-
ghfhg
Má štěstí že nebude hrát v Pirátech z Karibiku 4 !!!!!!!! Ta by dostala jednu ránu a už by chípla *1* -
fuj
To se vám jako líbí kvůli tomu že zahrála nějakou Lammu Banana ?!! Znám lepší lidi než je ona.jak sem odpověděla v předchozím příspěvku tak např. nej člověk je Chad Smith!!!! Hraje na bicí ve skupině RHCP a je zapsanej v ginesově knize rekordů!!!!!!!!! To by ta vaše Miley nikdy nedokázala *1* *15* *1* *15* *1* *15* -
-
Re: fuj
Jackson je tam zapsaný 8x.. to ten tvů j RHCP taky nedokázal.. tak se tady nevytahuj, nikoho to nezajímá... -
-
Re: Re: fuj
mluví tady někdo o Jacksnovi kterej má ksich jak animovaná Cruella De Vil ? -
-
Re: Re: Re: fuj
nejdív se koukni do zrcadla a pak neco rikej ty pipino
-
-
Re: Re: fuj
ale o jacksonovi tady řeč není! *13* -
-
Re: Re: Re: fuj
Myslela jsem tím aby se nevytahoval, Miley toho za život taky může hodně dokázat, zatím ne, ale přijít to může.. tak hned nepruuď..
-
-
-
-
girls just wanna have fun
proč Miley považuje Girls just wanna have fun za svou? Vzdyt to nazpíval někdo jinej!! A určitě dřív než spatřila světlo světa! Kdyby si vzala jenom název, ok, ale celý i s textem, to je moc. A k tý celebritě, mnoho celebrit je populárnějších než Miley(alespoň pro mě), protože jsou na výsluní dýl! Miley je jen na moment pro teenagery, ale co já vím, třeba se tomu bude věnovat do smrti. -
kdo je lepsi
kdo je lepsi než miley?jaka osobnost???? *7* *7* -
-
Re: kdo je lepsi
Miley a Jonas Brothers jsou NEJNEJNEJ *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
-
Re: Re: kdo je lepsi
Neptá se na Miley
-
-
Madonna *1* -
ANTHONY KIEDIS, JOHNY FRUSCIANTE, MICHAEL BALZARY, CHAD SMITH *14* -
JOHNNY DEPP, HUGH JACKMAN,
MATT LEBLANC -
ja ashley a miley *15* takže neviem *4* -
pro mě Avril ale Miley mám taky ráda -
-
Re: Re: kdo je lepsi
miley
-
-
-
miley
meley je supr -
-
Re: miley
*13*
-
-
miley love
ahoj moc miluju miley. mám ju rada o hm super seriál je taka krasna *4* *14* -
-
Re: miley love
je miley je nej ale ty máš radčej vanessu tak vypadni! *10*
miley je nej *4*
-
-
Hlasujte pro Miley!!
Ahoj lidi pls hlasněte pro Miley dnes končí soutěž tak pls hlasněte pro ní:http://papirek256.blog.cz/0908/ nejkradnejsi-zpevacka-1-kolo
před em dík ;-) -
adresa
tak jestli někdo tu adresu máte pište pls na marcela.sarkozyova@seznam.cz *4* -
-
Miley je super
Jsem velký fanoušek Miley Cirus nejvíce se nu lbí její písinčky a Miley at ti to s Nickem klape jste pěkná dvojka
-
-
akože čože?
Kedysi som mala miley rada ale len dva mesiace potom som zistila že miley nehrá ved tak vie hrat aj moja korytnacka ako v HM . dostat sa do problemu 2. zatajit ho 3.Stazovat sa a vymysliet mega trapny plan 4.zverbovat zopar dalsich primatov 5.ospravedlint sa a prvy krat v jednej casti zahrat : vyraz psie oci. To je rozpis kazdej casti hany montany videla som trailer trapna ako hovienko v zachode alebo rovno ako samotna miley myslite ze film ktory ako jediny film v histori teda hannah montana dostal rating G (maju ho len animaky) a bol kvalitny ako Harry Poter,transformers a ine filmy ktore maju nejaku kvalitu ved montana skoncila na rovnakej linii ako scary moviue disaster movie a trapne reklamy v telke a tie kraviny co si vypisuje do twiteru ,obtaca sa okolo tyce a ze je to len sucast sow a rovnaky pristup mali rodicia aj ku britney a linsday a ako dopadli a este aj dopadaju
P.S. nevie ani spievat ved aj ja viem zavrieskat see you agaiiiin ako keby ma skrtily
Shia LaBeouf Je 1000X talentovanejsi a aj krajsi ako ona a aj normalnejsi a pre fandov montany ma sa tam objavit -
-
Re: akože čože?
nelezte sem slovaci to je ceska stranka -
-
Re: Re: akože čože?
naprosto souhlasím *8* -
-
Re: Re: Re: akože čože?
rasisti *1* -
-
Re: Re: Re: Re: akože čože?
tak prečo vrieskate na slovakov ktorym rozumiete aj bez učenia ale mileyinku nedate za nic na svete ste trapny ako ona a jej cestvo vykakane-h...
-
-
-
-
-
Nová písen
Ta nová písnička je fakt super! *3* -
-
Re: Nová písen
Jaká písen??? *9* -
Re: Nová písen
jj :))