Přejít na výpis diskuzí

Miley Cyrus

OSOBNOST 17.3.2007 
15294 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • MISH!

mish! máš naprostou pravdu,je mi 17 sice ale v životě bych si holku co má ráda hannu a mylie nenašel...žiju jinej život,nesedim u telky,chodim kalit s kámošema a pod a holčina co by žrala takovej směšnej pořad jako je hanna a byla se svejma kamarádkama zažraná do miley by pro mě ztratila hodnotu....potřebuju vyspělou inteligentní slečnu a ne nějakou trapnou pubertačku!!! *15*
    • lara5

Re: MISH!

a koho zajímá jakou chceš mít holku?
    • rockstar

Re: MISH!

no jo...jenze jak rekla tady mish...
      nikomu tady neni 18!!!tak proc to rozebiras??Miley je taky jenom 16 tak ze se predpoklada ze bude mit mladsi fanousky!!!(Ktomu je je to proste DisneyGirl!!)a uprime ja s klukem kterymu je 18 chodit nechci...jasne si myslis ze kdyz mi je 12 tak ze s*em debil a prece jenom to be taky bylo 12... *1* *1*
      • Re: Re: MISH!

Nemyslim si že seš debil...myslim že seš beznázorová holka a navíc prostě nevyspělá...cože tobě je 12 dá se to chápat ale sou tu i holkY kterým je 17 a to je moje věková kategorie a řikám že takovou holku bych nazval vymaštěnou barbie a vim že určitě ani jeden z mých kámošů by s nikým takovym nic mít nechtěl
      • usjarca

Re: Re: MISH!

no tak s tím zrovna moc nesouhlasím já mám 17 a mám strašně moc ráda miley. ale nemám ráda ty haranty co sotva choděj do školy a už musí mít všechno od miley když ani neví kdy se miley narodila. tak tohle podle mě nejsou fans. já jsem jen o půl roku sterší než miley a vůbec mi to nevadí i tak ji mám strašně ráda. *4*
        • rockstar

Re: Re: Re: MISH!

ale ja nejsem skolak kterej musi mit vsechno od miley(hanny)me se libi jeji muzika a styl....ale vidite uz zase dobre vam je 17 ale to neznamena ze ste borci!!jo me je 12 no a?!myslim ze sem stejne dobra jako vy...a nejsem jedina!!!!!!!
  • miley11cyrus

NN

my za to nemůžem že máš ráda karla goota ALE PRO NÁS (CO MÁME MOZEK) *15* JE MILEY NEJLEPŠÍ A KOLIK JE TOBĚ
    • Re: NN

Ty slepice ty tam někde vidíš zmínku o Gottovi já teda ne *5*
      • Re: Re: NN

Kliid to je ta typicky dětská reakce *14* nic co bych nečekala 12 letá pipinka se hádá,za chvíli se rozbrečí a půjde za svejma kamarádkama *14* neřešit *5*
  • ahojky

helou miley cyrus
    • muhi

Re: ahojky

když už tak Hello *15* *15* *15* *15* a stejně ti neodpovíí *15* *15* *15* *13*
      • alusqa99

Re: Re: ahojky

Přesně *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15*
  • miley11cyrus

sen

tu zprávu předtím sem omylem poslala víckrát no mě se zdál sen že jsem se bavila na koncertě byla jsem v yákulisí miley cyrus ale už druhý den a říkala že icq,skype,email nemá ale asi se mě bude zdát ten sen znovu tak se zeptám na telefoní číslo *1* *14*
  • miley11cyrus

miley koncert

miley cyrus bude v Praze asi jo tak se tam potkáme *1* ?????
  • miley11cyrus

miley koncert

miley cyrus bude v Praze asi jo tak se tam potkáme *1*
  • miley11cyrus

jj

co je ted na té nové fotce komu chce dat pusu???
  • njn

No sice to bude znít blbě protože sem holka ale já mám ráda Hannah Montanu.Já ji miluju!!!!!!! *14* *14* *14* Ale to asi skoro všechny holky že?
    • miley11cyrus

Re: njn

no já ji taky miluji ale uplně jinak než kluci *1* *14*
  • miley11cyrus

já a miley

jasně každý kluk by chtěl chodit s miley i já *14*
    • miley11cyrus

Re: já a miley

jasně petře i já *14*
  • miley11cyrus

já a miley

jasně každý kluk by chtěl chodit s miley i já *14*