Přejít na výpis diskuzí

Miley Cyrus

OSOBNOST 17.3.2007 
15295 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • miley11cyrus

f

miley is besttttttttt
  • miley11cyrus

c

Miley je nejlepšííííííííí melte si co chcete pink *9* *9* *13*
  • nicky0012

dejte pokopj

no tak to ne teda kdo tro naspal já to nenapsala já miley z božnuju a pink nesnáším nemám ji ani ve fanklubu tohlre bych nildy nenaspala doufám že mi věříte tohle já nepsala nikdy punk je hnusná a stará a nenívidím její písničky mno už mě to nebaví co se tady děje!!!!furt někdo cizí píše za nás já jsem největší fanoušek miley a ashley a ostatní hvězdy nemám ráda tolik co tyhe dvě!!takže dejte pokoj (pokud uvidíte negativní příspěcky o miley ode mě tak to nepíšu já páč miley mám ráda)hroooooozně moc kdyby ne tak se já takhle nezastávám...
    • miley11cyrus

Re: dejte pokopj

jo lidi píšou za druhý
      • nicky0012

Re: Re: dejte pokopj

díky že mi věříš pá mileynka je BEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE EEEEEST...
  • piskot256

My Blogííís ;-)

Pls mrkněte na můj blogííís ;-) http://papirek256.blog.cz/
    dííí ííííki moc ;-)
  • hannah54miley59

p!nk

I love P!NK.Miley is cow
  • nicky0012

....

Teším se na Disney život pujdu tam a bude ze mě disney hvězda a setkám se s Hanou montasnou to je muj sen a mám šanci ho splnit božeeee milujuuuu Disney....já pujdu do prahy!!
    • kate.szv

Re: ....

ahoj nicky, do té soutěže půjde tisíce dětí a nemyslím že zrowna ty bys too vyhrála....jako třeba Z 10 000 že bys vyhrála ?? To mi hlava nebere, ae ty si myslíš, že když vyhraješ, tak se setkáš s Hanou ??
      • nicky0012

Re: Re: ....

ne ae cci to skuzit ty tam jdeš??
        • kate.szv

Re: Re: Re: ....

možná jj.....já jsem i zpívala v okresní soutěži o nejlepšíí zaspívání a vyhrála jsem to a teď se chystám za čr !! A potom půjdu do prahy na ten disneychannel :)
          • nicky0012

Re: Re: Re: Re: ....

hm to máš dobrý ae já to jdu zkusit a myslím že budou lepší zpěvačky než ty i já.... *15* ae zkusit to mužem!já jdu ae do jiného města než ty!a není to v čr!!!je to nas lovensku do košic jdu já!
  • natushka

Prooč?

Proč střídaa kluky jako ponožky doufám že to není pravda ale jestli jo neměla bysi to dělat miley *9* !!!!!!!!!!!!!!!!využívat toho že si tak krásná *1*
  • hannah54miley59

blee

Miley Cyrus je uplná NULA!lepsí je claire holt a taky se mi trochu libí MICHAEL JACKSON!!!!!!!!!!!!
    • hannah54miley59

Re: blee

sorry omylem sem se zadala jako neregistrovaná

I LOVE MICHAEL *14* *14* *14*
      • piskot256

Re: Re: blee

claire holt??Pane Bože ty si asi slepá!!vždyť ji skoro nikdo nezná!!no zná ale hrála jenom v těch pošahaných mořských panách!JEŽIŠI TO JE SERIÁL PRO MALÉ DĚCKA!!
  • hannah54miley59

ACH JOOOO

mno tak ted sem nemocná.mam teploty 39,zvracím,boli mě hlawa.je mi fakt hrozne................ *16* *9*
    • Re: ACH JOOOO

Ja jsem taky nemocná ted to nejak letí ty angíny atd...
    • kate.szv

Re: ACH JOOOO

já jsem taky nemocná :( mám 39 teplotu, mám kašel, rýmu a zimnici (brrrrr)
      • hannah54miley59

Re: Re: ACH JOOOO

mno ted sem se měřila ale ted mam 38..................... *9* *9*
        • vashley

Re: Re: Re: ACH JOOOO

tak proč sedíš u počítače? *7*
          • hannah54miley59

Re: Re: Re: Re: ACH JOOOO

ja ani nwm nudíím se
  • Pište na:http://miley-montana16.blog.cz/

Ahoj lidi!Na mém blogu o Miley je new bleskovka,tak se do ní přihlašte.Adresa:
    http://miley-m ontana16.blog.cz/ *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit