-
Miley
Miley je prostě The best!!!Já jí žeru je prostě super co dodat::D *3* -
Pink
Pink je lepsi... *13* Kdyz je to tady tak strasne moc o miley tak sem nepiste takove PTAKOVINY ze pink je horsi... *13* *8* -
JJ
jj souhlasím s piscot256 a komu se nelíbí miley tak at sem neleze *13* pink versus miley to je jasný že by vyhrála miley !!! *15* takže tím chci řict ti co tady nadáváte na miley tak sem NELEZTE !!!!!§ *16* -
-
Re: JJ
miley by vyhrala len kvoli sprostym teenom ako ste vy do pár rokov bude skrachovaná lebo ju opustíte ked si uvedomíte že je vlast ne nič moc pink ma aj dlhsiu karieru a kvalitnejsiu hudbu lebo ma aj viac skusenosti a ak mi napišete že nech dade pálim preto že som slovačka alebo že ju nemam rada tak vam dačo poviem 1. toto je diskusia % delenie sa o nazory ci uz pozitivne ale bo negativne 2. kazdy ma pravo sem ist a napiusat ci uz je slovak alebo cech ci anglican,rus madar,american,mexican,..a taktiez a podelit o svoj vlastny nazor a ja mam ku miley neutralny vztah proste v telke ju dokazem pozerat pocuvat atd ale nepovazujem ju za neico super mega bomba a tak lebo viem aspon hodnotit kvalitu -toto je moj NAZOR- -
Re: JJ
ano mas pravdu ale opakuje se to tady jako kolovratek nemyslim jen tebe ale mas pravdu
-
-
JÁÁÁJ!!
Já už mám toho dost těch vašich hádek!!VZPAMATUJTE SE!!JENOM SE PODÍVÁM NA TU STRÁNKU A WIDÍM TAM SAME TY PI.. ATD..
JÁ VÁS NECHÁPU LIDI!!VY SI NADÁVATE A PŘITOM SE NEZNÁTE!!JE TO TRAPNÉÉ!!TAK UŽ SE VZPAMATUJTE!! -
-
omluva pro kitty
ty mas pravdu tak nechodte na johnyho deppa a hugha jackmana ja se omlouvam kitty a fakt je johny depp super me se libi jeho filmy ale ja sem ti nadavala jenom ze ty si nadavala na miley ale ty nevis jaky to je kdyz nekdo nadava na tvoji oblibenou celebritu tak promin miííííííííír a fakt promin jjohny depp je fakt dobrej par jeho filmu ssem videla treba jump street 21 tam je dobrej pak strihoruky edward to je taky dobry,jak se neztratit v L.A. pak kokain pak vsechny dily pirati z karibiku tam byl fakt dobrej,tenkrat v mexiku,karlik a tovarna na cokoladu,dabelsky holic ja nevim jak se ten film jmenuje dal a nakonec verejni nepratele ale tam je fakt krasnej on je opravdu hezkej chlap a opravdu se omlouvam za vsechny urazky a samozdrejme to neohlasim spravcovi
-
-
lidi
hele lidi fanousci miley cyrus vite co udelame my pujdeme na johnyho deppa a na to ho jejiho Hugha jackmana a budeme tam taky psat hnusny veci (o nem) ne? a ted nam muzes kitty vyllizat prdel -
-
Re: lidi
tenhle text toho si nevsimejte to uz je minulosti
-
-
trapná veverkamiska
VEVERKAMISKA je trapná !!!! Vzkaz pro tebe: Ze středověku jseš asi ty!!! Johnny Depp hraje v COOL filmech a hodně lidí je v jeho fanklubu a hodně si ho přidávaj.A Hugh Jackman je taky fakt dobrej.Hrál Wolverina a to je nej role na světě! *14* Miley by to nikdy nedokázala.JÉ promin tys asi neviděla takový hustý filmy.Ty si asi koukáš na Honzíkova cesta atd. *15* P.S. Miley si strčte někam *15* *15* -
-
Re: trapná veverkamiska
ty kravo byla tam v tom texte zminka o honzikove ceste ne ja ji tam nekde nevidela takze zavri tu svoji hnusnou drzku a navic vsichni nemaj radi dedky jako jsou voni a ty se divas na x-mena ne a navic no to oba dva hrajou v hodne filmech ty vole z toho by se jeden posral a navi si nejaka divna vsichni v tyhle dobe maj radi teens hvezdy pak 50 centa eminema jo a navic jich je hodne no u johnyho deppa 3988 fanousku no to je jich hodne a do pici jdi si nekam do prdele jo nikoho tu nezajmas a jeste jednou mi neco reknes tak to napisu spravci a pak se muzes odstehovat nekam do prdele protoze uz te na zadny stranky nneeepusti a di nekam do prdele pico jedna zkurvena ssssslaaaaaaaapko zkurvisyne mrdko mas v hlave nasrano cco *13* *15* -
-
Re: Re: trapná veverkamiska
a tohohle textu si taky nevsimejte
-
-
-
jergir
Jestli jsi tak blba jak pises tak sis urcite nevsimla ze jsem tam psala ze nemam nic proti miley a ze jsem jen hajila p!nk protoze jsem fanynka *7* -
-
Re: jergir
no tak sorry
-
-
yjfgzyslrg
Ten kdo rika ze je p!nk krava je pica sveta ktera je zazrana jen do myley(ne ze bych proti myley neco mela) a at jde nekam kdyz se ji neliby tak to nemusi psat i sem... *13* -
-
Re: yjfgzyslrg
inak ak chceš nadavať na miley tak piš ako sa vola nie myley *8*
miley je nejlepši
a kto bude nadavať na mileyy tak ja budem nadavať na pink fuj je aj tak škareda 35. v žebríčku celebrit nemá šancu na miley keď je 2.!
-
-
juj miley zlatíčko moje najkrajšie juj
miley je moje zaltičko sluničko proste všetko! mám rada aj vanessu hudgens a ashley tisdale proste toje jedno. mileynka je taka zlatučka milučka a tak proste sluníčko zlate krásne nadherne prekrásne výborné milučké proste ja nemam slov! je taka zlata keby nebola tak ja by som beznej asi neexzistovala! juj miley je taka kráska *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
Miley
Nehádejte se kdo si myslí že Miley je jak bych to řekla no prostě se jim nelíbí tak at se jim nelíbí některý to tam píšou jenom aby se bavili tak jim nedejte tu radost a těm blbejm lidem neodepisujte.A dál se bavte o Miley jako ste se bavili samo že v tom nejlepším dál.A nevšímejte si jich *4* -
-
Re: Miley
jj (krecek150)má pravdu ty cos urazila miley že je pink lepší tak si to nech možná pro tebe a vůbec když se ti miley nelíbí tak co ji lezeš na diskuzi (fusafwe) *8* já patřím mezi miley nejj fanoušky a ty ju nebudeš urážet nebo vlezu na tu tvoji pink a už sem nikdy nevlezeš takže pro příště tady chcou všichni slišet že miley je nejjjjj a je n to je pravdo jo?? *5* *16* *15* *8* -
Re: Miley
jj♫
-