-
pApIrEk256
Ahojte hlasujte tady na můj blog http://papirek256.blog.cz/0908/nejk radnejsi-zpevacka-1-kolo -
-
Re: pApIrEk256
piškot!Ha, to je to nejhloupější co jsem kdy slyšela.A to jsem četla přezdívky na battleknight.Je to fakt blbá přezdívka. -
-
Re: Re: pApIrEk256
A co? závidíš? víš jak, takovou nikdo nemá.. a navíc co je to kitty? ta tvoje přezdívka je trapná.. a každému se líbí něco jiného!! -
-
Re: Re: Re: pApIrEk256
piškot vymyslela tvoje babička, že jo?
-
-
Re: Re: pApIrEk256
ty mas co hovorit... -
-
Re: Re: Re: pApIrEk256
proč ne?ale máš lepší přezdívku
-
-
-
-
best
Miley je best!!!!!!Je nejlepší a kdo si myslí že je kráva,tak je blbý.Miley je proste nejuzasnejsi.A co tam melo byt jak sme si to meli prekladat kvetinka.aysel??????? -
-
Re: best
No myslim ze napisala ze je to mrcha alebo take nieco
-
-
...
ja nwm jak vy ale podle me je to barbina -
-
Re: ...
To řikala i moje teta a já to řikám taky -
-
Re: Re: ...
co vam spravila???ved ju ani nepoznate a hovorite onej ze je brabina omg *13* -
-
Re: Re: Re: ...
no je to barbina ale e je to jedno jestli rikate ze neni ja si za svim nazorem stojim:) -
Re: Re: Re: ...
Je Báááárbie
-
-
-
-
ja ne
jato překladat nebudu a ni nechci vedět co tam je! *4* -
miley
Miley esta carroña como vaquillona.A tedka si to prelozte :D -
-
Re: miley
omg a nadavas na nu *16* -
-
Re: Re: miley
neboj naenadavam :)
-
-
-
omg
Nic proti Miley Cyrus ale jako nechapu proc jako je takle uspesna....kvuli tomu ze ji je 16 a natocila par filmu?? tak tohle je fakt na hlavu *1* -
-
Re: omg
Taky si myslim *15* *15* *15* *15* -
souhlasim s tebou *3* -
No neviem kto tu je nahlavu,co o nej vies...Vo filmoch hrala uz od svojich 9-tich rokov,a to ve filmu Big fish atd. Natocila Hannah Montana ve filmu,hraje v serialu Hannah Montana,vydala album Breakout a spoustu dalsich...pozri jej zivotopis!!! *3* -
-
Re: Re: omg
a jeste hrala v doc to byl jeji uplne prvni film pak v uspesnem filmu big fish a pak nastal zlom v jeji kariere kdyz vyhrala casting na hannu montanu pak byla v high school musical ale byla jenom na konci jak tam tancovali u bazenu a pak jeste v hannah montana the movie a ted toci the last song a pak jeste osobni strazce a nekdo rikal ze konci s hannou montanou a ze budou tocit posledni radu a pak ze bude tocit hodne filmu -
Re: Re: omg
Co stim máme jako dělat?Kdo by chtěl ten blbej životopis číst, ten nás nezajímá! -
-
Re: Re: Re: omg
no niektorych ludi zaujima,a tebe som to nehovoril!!! -
-
Re: Re: Re: Re: omg
bejt tebou tak zkalpnu -
-
Re: Re: Re: Re: Re: omg
No a? -
Re: Re: Re: Re: Re: omg
hele holka nevim proc bych jako sklapla nejsi moje mama
-
-
-
-
-
-
youtube.com
kouknete na youtube...Miley & Mandy Show! Hoedown Throwdown! -
-
Re: youtube.com
Určitě se nekoukneme
-
-
cool
Miley cyrus chtěla bych být jako ona je fakt super je hezká a má talent kdo jí nadává ZÁVIDÍ *8* -
-
Re: cool
mi jí nezávidíme!I obyčejný lidi jsou hezcí ne jenom osobnosti!
-
-
Miley
No a bych řelka prostě hlavně mi nena davejte mileynka je prostě Best! *14* -
best
miley je nejlepší krásná zpěvačka cool -
-
Re: best
*1* suhlasim *1*
-