Přejít na výpis diskuzí

Miley Cyrus

OSOBNOST 17.3.2007 
15295 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • nespesna

zajimaví

zajimavá stranka!!! *4* *3*
  • Lol!!

Teď sem byla na blogu a najednou tohle : http://mojeaukcecz.blog.cz/ a tam prodává ty trička !! Tak sem si obědnala tu halenku ta už mi přišla !!! a to je lol já mam drahý triko z ameriky obědnaný a ona tohle a ještě mi ta holka řekne že toho má furu protože to prodává!! ani jedno si nechce nechat!!!!
  • XXX

V hodnocení je píseň pro Shellbu,luluvamp... chtěla bych si jí přečíst ale nemůžu jí najít *9* Miley je nej na světě *14* *14* *14*
    • Re: XXX

fujfujfujfujfuj.... to mě baví klonovat to fuj
  • nespesna

kometnář

divny komentář *4*
  • obědná?

Obědná si někdo to tričko od walmart? Já jo má už mi příjd!!! už se tak těšim
    • Re: obědná?

Já bych si taky ráda něco objednala ale nevim jak mam z walmart objednávat jesli jde platit i jinou měnou nez dolarem a tak kdyžtak jsem hod nejakou napovedu byla bych vděčná :)
      • Re: Re: obědná?

já ho mam , ale ta stranka www.mojeaukcecz.blog.cz tak tam si to obědnej protože tak to obědnává z walmartu ve velkým a máš to i jako levnější se slevou jelikož to obědná hodn ěkusu!!!
  • jejda

já sem tam chtela napsat Miley a ne Kiley.Omlouvám se.A jinak nwm o čem budem kecat
  • nespesna

bavit

očem se budem bavit?
    • Re: bavit

Budeme řikat jak je Miley blbá, ne?
  • pisni pls

Ahoj kate.szv tak muzeme pokecat tak mi pisni na tento email:KackaKrejcirikova@seznam.cz
    Diky moc.Jinak Kiley je besttttttttttt *14* *14* *14* *14* *14*
    • Re: pisni pls

Kiley alias Lamma Banana *1*

P.S. Miley je blbá
  • cool.girl.love

..

Mileynka mucq:*
    *14* *14* *14* *14*
  • nespesna

Mileynka

Mileynka *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se: