-
ble hnus miley
miley cyrus he nejhusnější holka, zpěvačka
a herečka pitomá kráva jak si můžete myslet,že je nej a best? *10* *10* *10* *16* *16* *16* *8* *8* *8* *8* *8* *8* -
-
Re: ble hnus miley
seš muj človek :) -
-
Re: Re: ble hnus miley
nejsi můj člověk
-
-
-
SONB
Ahojte lidi! Jestli máte někdo blog,tak neváhejte a přihlašte se do mojí soutěže o nejlepší blog. Čeká vás originální diplom! Ať vyhraje ten nejlepší blog... Lilly
http://kajakurkova.webnode.cz/sonb/ -
miley a vanessa
ja mam od vanessy dva maily a od miley mam taky dva -
m
já jsem jí psala a něco mě napsala a byli tam smajlíci co v čr asi nebudou -
-
Re: m
¨mě tky napsala takovýma smajlama, já wěřím že je to ona -
-
Re: Re: m
vykašle te se na maily,jdete na myspace nebo na twitter tam je denne to máte větší pravdepodobnost,že je to ona a odepisuje fanouškum.
-
-
-
miley a love you
Miley......je ta nejhezčí holka na celé planětě *14* *14* *14* chtěl bych jak je hannah montana ve filmu být lukas *14* -
-
Re: miley a love you
jo honzo být kluk taky bych chtěla *3* -
Re: miley a love you
nebo jak se jmenuje
-
-
miley je nejjjjjjjjjj
miley je ta nej a mně se líbí i všechny její písničky i filmy njn je prostě nejjjj -
-
Re: miley je nejjjjjjjjjj
v hannah montana byla dobrá to se mi líbí!ale jinak je na zabiti!nic ve zlym!
-
-
jj
psala jsem jí na ten email Rock.princess.miley@gmail.com a napsala mě že je to ona mám tomu věřit????? *7* -
-
Re: jj
víš kolik je lidi co se za ní vydává,třeba má mail kde vůbec není napsana jménem má nejakou přezdívku...jako my taky máme přezdívky.
-
-
?????????
a date mi ten e-mail?? -
email
email na miley cyrus kdyby někdo měl tak to má 1000000000000000fanoušků *1* -
-
Re: email
a jak to víš že je to pravý???víš já vím já jsem měla na ní asi 3 emaily atd icq a ani jeden nebyl pravý *9* -
-
Re: Re: email
já si myslím,že Miley určite nebude dávat svuj pravý mail fanouškum když chce mít soukromí. -
-
Re: Re: Re: email
tjn ale je pěkna a dost aspon bych ji chtěl vidět *14* -
-
Re: Re: Re: Re: email
ja mam její ICQ muzu vam ho poslat chcete jo a katpošli mi její skype a bys to dokazala woe *1*
-
-
-
-
Re: email
hm....já jenom že tenhle je pravej !! Mám na ní myspace, icq,mobil, email, meebo !! -
-
Re: Re: email
myspace,mebo má oficiální to je jasný,ale pochybuju že si bude s tebou psát na icq i na mobil!možná nejaký fanoušek co se za ní vydává!naletela si! -
-
Re: Re: Re: email
hey, twl tag mi newěřtě !! A wyližte si já vím že je ppravíí, páč přes skype sem si s ní volala přes video a byla na něm ještě s někým !! Na mobil jsem jí ztim nevolala, ptž mi napsala že nemá na mobil ani čas -
-
Re: Re: Re: Re: email
větší lež jsem neslyšela!dokaž to! -
-
Re: Re: Re: Re: Re: email
*1* *1* *1* *1* to jo *1* *1*
a já si píšu s Avril *1* a zejtra jedu k ní na náštěvu *1* *1* FAKE holka *1* *1*
-
-
-
-
-
-
....
Miley je akorát namyšlena malá teen holka!Neumí nic možná hrát ve filmu to by jí sedlo líp než zpívaní!Nemám jí ráda! -
-
Re: ....
jo ty si myslíš že je namyšlená??? a co seš ty? -
-
Re: Re: ....
ty se namyšlena! -
-
Re: Re: Re: ....
ne,ty ses,nechapu naco sem lezes,svoj nazor si uz napisala,tak nechapem,naco tu este si!!!
-
-
-
Re: ....
cos dokázala ty????miley je nejlepšííííí *14* -
-
Re: Re: ....
já si určite nehraju na to co je ona!me proste nesedí,ale stejne vás miley zachvili omrzí:)myslím,že jsou i jiný a lepší hvězdy než je ona! -
-
Re: Re: Re: ....
Miley nas nikdy neomrzi ja se an ni divam uz od roku 2006 kdy zacala hannah montana hele a kdyz se ti nelibi miley cyrus tak proc sem lezes -
-
Re: Re: Re: Re: ....
Jo některý né,ale časem fakt jo:)nemyslím to zle jasný jenom proste chci taky prosadit svuj nazor na ní že jí proste nemám ráda aby ta diskuze o nečem byla.Nejsem zase ANTI to né,ale nemám ráda,když je proste všude.
-
-
-
-