Přejít na výpis diskuzí

Miley Cyrus

OSOBNOST 17.3.2007 
15294 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • kate97

miley

Miley je nejjjjj :*
  • kate97

Kačulííínek :)

Ahoj holky a kluci, asi před měsícem jsem našla mail Miley Cyrus a jestli chcete tak ji napište, fag se s ní moc dobře kecá !! Můžete psát čsky, ona má v počítači překladač a ono se jí to prej samo přeloží, takže to je supr že si nemusíme dělat starosti !! Je strašně hodná a zábawná !! Odepíše vždycky až tak po pěti dnech, páč její mail v USA zná každýý !! Tady je Rock.princess.miley@gmail.com *14* papík lidičky *4*
    • verushka013

Re: Kačulííínek :)

další 50-letej uchyl co si hraje že je Miley...taky na všechno skočíš!Kolik ti je 12?:D:D
      • kate.szv

Re: Re: Kačulííínek :)

buď sticha !! Je to moe wěc, já wím co je prawda a s nikým se o to dělit nemusíím ty kráááávooo
  • Miley

čau nabízím něco s Miley mrkněte www.littlebuffy.blog.cz
  • Miley nebude v ČR

Četla jsem si posledních pár komentářů a zjistila jsem že si tu hodně lidí myslí že Miley sem přijede na svém turné, ale to není pravda. Má turné po Americe až do konce tohoto roku, natáčí nový film, nový videoklip, nahrává nové písničky na new CD, bude natáčet Hannah Montanu 4.sérii a nevím co ještě, takže ani nevím kdy by to stíhala. Ale doufám že bude mít turné po Evropě
    • verushka013

Re: Miley nebude v ČR

to je dobře,že tady nebude bych jí musela jít vypískat =D
      • Re: Re: Miley nebude v ČR

hou hou hou,mierni sa,nikoho tu nezajimas,nechapem naco tu este si!!!
      • Re: Re: Miley nebude v ČR

zavres uz do pici tu hubu uz mi lezes na nervi uz sem to tady jednou psala ze kdyz se ti miley nelibi tak sem lezes jdi si na stranku karel gott toho poslouchas ne tak se podivej na top osobnosti je druha michael jakson je prvni ale jenom protoze umrel predtim byl nevim kolikatej ale uz pekne stoupa dolu pred nekolika dnema to bylo o trista tisic a ted jenom o 100 tisic a nelez sem a to rikam naposled jinak to oznamim aMIKOVI A PAK SE MUZES ODSTEHOVAT TREBA NA ALJASKU DEBILKO ZKURVENA
        • Re: Re: Re: Miley nebude v ČR

souhlasim!!!!!! *1*
  • prochazkovalenkalenka

Bríle

na některých fotkách je vyfocená s brílema(dioptrickíma). Nevíte co to má jako znamenat??? Třeba špatně vidí nebo já nevím co!!! *3* *7* *9*
    • rockstar

Re: Bríle

neni to snad jedno!!
  • rockstar

=*

Prosim kdyby ste nekdo vedel ze miley bude mit na 100% koncert v praze(nebo kdekoli jinde v CR)psl napis te!!! *3* *3* *4* *4* *4*
  • piskot256

blog

Ahojte lidi...pls mrkněte na tento blog papirek256@blog.cz
    • piskot256

Re: blog

srry lidi já si to spletla s e-mailem takzhe papirek256.blog.cz
  • Hannah za 39 Kč

Právě jsem na Prima Cool viděla ukázku na něco jako časopis Hannah Montana za 39 Kč.
    Vím,že vychází Hannah Montana officiální časopis za 59 Kč,ale tohle bylo něco jiného.Neví někdo kde bych to sehnala???Podívám se po novinových stáncích.
    • kate.szv

Re: Hannah za 39 Kč

Já ho už mám dneska jsem si ho koupila a byl v tom deník Hannah Montana !! Moc suprový, fag doporučuju a je to za 59 Kč a ty dalšíí za 99 !! Fag libowej časák
    • Re: Hannah za 39 Kč

najdeš ho na www.kolekcehannahmontana.cz ale jenom první číslo stojí 39 Kč, ostatní stojí99 Kč
    • Re: Hannah za 39 Kč

na kolekcehannahmontana.cz je to a 1 číslwo je za 39 ale 2. a další za 99 kč!!
      • miley11cyrus

Re: Re: Hannah za 39 Kč

mjaí to i v tesku
  • simča

Miley je nej nej nej nej nejlepčejší zpěvačka a herečka na světě!! Je užasná.. umí hezky zpívat a tančit je prostě COOL!!!!!!!!
  • humanic

Praha

Miley bude vystupovat v Praze?? *1* Tak to by mě tda zajímalo kdy!! *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit