Přejít na výpis diskuzí

Miley Cyrus

OSOBNOST 17.3.2007 
15294 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • hannah54miley59

ble hnus miley

miley cyrus he nejhusnější holka, zpěvačka
    a herečka pitomá kráva jak si můžete myslet,že je nej a best? *10* *10* *10* *16* *16* *16* *8* *8* *8* *8* *8* *8*
    • verushka013

Re: ble hnus miley

seš muj človek :)
      • miley11cyrus

Re: Re: ble hnus miley

nejsi můj člověk
  • lilly016

SONB

Ahojte lidi! Jestli máte někdo blog,tak neváhejte a přihlašte se do mojí soutěže o nejlepší blog. Čeká vás originální diplom! Ať vyhraje ten nejlepší blog... Lilly

http://kajakurkova.webnode.cz/sonb/
  • lili1997

miley a vanessa

ja mam od vanessy dva maily a od miley mam taky dva
  • miley11cyrus

m

já jsem jí psala a něco mě napsala a byli tam smajlíci co v čr asi nebudou
    • kate.szv

Re: m

¨mě tky napsala takovýma smajlama, já wěřím že je to ona
      • verushka013

Re: Re: m

vykašle te se na maily,jdete na myspace nebo na twitter tam je denne to máte větší pravdepodobnost,že je to ona a odepisuje fanouškum.
  • miley11cyrus

miley a love you

Miley......je ta nejhezčí holka na celé planětě *14* *14* *14* chtěl bych jak je hannah montana ve filmu být lukas *14*
    • miley11cyrus

Re: miley a love you

jo honzo být kluk taky bych chtěla *3*
    • miley11cyrus

Re: miley a love you

nebo jak se jmenuje
  • luciiii

miley je nejjjjjjjjjj

miley je ta nej a mně se líbí i všechny její písničky i filmy njn je prostě nejjjj
    • verushka013

Re: miley je nejjjjjjjjjj

v hannah montana byla dobrá to se mi líbí!ale jinak je na zabiti!nic ve zlym!
  • miley11cyrus

jj

psala jsem jí na ten email Rock.princess.miley@gmail.com a napsala mě že je to ona mám tomu věřit????? *7*
    • verushka013

Re: jj

víš kolik je lidi co se za ní vydává,třeba má mail kde vůbec není napsana jménem má nejakou přezdívku...jako my taky máme přezdívky.
  • rockstar

?????????

a date mi ten e-mail??
  • miley11cyrus

email

email na miley cyrus kdyby někdo měl tak to má 1000000000000000fanoušků *1*
    • miley11cyrus

Re: email

a jak to víš že je to pravý???víš já vím já jsem měla na ní asi 3 emaily atd icq a ani jeden nebyl pravý *9*
      • verushka013

Re: Re: email

já si myslím,že Miley určite nebude dávat svuj pravý mail fanouškum když chce mít soukromí.
        • Re: Re: Re: email

tjn ale je pěkna a dost aspon bych ji chtěl vidět *14*
          • Re: Re: Re: Re: email

ja mam její ICQ muzu vam ho poslat chcete jo a katpošli mi její skype a bys to dokazala woe *1*
    • kate97

Re: email

hm....já jenom že tenhle je pravej !! Mám na ní myspace, icq,mobil, email, meebo !!
      • verushka013

Re: Re: email

myspace,mebo má oficiální to je jasný,ale pochybuju že si bude s tebou psát na icq i na mobil!možná nejaký fanoušek co se za ní vydává!naletela si!
        • kate.szv

Re: Re: Re: email

hey, twl tag mi newěřtě !! A wyližte si já vím že je ppravíí, páč přes skype sem si s ní volala přes video a byla na něm ještě s někým !! Na mobil jsem jí ztim nevolala, ptž mi napsala že nemá na mobil ani čas
          • verushka013

Re: Re: Re: Re: email

větší lež jsem neslyšela!dokaž to!
            • nikolletka

Re: Re: Re: Re: Re: email

*1* *1* *1* *1* to jo *1* *1*
              a já si píšu s Avril *1* a zejtra jedu k ní na náštěvu *1* *1* FAKE holka *1* *1*
  • verushka013

....

Miley je akorát namyšlena malá teen holka!Neumí nic možná hrát ve filmu to by jí sedlo líp než zpívaní!Nemám jí ráda!
    • luciiii

Re: ....

jo ty si myslíš že je namyšlená??? a co seš ty?
      • verushka013

Re: Re: ....

ty se namyšlena!
        • Re: Re: Re: ....

ne,ty ses,nechapu naco sem lezes,svoj nazor si uz napisala,tak nechapem,naco tu este si!!!
    • miley11cyrus

Re: ....

cos dokázala ty????miley je nejlepšííííí *14*
      • verushka013

Re: Re: ....

já si určite nehraju na to co je ona!me proste nesedí,ale stejne vás miley zachvili omrzí:)myslím,že jsou i jiný a lepší hvězdy než je ona!
        • Re: Re: Re: ....

Miley nas nikdy neomrzi ja se an ni divam uz od roku 2006 kdy zacala hannah montana hele a kdyz se ti nelibi miley cyrus tak proc sem lezes
          • verushka013

Re: Re: Re: Re: ....

Jo některý né,ale časem fakt jo:)nemyslím to zle jasný jenom proste chci taky prosadit svuj nazor na ní že jí proste nemám ráda aby ta diskuze o nečem byla.Nejsem zase ANTI to né,ale nemám ráda,když je proste všude.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit