-
užasná
miley cyrus je prostě nejlepší zpěvačka *14* -
-
Re: miley
miley je vážně úžasná chtěla bych se zeptat jestli nemáte lístky na její koncert ahoj *1* *14*
-
-
JD HJ
Radši mám Johnyho deppa a hugha Jackmena *3* -
-
Re: JD HJ
Miley je taky dobrá
-
-
jj
Souhlasim.No ona je BESSSSSST!!!!!Proste nejjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjlepší -
krásnáá
Miley je ta nejlepší zpěvačka,herečka umí hezky zpívat fly on the wall....atd...všecky písničky jsou nej. *14* *14* *1* užasná miley -
Víte?
Prosím ví někdo kdo se rozešel s kým?Píše se v čascích že Justin a Miley spolu nechodí tak kdo se s kým rozešel dík -
-
Re: Víte?
Miley se rozešla s Justinem asi tak před měsícem, myslím že je to i déle -
-
Re: Re: Víte?
100% *1*
-
-
-
Miley
Mno....u Miley nemáám wůbec slov, je plostě bombowáá zpěvačka a herečka !! Fag strašně mega nejlepšííí :) A kdo o ní říká že je Kráva atd. tak ať sem na její stránku nechodí !! Miley je úžasná a moc hezkáá, nejsem sice lesba, ae ať žádná holka neříká, že nejnííí hezká !! Až někdy bude tdy v ČR, tak na 100 procent na ní půjdu, ať to stojí co to stojííí *14* -
-
Re: Miley
no tak to s tebou naprasto souhlasím já taky nejsem lezba ale ona je strašně moc pěkná. a na ten koncert taky půjdu. teda doufám pokud tady v praze bude příští rok tak lístek dostanu k 18. *4* -
Re: Miley
Měla by Vystoupit v Praze kole 22.-25.Září už se moc těšim -
-
Re: Re: Miley
Miley ale v Praze nebude, teďka má turné po Americe a natáčí svůj nový film, potom natáčí svůj nový klip a bude natáčet 4 sérii Hannah Montana, která bude poslední -
-
Re: Re: Re: Miley
Ale na konci prázdnin má začítjejí druhé turné po evropě. Ne?? *7* -
-
Re: Re: Re: Re: Miley
nené, zatim bude v americe a v roce 2010 bude turné po evropě a možná, ale říkám možná že bude i tady !! -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Miley
Jo, přesně. Miley tento rok do Evropy nejede a ani by neměla čas. já znám totiž jeden blog, kde je hodně novinek o Miley a když to shrnu tak natáčí nový videoklip, svůj nový film, natáčí své nové CD, bude natáčet nové díly Hannah Montany a kdoví co ještě, tak nevím kdy by to stihla, ale snad příští rok
-
-
Re: Re: Re: Re: Miley
nené, zatim bude v americe a v roce 2010 bude turné po evropě a možná, ale říkám možná že bude i tady !!
-
-
-
-
-
hannah montana-the movie
ahojky holky prosím vás mám dotaz jestli jste někdo viděli hannu montanu the movie tak mohli byste mi říct jak to dopadlo? musela si vybrat jesen ze dvou životů které vedla. prosím napište *4* -
-
Re: hannah montana-the movie
to bylo tak že ona vlastně si sundala paruku a zpívala jako Miley Stewart
the climb a ten novinář ji vyfotil ale ti lidi vlastně chtěli hannah a tak museli slibit že to nikomu neřeknou tak se na to podívej tady je to s titulkama
http://www.youtube.com/w atch?v=HHAbIrvb1EU
*3* -
-
Re: Re: hannah montana-the movie
to video mi nějak nejde ukáže se tam že požadovaná stránka nebyla nalezena *4* -
Re: Re: hannah montana-the movie
děkuju mockrát za odpověd *4* tak to jsem ráda že se tak rozhodla. miley je prostě úžasná *4*
-
-
Re: hannah montana-the movie
no nakonec je i hanou i miley sundala si paruku a řekla že bude miley a pak řekla nějaká holčička at je i hana......a pak teda je aji miley i hana *4* *3*
-
-
ahojky
helou miley cyrus ses dobra texktarka herecka a zpevacka *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* a ma3 kluka miley cyrus -
ahojky
helou miley cyrus seš nejlepší zpěváčka a seš heská holka
*1* *1* *1* a um93 dobre spivat *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* ///// -
jj
Jj ten díl sem viděla mockrát..