Přejít na výpis diskuzí

Miley Cyrus

OSOBNOST 17.3.2007 
15294 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • miley11cyrus

nn

miley je nejkrásnější holka na zemi slišela jsem to ve zprávách *1* puste si rádio
    • 12mileynka12

Re: nn

no to teda neni nejhezci holka na zemi je taq ktera vyhraje miss world a to ze to rekl nekdo v radiu neznamena ze je to pravda
      • miley11cyrus

Re: Re: nn

dělám si sradu
        • 12mileynka12

Re: Re: Re: nn

aha tak promin
  • blog o Miley

Ahoj, jestli máte rádi Miley, tak skočte na můj blog. Najdete tam o ní spoustu novinek. Třeba kde byla včera. Blog je na této adrese: www.ajcin.blog.cz
    • 12mileynka12

Re: blog o Miley

no moc nic sem se nedozvedela pis jen o h2o
  • gdhjrfhjesr

ble ble miley *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1*
  • hannah54miley59

nemam ji rada

hele lidi,pravdou je...že nemam rada miley cyrus!!!!!!!! *8* *8* *8* *8* *16* *16*
  • rockstar

Pro nicky0012

Děkuju.. *4* *3*
  • missmartinqa

hojeec

plsky jukněte n můj blog.. missmartinqa.blog.cz hlasujte v anketách..třeba fotka měsíce za září a tak..a pište komentáře..kujii moc...xD
  • polianah

prosím

napiš mi na ní kontakt na email:polianah@seznam.cz *14*
  • nicky0012

....

Ahooooj jsem v kontakatu s Miley Cyrus děkuji moc aknellce!!Miley Cyrus je super holka a taky kamarádská!!(A jsem si jistá že je t pravá Miley!
    • Re: ....

jak v kontaktu ja chci taky plosiiiim *3*
    • nikolletka

Re: ....

jo_?_?_? a proč seš si tak jistá_? *7* *1*
      • nicky0012

Re: Re: ....

víš kdyby sji to viděla tak jsi si jistá taky *1* *4* *15* a moje kamarádka ti to klído dosvědčí a ona si s ní povídá už dlouho a je to pravá miley!a jistá jsi sem to se neboj *4* *7* *10* *1* *3*
        • nikolletka

Re: Re: Re: ....

*1* hech to já se nebojim *1* mě je to celkem jedno páč jí nějak nemusim *1* *1* jen mě zajímalo proč si stim tak jista *1* ae stejně si myslim že je to další FAKE *1* *1*
          • nicky0012

Re: Re: Re: Re: ....

hm když myslíš ale já si to teda nemyslím bo tohle je fakt soopravdy je to něco jako facebook!...ale musíš najít správnou osobnost víš a koukat kolik tam má fanoušku a tak víš a potom jistíš jeslti je pravá!!a ta je!
            • nicky0012

Re: Re: Re: Re: Re: ....

myslíš ale já tomu věřím tohle není icq ani skype je to neco jinýho na co chodí 1000 fanoušku a to bude miley víš!!
            • nikolletka

Re: Re: Re: Re: Re: ....

wíš kolik upe mots PRAVEJCH miley tady je..ae thak to je twoje wěc klidně si sní teda píš když myslíš že je to ona *1* ae jen ti řeknu že je to celkem sranda páč sme skámoškou taky jednou dalx na net icq jako že je to miley a jako sranda jak na to každej skočil a co nám psalx *1* *1* tak jako takowejch wěcí tu koluje....takže strašnej fejk *1* *1* *1*
  • ;-)

ahojky holky prave td pisi z hl.nadrazi zusti nad labem :-) :-) ;-)mm miley crus vy sesit takzim ahoj anetka
  • ahojky

helou miley cyrus seš pěkná holka *3* *3* *14* *14* *14* ??????,,,,,
    • lady.cat

Miley

Zbožňuju Miley Cyrus! Lidi, nevíte nějaký kontakt na SKUTEČNOU Miley Cyrus? *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit