-
nn
miley je nejkrásnější holka na zemi slišela jsem to ve zprávách *1* puste si rádio -
-
Re: nn
no to teda neni nejhezci holka na zemi je taq ktera vyhraje miss world a to ze to rekl nekdo v radiu neznamena ze je to pravda -
-
Re: Re: nn
dělám si sradu -
-
Re: Re: Re: nn
aha tak promin
-
-
-
-
blog o Miley
Ahoj, jestli máte rádi Miley, tak skočte na můj blog. Najdete tam o ní spoustu novinek. Třeba kde byla včera. Blog je na této adrese: www.ajcin.blog.cz -
-
Re: blog o Miley
no moc nic sem se nedozvedela pis jen o h2o
-
-
gdhjrfhjesr
ble ble miley *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* -
nemam ji rada
hele lidi,pravdou je...že nemam rada miley cyrus!!!!!!!! *8* *8* *8* *8* *16* *16* -
Pro nicky0012
Děkuju.. *4* *3* -
hojeec
plsky jukněte n můj blog.. missmartinqa.blog.cz hlasujte v anketách..třeba fotka měsíce za září a tak..a pište komentáře..kujii moc...xD -
prosím
napiš mi na ní kontakt na email:polianah@seznam.cz *14* -
....
Ahooooj jsem v kontakatu s Miley Cyrus děkuji moc aknellce!!Miley Cyrus je super holka a taky kamarádská!!(A jsem si jistá že je t pravá Miley! -
-
Re: ....
jak v kontaktu ja chci taky plosiiiim *3* -
Re: ....
jo_?_?_? a proč seš si tak jistá_? *7* *1* -
-
Re: Re: ....
víš kdyby sji to viděla tak jsi si jistá taky *1* *4* *15* a moje kamarádka ti to klído dosvědčí a ona si s ní povídá už dlouho a je to pravá miley!a jistá jsi sem to se neboj *4* *7* *10* *1* *3* -
-
Re: Re: Re: ....
*1* hech to já se nebojim *1* mě je to celkem jedno páč jí nějak nemusim *1* *1* jen mě zajímalo proč si stim tak jista *1* ae stejně si myslim že je to další FAKE *1* *1* -
-
Re: Re: Re: Re: ....
hm když myslíš ale já si to teda nemyslím bo tohle je fakt soopravdy je to něco jako facebook!...ale musíš najít správnou osobnost víš a koukat kolik tam má fanoušku a tak víš a potom jistíš jeslti je pravá!!a ta je! -
-
Re: Re: Re: Re: Re: ....
myslíš ale já tomu věřím tohle není icq ani skype je to neco jinýho na co chodí 1000 fanoušku a to bude miley víš!! -
Re: Re: Re: Re: Re: ....
wíš kolik upe mots PRAVEJCH miley tady je..ae thak to je twoje wěc klidně si sní teda píš když myslíš že je to ona *1* ae jen ti řeknu že je to celkem sranda páč sme skámoškou taky jednou dalx na net icq jako že je to miley a jako sranda jak na to každej skočil a co nám psalx *1* *1* tak jako takowejch wěcí tu koluje....takže strašnej fejk *1* *1* *1*
-
-
-
-
-
-
;-)
ahojky holky prave td pisi z hl.nadrazi zusti nad labem :-) :-) ;-)mm miley crus vy sesit takzim ahoj anetka -
ahojky
helou miley cyrus seš pěkná holka *3* *3* *14* *14* *14* ??????,,,,, -
-
Miley
Zbožňuju Miley Cyrus! Lidi, nevíte nějaký kontakt na SKUTEČNOU Miley Cyrus? *1*
-