Přejít na výpis diskuzí

Miley Cyrus

OSOBNOST 17.3.2007 
15294 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • miley11cyrus

jo

Hilary říká že je velká kámoška s miley no tak si můžou být podobní co je na tom?jsou obě talentovyný
    • miss.mileynka

Re: jo

ano oni su talentované obe *4*
    • miley11cyrus

Re: jo

talentovaný
  • tersed

Miley je super

Miley je super. Chtěla bych být jako ona.Je hezká umí rozesmát. umí zpívat. A skládat písničky a je taková jaká je. Je seper. *3*
  • krecek150

krecek105

JÁ miley mam ráda ale že bych si jí dala do oblíbenejch to nemusim ale jinak je to fajn holčina nebo i holka. *3*
    • krecek150

Re: krecek105

pŘESNĚ SOUHLASIM. *4*
  • nikolletka

omg

přátele tak se napřed naučte číst já sem o miley nic špatnýho neřekla___jen sem se ptala jak mužete vědět jistě jak se doopravdy chová když jí nikdo neznáte a to neni jenom o miley ae upe u všech osobností!!!!takže to nebxla narážka na miley!!!!
  • miss.mileynka

miley♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

Miley je naše sluníčko♥♥♥♥ *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* a kdo miley bude pomlouvat tak to poviem miley čo mám na skype a už som ju videla takže kto bude pomlouvat Miley tak ja budem pomlouvat Avril alebo kohosi *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16*
    Miley is the best forever *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
    • melody12

Re: miley♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

ty nemas jeji skype :D to rikaj vsichni a nakonec nic :D
    • tersed

Re: miley♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

prosím jaký má mily skype
  • miley11cyrus

krásná

miley je nejlepší a nenadávajte trapáci!!!!!!! *16*
    • miss.mileynka

Re: krásná

jo presne *16* *16* *16* *16* *16*
      • ba.rus.ka

Re: Re: krásná

aby ste se neposrali:D
  • nespesna

ráda

hele ti nikolletko ty když nemáš ráda tak to nezduraznuj!!!
  • nikolletka

omg_xD

_jak o ní mužete říkat jak je super hodna nenamyšlená atd_?_? nikdo jí vubec osobně neznáte jen díky filmu a zpívání a podle toho jí nemužete nějak soudit jak je super!!to že máte její plakáty neznamená že jste best friends_!!!proberte se__jinak nic proti ae to fakt už nešlo.
    • Re: omg_xD

Hele,to nikdo z nás Miley osobně nezná,ale říkat si o ní můžeme co chceme.A to,že je supr nás říkat nech.Chceš vědět jak to o ní říkat můžeme?Povím ti proč.Protože se nám jako zpěvačka nebo herečka prostě líbí.Když máš ty někoho jako oblíbence taky si o něm myslíš bůh ví co.Takže si rozumíme nebo ne *7*
    • miss.mileynka

Re: omg_xD

jo ona neni namyšlená a ja avril nemám rada takže klído múžu s miley11cyrus pomlouvat tú avril *13* *13* *13* *13* noa co aj ja pozerám jej videa a ja viem trochu po anglicky proste je miley nejlepši *13* *13* *13*
    • orange6

Re: omg_xD

na jednu stranu mám Miley ráda ptž se mi líb jak zpívá ale pravda je že vážně nemůžu říct jestli je nebo není namyšlená ale i kdyby by byla tak to nic nemění na tom že se mi líbí jak zpívá. *13*
      • miley11cyrus

Re: Re: omg_xD

kdyby něco tak miley má na yotube videa jak je s kámoškama atd. tím jí víc poznáme filmovala se sama a umím trochu anglicky a říkala že má ráda fanoušky že je vděčná atd. a ona je výborná zpěvačka můžete jít nadávat třeba na avril lavigne ta se mi nelíbí ty její vlasy a nemá vkuz nic proti ní ale když pomlouváte miley tak jste paka já na avril nepíšu že je namyšlená já si to myslím a neříkám to tady něco špatnáého o avril ale když mě někdo nasere tak jo a miley není namyšlená!!!!§ *16*
        • Re: Re: Re: omg_xD

jo presne tak uplne to sami u me ja se taky divam na youtube na nejaky jeji ¨porady¨ a je fakt super a vzdycky se u toho i hodne zasmeju :)
    • Re: omg_xD

ty kravo asi se divame na nejaky porady ve kterejch je ne a kdyby sis vsimla tak neni namyslena jako ostatni hvezdy protoze ji vychovali aby se vsemu smala a mela rada vsechny a do pici uz me neser jeste jednou tady neco rekne o miley tak to oznamim amikovi a pak se muzes odstehovat treba na aljasku
      • nikolletka

se nauč číst já sem o ní že je namyšlená nic nenapsala!!!tak nehysterči simtě!!
        • usjarca

Re: Re: Re: omg_xD

no a co ale sereš se do nás tak nás nech bejt my ji prostě máme moc rádi a to se nezmění.
      • usjarca

úplně s tebou souhlasím na to abych miley poznala ji nemusím znát osobně stačí se na ni podívat a vydím. na ni už jde vydět že je super holka.závidíš že ji máme rádi? tak se běž léčit a fandit někomu jinýmu a nás nech bejt my máme miley rádi. miley je prostě best a tak to taky zůstane *4*
  • žezeze

miley je supppper holcina krasna krasne zpiza krasne hraje je proste bestova
    *1*
    • miss.mileynka

Re: žezeze

presne *4* *4* *4* *4* *4*
      miley is the best *14* *14* *14* *14*
  • miss.mileynka

Miley

Miluju Mileynku *14* *14* *14* *14* *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit