-
Miley is super!
Miley je superní zpěvačka!MIuji jí,žeru jí ale na HARRYHO POTTERA nemá *14* *4* *14* ale nechtěla bych být správce Miley,musela bych tu sedět cleý den *1* *15* *4* -
PODPIS
Mam její podpis byl ajsem na jejím tour !! v Ámošce jelikož tam v americe bydlí tetička tak sem za ní jela a ona mě překvapil takto její tour nej! jak jela nad tý motorce a byla jsem upa vepředu a podala mi i ruku ! sem štastná -
-
Re: PODPIS
No to je úžasné.Já bych byla také celá štěstím bez sebe. *14* -
-
Re: Re: PODPIS
no to já jsem :) ona tam je ségra už asi 2roky a pořád jí slibujeme že přijedeme....tak jsme se rozhodli tenhle rok :) -
-
Re: Re: Re: PODPIS
nechci ti kazit náladu, ale myslíš si že ude doma??? a i kdyby byla taksi myslíš že tě jen tak pošle dovnitř???holky tohle je sice hezký že si plánujete a nechci vám kazit radost, ale myslim si že se to nestane
-
-
-
jé ty máš v Americe tetu ??? Já tam mám sestru, ona se tam učí v LA na univerzitě a bydlí tam se svojím přítelem :) já a rodiče tam poletíme asi za měsíc a taky se asi stavím za Miley :) já vím v jaké ulici Miley bydlí, tk tam za ní dojedu :) Nafotím fotečky s ní a se mnou a dám je sem :) pp *14* -
ahoj napiš mi jaký to bylo?na koncertě? na miley se dívám každý den na jetixu, a úplně ji žeru. Jednou bych chtěla jít taky na její turné. Ona je prostě úžasná. *4*
-
-
j
ale pořád nechápu tu fotku s tou holkou....?ale jinak miley je nejlešíííííííííííííí ííí *4* -
-
Re: j
ta holka je její nejlepšíí kámoška, bylo to na Jetixu ukázky z Koncertu v Londýně a právě ona tam s ní byla :) říkali že se znají odmalička a jsou nejj kámošky....ae to tky nechápu ten jazyk *9* -
-
Re: Re: j
To není ta z toho Londýna! -
-
Re: Re: Re: j
ale je !!!!! Já jí znám a dobře si ji pamatuju -
-
Re: Re: Re: Re: j
není to ta holka
-
-
-
-
-
pomozte!
Ahojky holky, prosím vás, ti co máte raději ashley Tisdale než Vanessu Hudgens, běžte kl Ashle na profil, zvednete jí tím návštěvnost a Ashley bude zase před Vanessou. je to vážně důležité, protožer Vanessyni fanoušci se nám te´d vysmívají, takže kdo máte rád alespoň trochu Ash Tisdale, běžte k ní na profil, budu vám za to velmi vděčná. Jinak já zbožnuju Ashley Tisdale a Miley Cyrus a taky Demi lovato, ale Vanessu hudgens přímo nesnáším, tak nám pomozte ať je Ashley zase v žebříšku TOP osobnosti víš. děkuju -
-
Re: pomozte!
jasně du na to *4*
-
-
Miluju ! :-*
Ahoj , fakt přímo "Zbožnuju" lidi co sem píšou že je Miley Ubohá a tak ! Jsou směšníí! *1* Nenechte se jima vůbec otravovat a nechte je ať si to sem klidně píšou , je to jen jejich ubohost! *13* -
-
Re: Miluju ! :-*
me je to taky ukradeny ja mam rada miley je totiz best
-
-
fotky
přidala jsem spoustu fotek tak snad se objeví *4* -
-
Re: fotky
omylem jsem napsala jako odhlášená *1*
-
-
...
Michal david je lepší.!!! -
Mu&k
Miley je nejj.....práwě sem dokoukala Big Fish když jí bylo něco okolo 10 let.....krááása..... -
prosíííím
Já nějak pořád nechápu, proč se hádáte, jasně..ty co miley nemusíjí nebo nesnáší tak proč jsem chodí? To mi fakt hlava nebere. Ať si píšo k svým star jak jsou úžasný..každý ma jíný vkus tak abych chtěla aby se to reprektovalo.....prosím. -
Hlasujte pro Miley!!♥
Pls hlasněte pro Miley!!(poze pro fans!!)
http://papirek256.blog.cz/ 0909/nejkrasnejsi-zpevacka-herecka- 2-kolo
díík moc ;-)