-
pro debily
takze kdo o miley neco rekne tak mu neco udelam a odejde s chladnou hlavou a navic jako bonus to nahlasim amikovi a pak se muze odstehovat treba do ameriky ne do ameriky ne ja chci jet do ameriky a taky tam pojedu a az budu velka tak se tam budu vdavat akorat nevim jak vyresim letenky kdyz tam pozvu rodinu tak jim budu muset zaplatit letenky alee to nevadi ja bych jim to zaplatila vzdycky rodina je pro me nejdulezitejsi milllllllleeeeeeeeyyyyyyyyy issssssssss bbbbbeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeessssssssssssstttttttttttttttttttt VVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMIIIIIIIIIIIIIIIIIILLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLEEEEEEEEEEEEEEEEEEEYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVV *3* MILEY JE NEJLEPSI NA SVETE miLEY IS bEst fOR YOU MILEY -
-
Re: pro debily
Kde bereš tu nutnost aby jsme ti na všechno přikejvli?!!!!!!!!?????? *10* -
Re: pro debily
hm -
-
Re: Re: pro debily
jj MileY Je sUpér ALe já Mám RadšI AVrilKOU alE milEY je takY mooOOOOC supéééR!
-
-
-
ja taky
Ja sem si taky koupila casopis za 39kč ale druhé a dalsi cisla stoji 99kč...to je teda drahýýýýý -
-
Re: ja taky
Když jste takový fanoušci tak si to musíte takový blbosti kupovat.Já si ty peníze radši ušetřim na něco daleko moc moc moc moc moc moc lepšího -
-
Re: Re: ja taky
do prdele uz vypadni jdi si radsi na karla gotta a neser se do miley a di do pici a co si to tam psala to sis dovolila naposledy taky bych si te mohla najit
-
-
-
sssuuuuuuzperr
miley cyrus je nejlepsi -
super
miley cyrus alias hannah montana je super je ta nejlepsi zpevacka i herecka jo a kupuju si jeji casopis 1. vydani stalo jenom 39Kč a ted to stojí 100Kč nepřipada vam to nejak drahy ale to nevadi pro miley udelam vsechno je super a mamka mi koupila dvoupatrovej penal hannah montana a je krasnej -
triko
dneska sem si koupila tricko s hannou a je takovebíle a na tome je barevna hannah koupila sem ho v CA.a je fakt supeeer. *15* -
čAU
___________AHOJ VŠICHNI URÁŽÍ NÁM MILEY NA mADONNĚ STÁNKA 3 ATD I NAJEDNIČCE SE NĚCO NAJDE TAK SI TO PŘEBERTE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! __________ -
michael
Mě se michael nelíb ale vím že je to legenda a že měl super písničky a tak mu tam nenadávám a nelíbí se mi avril lavigne a taky jí nenadávám tak nepomlouvejte miley jinak fanoušci miley třeba budou pomlouvat vaši osobnost která se vám líbí jinka všechni zpěvačky,zpěváci....něco dokázali ale ten kdo sedí u počítače a píše tam vulgární slova tak je teda fakt nula miley je super!!!!!!!!! *14* -
-
Re: michael
něco podobnýho jsem psala i já a myslela sem to stejne *4* *4* *5* -
Re: michael
souhlas *3* -
-
Re: Re: michael
souhlasím :-)
-
-
-
Hlasujte Pro Miley!!
Ahoj pls hlasujte pro Miley:http://papirek256.blog.cz/090 8/nejkradnejsi-zpevacka-1-kolo
ZATÍM DÍK *3* -
vymaž te si mě
vymažte si uživatelku z přátel *5* *5* -
vymaž te si mě
vymažte si uživatelku miley214 a neptejte se proč *15* *15*