-
cislo
ahojik holkz nevim neco sem hledala asi adresu miley a tam bylo asi i jeji cislo nevim moje nevlast babicka bydlela v americe a le umrela pred 2 roky a mely tam taky takove podebne cislo tomuhle tak a je to (800)627-2022 *14* *14* -
fanclub
Ahoj. Opět vás všechny prosím, kteří mají e-mail na seznamu tak na Super.cz se přihlaště do Mileyna fanclubu. Je to teda spíše pro ty,m kteří sem chodí kvůli tomu, že je jejich idol a ne ty blbci, co tu píšou jak je blbá. Za prví se teda fakt dost hustě mílíte, protože ji neznáte a mě podle seriálu a filmu Hannah Montana připadá dost sympatická a za druhý, proč sem sakra lezete?! Myslím, že kdyby si tohle Miley přeložila a přečetla, tak by snad hrůzou omdlela, kdyby viděla co tu o ní píšete! Tak si to hezky zapamatujte, protože to tu každý den kontroluji a děkuji za to, že se doufám přidáte do toho fanclubu. Papa and I love yopu, Miley!!!!! *14* -
-
Re: fanclub
jo ae tohle je diskuse tak sem muže každej napsat svuj názor__a tohle se děje upe na každý diskusi páč wšechny bavx waše reakce když někdo něco divnýho napíše o vašem idolovx__ *1* jo i mě štve dkyž někdo pomlouvá moje oblíbence ae je to tak a stejně stim nic neuděláte__ *1* *1* tak klid__OKey -
-
Re: Re: fanclub
Okey... já to chápu, jasný? nepotřebuju od tebe rady, jen plískám lidi co ji maji rádi, at se regujou do toho fanclubu, OK? -
Re: Re: fanclub
ale tak co sem lezes kdyz ji nemas rada ja nemam rada selenu gomez a tyky sem nikdy nebyla na jejim profilu tak do pici sem nelez -
-
Re: Re: Re: fanclub
To bylo na koho?
-
-
-
-
koncert
jasně že dojede *14* -
-
Re: koncert
ale za jak dlouho!?! *1* *9*
-
-
Miley do ČR
Heeej by byla hustý když by miley měla koncert v čr...když už měla koncert i v německu!!!! -
-
Re: Miley do ČR
Ale Německo má přednost před Č R *9* *10*
-
-
Ahojík
no miley má strašně dobré písničky
*14* *14* -
-
Re: Ahojík
noa ted mi rekni po koliaty to sem TY pises?
-
-
pravda
mas velkou pravdu *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15*
mimochodem jak se mas miley11cyrus?? *5* -
-
Re: pravda
dobře a ty *1*
-
-
ne
akorát ty jsi posraná a blbá nemáš talent sedíš u počítače a pomlouváš *9* -
-
Re: pravda
miley je uzasna mozna si ty blba a chudinka kdyz pomlouvas jiny
-
-
fůůj
ble miley je blbka posrana *16* *16* -
-
Re: fůůj
hej ty!! ty ses hnusna od ty chvili co ti to sem napsala -
Nevim kdo je tady fuj, podivej se do zrcadla a pak kecej blbosti!Já když se podívám do zrcadla tak vidim sebe, což se o tobě říct nedá?! -
hele holky mam mensi problem nechcete mi pomoct
-
-
Taštak s HM
ahojky lidi mám takovou malou tašku s hannah montanou a prodávám ji za 25 kč tak jestli byste ji nekdo chtela na napište na mileyinka@seznam.cz hooj -
je to super
bože odepsala mi 1 je tak super moooooc díky nicky002. *4* *4* *4* *4* *4*