Přejít na výpis diskuzí

Miley Cyrus

OSOBNOST 17.3.2007 
15295 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • miley11cyrus

l

miley je nejlepšííííí
  • miley11cyrus

.

co bylo posláno za miley11cyrus jako mě!! to bylo miley se mi moc nelíbí..je blbá...to jsem já nepsala!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!to se za mě někdo vydává ale nemá tam obrázek takže to já nejsem!!!!!! *16*
  • miley11cyrus

l

nepište za mě!!!!!!!!!!!!!!
  • miley11cyrus

co???

co? mě se miley cyrus líbí !!!nepište za mě!!!!!mám ji ráda zas nějaký blbec co píše za mě ale nemá tam obrázek takže jsem to já nepsala!!!!!!
  • hannah54miley59

ale?

ja myslela že ji mas rada?
  • hannah54miley59

?????

co? *7*
  • kate.szv

Milééééy xD

Miley je právě na facebooku *4* a píše si s Justinem Gastonem, jenom jak se má a co dělá !!! Miley je upe moc best !!
    • miley11cyrus

Re: Milééééy xD

jaký má?
      • kate.szv

Re: Re: Milééééy xD

heh *1* to fg řegnu *14*
  • mileyxd

I lowe Miley :*

ahoooj dlouho jsem sem nepsala...tak co??? viděla jsem tu hádku, ale nedostala jsem se k tomu kdo ji načal...ale mě je to jedno...můj názor je samo, že se sem má psát o miley/hannah a o jejích přátel.....jinak DvD Hannah Montana:Movie bude u nás až v listopadu *9* jsem se málem rozbrečela když sem se to dozvěděla....jo a už se těšim na The Last Song tak se zatim mějte papapa *14* *14* *8* *1* i love miley cyrus
    • Re: I lowe Miley :*

ja sem byla na hannae montane uz v cervnu hned prvni den ale bylo tam uplne narvano ale sli jsme az jako druhy protoze prvni uz byli obsazeny ale bylo to super ja to mam i doma ja si to stahla z intaku ale v anglictine ale stejne jsem uz na tom byla ale divam se na to porad *14*
  • BLABLABLA

Jenze my na rozdil od nekoho nepomlouvame miley u nas tak prestante i vy... *8* *8* *16* *16* *16*
  • lara5

už toho nechte!

proč sem zatahujete pink? když si myslíte že je lepší, tak jděte na diskusi pink! *16*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit