsou stejna tak ze ať vypadá jak chce a upíry deníky jsi fakt boží.
Pane bože co se to z Miley Stalo nenavidím ju a Ona má Pe*is ?? cože?? mala som ju velm y ráda ale pane bože Miley je Pi*a kurwa atd,..,,
proč jí říkáte že je hnusná když sama nebo sám určitě taky nevypadáš hezky tak jí nech napokoji a drž rači hubu
Neskutečná kravička!!! -
je to kravka co se dalo čekat *16*
-
P*ča jedna
Ty vole, to její poslední video wrecking ball je faktis naprostá blbost je to prostě ´kr*va a p**a v jednom
Tu písničku soudíš jenom podle toho videa.. ale ani nevíš o čem je..Kdyby jsi to věděl tak nic takovýdleho nenapíšeš.. -.- fuck logic !!
bože.-hele-..pochop..miley je možná ted jiná a spíš horší jak se předvádí atd...názor ti neberu to né ..ale..ludasino klídek..ona něco dokázala ona si může pískat ale ty né tak klídek -_- jo sice je ted jaká ¨si ..trapná v uvozovkách..ale něco dokázala-...a ty sidokázala(a) ůplné ho*no ...tak se sklidni a nedělej drsnöu , nejde ti to ..:):DDDD -
P*ča jedna
-
-
máš pravdu ty no... *2* *15*
-
-
Ty vole, to její poslední video wrecking ball je faktis naprostá blbost je to prostě ´kr*va a p**a v jednom *11*
-
-
bože.-hele-..pochop..miley je možná ted jiná a spíš horší jak se předvádí atd...názor ti neberu to né ..ale..ludasino klídek..ona něco dokázala ona si může pískat ale ty né tak klídek -_- jo sice je ted jaká ¨si ..trapná v uvozovkách..ale něco dokázala-...a ty sidokázala(a) ůplné ho*no ...tak se sklidni a nedělej drsnöu , nejde ti to ..:):DDDD
-
Tu písničku soudíš jenom podle toho videa.. ale ani nevíš o čem je..Kdyby jsi to věděl tak nic takovýdleho nenapíšeš.. -.- fuck logic !!
-
-
Nechci nikoho urazit ale vibada joko b***a ale písničky jsou stejna tak ze ať vypadá jak chce a upíry deníky jsi fakt boží. *1* *2* *2*