Přejít na výpis diskuzí

Miley Cyrus

OSOBNOST 17.3.2007 
15294 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ale já ne

Ale ja nemam icq na Miley....To sem sem nepsala já
  • miley

Miley je best!A kdo jí tady nadává tak jí jenom závidí.Já vám váš názor neberu ale,nemusíte se o ni takhle vulgárně vyjadřovat.A kdo má MIley rád tak ho pomluvy vubec nezajímaj. *10* *10* *10*
  • aha

a pises si s ni?
    • muhi

Re: aha

ne
      Kde si to icq vzala?
      Jk mužeš vedět že je to ona??
      kdyby to byla ona určitě by si nedala přezdivku Miley ... To má milion dalších lidí ... A neměla by na fotce Lucase .. Přijde mi to na hlavu .. A v Americe se už icq nepouživa .. Jk tu jedna řikala . Je to děda ..
  • nn

Jejda tak to fakt nevim *7*
  • muhi

Koncerty

Nevíte někdo jak Miley koncertuje?? Jestli v podobě Hanny Nebo Miley?? Já jsem viděla že v Berlíně byla Hannna i Miley ... Ale chtěla bych to vědět ... Zajímalo by mě to *1*
    Já mám na Miley icq.Ona normálně píše je to ona já věřím.A je:458665029
    • muhi

Re: icq

Přidala jsem si ji ale moc neveřim že je to ona *1* *1* *1*
  • no nwm

Já si myslím že si ráda dopisuje s fanoušky
  • miley11cyrus

j

jak to můžete vědět že zrovna miley cyrus nemá ráda si dopisovat s fanoušky?? *7*
    • miley11cyrus

Re: j

možná je ráda že si s ní píšem
  • OMG

lidi s těma e-mailama a mobilama na a icq co na ní máte to ste tak najivní?Já si ted píšu s Obamou mám tomu věřit? a v americe už dávno nemaj icq tam už sou dávno za vodou a mají jiný technologie icq je už děda. Miley byl ated prohlášena a nejslavnější teenku v Americe a myslíte si že bude rozdávat svoje e-maili a telefoní čísla jen tak?tak to ste dobrý jinak Miley mi je nesypatická a ten film se mi zdá trapnej,ale je to můj názor ostatním se to líbí tak se mějte *4*
    • nikolletka

Re: OMG

*1* no jasný přesně *1* to já si zase píšu s Avril a dneska letim k ní na náštěvu *1* *1* *1* *1* přátele ty icq,čísla atd..sou FAKE nemužete bejt tak naivní *1* *1* *1* jinak taky jí mots nemusim ae koukat na to co tady píšete je zábawa *1* *1* *1* jinak nic proti *1*
  • Mail

Já mám mail na Miley.Ale nwm jestli je to pravý tak jí zkuste napsat ja ji pišu a uplně vpoho si pišem....A já si myslim že je pravý.Ale má to na @e-mail.cz tak nevim no.....A je:MileyCyrus.usa@email.cz tak jí zkuste napsat a uvidíte... *14* *14* *14* *14* *14*
    • nirvanak

Re: Mail

ty si naivni *5*
    • verushka013

Re: Mail

to není její mail ptž pochybuju že by si Miley udelala mail na českém serveru!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit