Přejít na výpis diskuzí

Miley Cyrus

OSOBNOST 17.3.2007 
15294 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • lili1997

cislo

ahojik holkz nevim neco sem hledala asi adresu miley a tam bylo asi i jeji cislo nevim moje nevlast babicka bydlela v americe a le umrela pred 2 roky a mely tam taky takove podebne cislo tomuhle tak a je to (800)627-2022 *14* *14*
  • fanclub

Ahoj. Opět vás všechny prosím, kteří mají e-mail na seznamu tak na Super.cz se přihlaště do Mileyna fanclubu. Je to teda spíše pro ty,m kteří sem chodí kvůli tomu, že je jejich idol a ne ty blbci, co tu píšou jak je blbá. Za prví se teda fakt dost hustě mílíte, protože ji neznáte a mě podle seriálu a filmu Hannah Montana připadá dost sympatická a za druhý, proč sem sakra lezete?! Myslím, že kdyby si tohle Miley přeložila a přečetla, tak by snad hrůzou omdlela, kdyby viděla co tu o ní píšete! Tak si to hezky zapamatujte, protože to tu každý den kontroluji a děkuji za to, že se doufám přidáte do toho fanclubu. Papa and I love yopu, Miley!!!!! *14*
    • nikolletka

Re: fanclub

jo ae tohle je diskuse tak sem muže každej napsat svuj názor__a tohle se děje upe na každý diskusi páč wšechny bavx waše reakce když někdo něco divnýho napíše o vašem idolovx__ *1* jo i mě štve dkyž někdo pomlouvá moje oblíbence ae je to tak a stejně stim nic neuděláte__ *1* *1* tak klid__OKey
      • Re: Re: fanclub

Okey... já to chápu, jasný? nepotřebuju od tebe rady, jen plískám lidi co ji maji rádi, at se regujou do toho fanclubu, OK?
      • Re: Re: fanclub

ale tak co sem lezes kdyz ji nemas rada ja nemam rada selenu gomez a tyky sem nikdy nebyla na jejim profilu tak do pici sem nelez
        • Re: Re: Re: fanclub

To bylo na koho?
  • miley11cyrus

koncert

jasně že dojede *14*
    • michaalka.s

Re: koncert

ale za jak dlouho!?! *1* *9*
  • michaalka.s

Miley do ČR

Heeej by byla hustý když by miley měla koncert v čr...když už měla koncert i v německu!!!!
    • prochazkovalenkalenka

Re: Miley do ČR

Ale Německo má přednost před Č R *9* *10*
  • nespesna

Ahojík

no miley má strašně dobré písničky
    *14* *14*
    • nik011

Re: Ahojík

noa ted mi rekni po koliaty to sem TY pises?
  • hannah54miley59

pravda

mas velkou pravdu *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15*
    mimochodem jak se mas miley11cyrus?? *5*
    • miley11cyrus

Re: pravda

dobře a ty *1*
  • miley11cyrus

ne

akorát ty jsi posraná a blbá nemáš talent sedíš u počítače a pomlouváš *9*
    • lili1997

Re: pravda

miley je uzasna mozna si ty blba a chudinka kdyz pomlouvas jiny
  • hannah54miley59

fůůj

ble miley je blbka posrana *16* *16*
    • nik011

Re: fůůj

hej ty!! ty ses hnusna od ty chvili co ti to sem napsala
    • Re: fůůj

Nevim kdo je tady fuj, podivej se do zrcadla a pak kecej blbosti!Já když se podívám do zrcadla tak vidim sebe, což se o tobě říct nedá?!
    • lili1997

Re: fůůj

hele holky mam mensi problem nechcete mi pomoct
  • hilarynka125

Taštak s HM

ahojky lidi mám takovou malou tašku s hannah montanou a prodávám ji za 25 kč tak jestli byste ji nekdo chtela na napište na mileyinka@seznam.cz hooj
  • hannah54miley59

je to super

bože odepsala mi 1 je tak super moooooc díky nicky002. *4* *4* *4* *4* *4*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit