-
stranka
www.vsetkoodverci.blog.cz pls kuknite sa na moju stranku pls *14* *14* *14* *14* *14* *14* a inak kdo ma skype miley? kto ja ale nebudem ho tu písať aje fakt realny verte mi *14* *14* *14* *14* *14* -
Kdo chce fotky z koncertu Hannah Montana??
Miluju Hannuh Montanu... *14* *14* *14* *14* je uplně nejlepší ze všech a potom mám ráda ještě Vanessku.... *14* *14*
Ale Hanny koncert byl upa nejlepšííí už mám na complu fotky z Londýna co jsme s kámoškou vyfotily,,..... *14* *4* jupííí
Kdo chce mužu vám je poslat stejně jako syndynce zítra vám je pošlu jestli chcete akorát mi napište mail!
Jo a chi vám říct že nejsou moc zaostřený jo tak se nezlobte!Víte každý do nás strkal a ty všechny světla ale stejně to bylo super! -
-
Re: Kdo chce fotky z koncertu Hannah Montana??
jj já bych je taky chtěla můj mail je usjarca@seznam.cz -
Malkova.Lenicka@seznam.cz .... Díky -
ty jsi jako na tom koncertě fakt byla?????já myslela že sis dělala srandu!! -
možná napíšu, zíra *5* -
mně taky cumallenka@gmail.com -
-
Re: Re: Kdo chce fotky z koncertu Hannah Montana??
mně 11klara111@seznam.cz
-
-
mne vevericka.k@gmail.com
-
-
poradte!!!!
kde můž hlasovat pro krásnou Miley?? *14* *14* -
krásnáááá
Miley je nádherná miluju ji!!!!!!!!ale selená není tak nádherná jak miley selena neumí to co miley miley je nádhernááááááááááááá -
-
Re: krásnáááá
přesně tak Miley je krasna selena je zruda miley ma snad miliardu pisnicek ona ma dve a miley umi hrat dobre hannu montanu je to vyborna herecka i zpevacka a selena ja kraaaavaaaa a neumim si ji predstavit v ty paruce kdyby si ji nasadila tak by vypadala jako rom nic proti romum -
KLídek kámo *1* *1* -
*14* *14* *14* *14* *14*
-
-
lucinecka200
ahoj si hrozdne dobra *14* *14* *3* *4* -
-
Re: lucinecka200
Ona ti neodpoví *15* *15* *15*
-
-
stranka
ahoj toto je krásna stranka o miley cyrus a hannah montana http://hm-a-mc.blog.cz a ttooto je môj blog môj verčin lebo čo mi smee tento profil tak sme dve dievčatá no a môj je http://vsetkoodverci.blog.cz/ neni to iba o miley ale inich celebritach a pls prihlaste sas do mojej sons dik a ta stranka čo som vam poslala mi išla ale su tam niake blbiny *10* *10* *10* *10* *10* -
jak jsem si psala z tou cizí holkou jako miley to nebylo ono mám možná pravé skype nebudu ho tady zveřejnovat *3* -
-
Re: skype
jj její skype mám taky napsala bys mi to do vzkazů jestli mám taky to co máš ty? *4*
-
-
hannah vs ashley
koho máte radši HANNUH nebo ASHLEY
napište koho pokud HANNUH napište HANNAH
pokud ASHLEY napište ASHLEY! -
-
Re: hannah vs ashley
100%HANNAH -
Hanah *14* *14* *14* *14* určitě -
-
Re: Re: hannah vs ashley
hannah kráska *14*
-
-
Hannah -
-
*14* *14* HANNAH *14* *14*
-
-
HANNAH -
-
HANNAH *14* *14* *14* *14* *14* *1* *1* -
-
Re: Re: Re: hannah vs ashley
100% Hannah
-
-
-
-
miley vs selena
jj já chci taky hlasovat ale mě to nejde mě se tam ukáže jenom nějáký vlaječky a potom nějaký anglický nesmysly!! *5* *16* *8* chci pro miley hlasovat protože je lepší než selena i když je selena taky dbrá miley je 100%lepši! -
-
Re: miley vs selena
Jn .. PITOMÝ VLAJEČKY *9* *9*
-
-
Chci hlasovat pro Miley!
Dneska tu napsala jedna holka (viz níže) o tom at hlasujeme pro Miley. Ale já se tam nemůžu vůbec dostat *7* Nevím kde ji najít *7* Prosím poraďte, Selena prostě na Miley nemá *13* *13*