-
plsiik
plsiik jukněte na můj blog missmartinqa.blog.cz..pište komentíky a hlasujte v anketách..kuji moc...xD -
-
Re: plsiik
selena nemůže předběhnout miley!!!!!! *10* *16* *8* je dobrá ale na miley nemáááá měla by ještě co dohánět *10* *10* -
PS: Mě sebevědomí nechybí *15* *15* I když vím že nemám dokonalej blog *5* -
-
Re: Re: plsiik
muhi mela by ses mirnit
-
-
Já jsem na tom blogu byla, ale teda nic moc *15* Nic moc design, žádné rozcestníky *5* Když nemáš pořádnej blog tak tu nedávej adresu *9* To třeba já mám pořádnej a adresu sem tu nedala, nejsem ubohá *1* *1* *1*
-
-
ty tele
*16* *16* Vždyt to je jedno stejne ta ten blog nikdo nepude a ikdyby tak co *16* *16* -
-
Re: ty tele
treba nekdo jo
-
-
prosím urobte to pre miley
Miley byla zapsána do TwitterWall-nejlepší slečna v Severní Americe!
Je to podle několika tisíci hlasů.Prosím ať vyhraje,Selena je před ní :(
Tak hlasuj http://tweeterwall.mallplace.com/tw /continental/twitter-antarctica! !!!Staší jenom kliknout na +, které je u fotky Miley! Je ZATÍM na 2.místě! MY to ale můžeme změnit!
PS. pls hlasujte pre miley pls pls *14* -
-
Re: prosím urobte to pre miley
No tak sorry no, moje nadšení padlo *10* *10* *10* Já sem tam Miley ani nenašla *13* *15* -
Re: prosím urobte to pre miley
Selena je před ní?? Tak to teda ne *13* Tak to nenecháme lidi *9* *5* *1* Selena je fajn *3* Ale Miley je lepšíí *4*
-
-
miley.ray.cyrus23
ahoj ja som vanessavk len mam novy profil z mojou kamoškou lenkou2270 a chcem vám povedať že tam mileyna miley.ray.cyrus23 je falošná prepáčte mi že som písala že je naozajsna ale neni prepáčte dík za pozornosť prosim primite moju omluvu *9* *9* *9* *9* -
-
Re: miley.ray.cyrus23
No máš pravdu ona je falešná pač kdby to byla Miley taak by neuměla slovensky ale oni to asi opravdu nechápou btakže si myslí že jim an to všichni skočíme!! -
-
Re: Re: miley.ray.cyrus23
Miley by přece nešla na český stránky, a už vůbec ne na osobnosti.cz *13* *13* -
-
Re: Re: Re: miley.ray.cyrus23
Přesně *5* Taky jsem to psala *3*
-
-
-
-
j
a ta holka moc neuměla anglicky -
jkk
já vím že umí anglicky ale s tou holkou y kterou sem mluvila byla falešná miley chápete??miley umííííí anglicky -
-
Re: jkk
Tak nepiš že sis psala s Miley *16* Dělat tu z nás blbce *15* -
Re: jkk
čím to bude?.. že by tím že se narodila v Americe? *5*
-
-
..
jzs miley umi anglicky jakym jinym jazykem by mela mluvit!!!!!!??!!!!! *10* -
jj
já jsem mluvila s miley crus přes skype a neuměla anglicky pořád nějaké lidi kteří si hrajou na miley trapný -
-
Re: jj
NARODILA SE V AMERICE!!! TO MÁ MLUVIT SVAHILSKY NEBO CO? *5* -
-
Re: Re: jj
možná umí i jiným jazykem, je nebo byla přece studentka -
-
Re: Re: Re: jj
Jo, ale anglicky umí to je jasný *5* -
-
Re: Re: Re: Re: jj
já vím že umí ale mluvila jsem s holkou která se vydávala za miley!!!!!!! *13*
-
-
-
-
NARODILA SE V AMERICE?? TO MÁ MLUVIT SVAHILSKY NEBO CO? *5* -
Jak by mohla Miley neumět anglicky??? VŠECHNY JEJÍ SONGY JSOU V ANGLIČTINĚ, VŠECHNY ROZHOVORY, A KDYŽ SE KOUKNEŠ NA NĚJAKÉ FILMY TAK TAKY MLUVÍ ANGLICKY!! HANNAH MONTANA A OSTATNÍ!! Zamysli se než něco napíšeš *10* *10* *10* *10* *10* *10* *10*
-
-
jj
Američani mají seznam a můžou jít i na lidé ale miley tam nebude!!!!!!!!!!!ta bude mít facebook třeba -
j
A jaky ma skype teda jestli ma??????A ty ho mas?jako jeji skype? -
-
Re: j
mám falešný
-