-
hannah montana
viděl včera někdo na jetixu hannah montana jak chtěla být jinou hanou jak měla červenou paruku?? *4* -
-
Re: hannah montana
jj hodněkrát *1* *1* -
JO FAKT SUPER DÍL *1* *1* *1* *1* *3* -
nn, a hele vy se tady bavite o novych dilech ale u mě ještě žádný nedávají... v kolik hodin ty díly dávají?? *7* -
-
Re: Re: hannah montana
ten dil uz sem videla nejmin 4 krat ale treti radu budou davat na disney channel 19 zari ale to uz vite -
-
Re: Re: Re: hannah montana
jo ja ano! miley je proste best *14*
-
-
-
-
ICQ v Ameice!
Hele, lidi, všimla jsem si že jste se tu bavili o ICQ v Americe. Já jsem napsala že tam ICQ mají, ale to není pravda. Uznávám, mýlila jsem se.
ICQ je jen v Evropě, a Asii, možná v Austrálii. Ale v Americe používají takzvaný "mesík" Windows Live Messenger *4* -
-
Re: ICQ v Ameice!
ICQ je v Evropě a v Astrálii je určitě, mám tam tři kámoše a použávají ICQ a v Americe mají taky ICQ !! Kamarádim se s jednou holkou a ta má icko -
-
Re: Re: ICQ v Ameice!
Jo, ale to tam je výjimečně ... To jsou jenom ti co mají známosti v Evropě a o ICQ se dozvěděli ... Ale v americe většina lidí ICQ nepoužívá ... ICQ vzniklo v Anglii, nebo tak nějak *4*
-
-
-
syndynce došli....
holky syndynce ty fotky došli taksuper doufám že vám taky! -
-
Re: syndynce došli....
Mě ne... *7*
Malkova.Lenicka@seznam.cz -
ale vypada to ze je to z televize -
-
Re: Re: syndynce došli....
ne nejsou já ti to snad vysvětlila ne?cháppeš?? *4* *7* *1* *3* -
-
Re: Re: Re: syndynce došli....
a co líbilo se ti to tam?,mno fotky trochu víc rozmázlý ale tak chápu že na focení nebyl čas mno to se teda máš že jsi tam byla! *4* *1* *3*
-
-
-
Jaký fotky ? xD Pls pošlete mi tky xD
LaDy.Tisdale@seznam.cz *14* *14* *14* -
mě ne 11klara111@seznam.cz plsss *5* -
-
Re: Re: syndynce došli....
hele deny ona na tom koncertu fakt byla já myslela že si dělala sranda!
-
-
jj došli mě a sou trochu víc rozmazaný a je to v poho *3* *3*
-
-
Party in the usa
Velice doporučuji new song ''Party in the USA'' ! *5* Je fakt kunďácký *3* -
-
Re: Party in the usa
jo je dobrej a taky se mi líbí song Send It On od Miley, Jonas Brothers,Demi Lovato, Seleny Gomez *1* *1* -
-
Re: Re: Party in the usa
Jj Sen It on je nádherná písnička!! Prostě kreásnááááá
-
-
-
Miley-Icq
Achoii^^ Někdo má icq od Miley a třeba od Emily.. Máte někdo icQo od Miley ? *5* -
-
Re: Miley-Icq
meričani prý icq nemaj!jen skype!! *9*
-
-
.....fotky
tak holky dala jsem ty fotky jsem do fotoalbumu miley a tak doufám že se oběvý ale jsou strašně rozmazaný a neklvalitní tak doufám že jo!!! *4* *3* *1* -
...
tak holky všem sem se vá to snažila poslat ale ukazovalo se mi že stránka nelze zobrazit ale šlo mi to vevericce!!!
ale potom se mi ukazuje že mám schránku plnou tak já to jdu zkoušet dál!!!
ale mužu je dát sem mezi fotky!!!snad to aspon pujde a vevericko doufám že aspon tobě to došlo!! -
h
taky jsem se dívala na jetixu na nový film je super *14* -
jooo
Na jetixu má zase nový film nejlepší je jak je v JÁ A RICCO NA ŠKOLNÍ ZAHRADĚ tam si dají pusu kéž bych tam byl místo rika krásnááááááááááááá *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
-
Re: jooo
nebo u školního hřitě *14* -
-
Re: Re: jooo
to je serial kdyz uz -
-
Re: Re: Re: jooo
A Já a Rico u školního hřiště tam dávají už dlouho!!! *3* *3* -
-
Re: Re: Re: Re: jooo
uz aspon rok -
-
Re: Re: Re: Re: Re: jooo
já to mám na dvd jak jsou ty 4 dvd po 6 seriálech ale to jak chtěla být jiná hana tam nebylo *7* -
Re: Re: Re: Re: Re: jooo
jo na seriál není náhodou nový ten jak chtěla být jiná hana taková šilená?dávali to dnes..... *7*
-
-
-
-
-
-
největší fanoušek
ahojik Miley já jsem Aneta a jsem tvůj největší fanoušek já tě zbožnuju *14* *14* *14* *15* *15* -
-
Re: největší fanoušek
Ona ti neodpoví *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15*
-