Přejít na výpis diskuzí

Miley Cyrus

OSOBNOST 17.3.2007 
15294 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • missmartinqa

plsiik

plsiik jukněte na můj blog missmartinqa.blog.cz..pište komentíky a hlasujte v anketách..kuji moc...xD
    • miley11cyrus

Re: plsiik

selena nemůže předběhnout miley!!!!!! *10* *16* *8* je dobrá ale na miley nemáááá měla by ještě co dohánět *10* *10*
    • muhi

PS: Mě sebevědomí nechybí *15* *15* I když vím že nemám dokonalej blog *5*
      • 12mileynka12

Re: Re: plsiik

muhi mela by ses mirnit
    • muhi

Já jsem na tom blogu byla, ale teda nic moc *15* Nic moc design, žádné rozcestníky *5* Když nemáš pořádnej blog tak tu nedávej adresu *9* To třeba já mám pořádnej a adresu sem tu nedala, nejsem ubohá *1* *1* *1*
  • smiley1

ty tele

*16* *16* Vždyt to je jedno stejne ta ten blog nikdo nepude a ikdyby tak co *16* *16*
    • 12mileynka12

Re: ty tele

treba nekdo jo
  • mileystar

prosím urobte to pre miley

Miley byla zapsána do TwitterWall-nejlepší slečna v Severní Americe!
    Je to podle několika tisíci hlasů.Prosím ať vyhraje,Selena je před ní :(
    Tak hlasuj http://tweeterwall.mallplace.com/tw /continental/twitter-antarctica! !!!Staší jenom kliknout na +, které je u fotky Miley! Je ZATÍM na 2.místě! MY to ale můžeme změnit!

PS. pls hlasujte pre miley pls pls *14*
    • muhi

Re: prosím urobte to pre miley

No tak sorry no, moje nadšení padlo *10* *10* *10* Já sem tam Miley ani nenašla *13* *15*
    • muhi

Re: prosím urobte to pre miley

Selena je před ní?? Tak to teda ne *13* Tak to nenecháme lidi *9* *5* *1* Selena je fajn *3* Ale Miley je lepšíí *4*
  • mileystar

miley.ray.cyrus23

ahoj ja som vanessavk len mam novy profil z mojou kamoškou lenkou2270 a chcem vám povedať že tam mileyna miley.ray.cyrus23 je falošná prepáčte mi že som písala že je naozajsna ale neni prepáčte dík za pozornosť prosim primite moju omluvu *9* *9* *9* *9*
    • nikusta

Re: miley.ray.cyrus23

No máš pravdu ona je falešná pač kdby to byla Miley taak by neuměla slovensky ale oni to asi opravdu nechápou btakže si myslí že jim an to všichni skočíme!!
      • prochazkovalenkalenka

Re: Re: miley.ray.cyrus23

Miley by přece nešla na český stránky, a už vůbec ne na osobnosti.cz *13* *13*
        • muhi

Re: Re: Re: miley.ray.cyrus23

Přesně *5* Taky jsem to psala *3*
  • miley11cyrus

j

a ta holka moc neuměla anglicky
  • miley11cyrus

jkk

já vím že umí anglicky ale s tou holkou y kterou sem mluvila byla falešná miley chápete??miley umííííí anglicky
    • muhi

Re: jkk

Tak nepiš že sis psala s Miley *16* Dělat tu z nás blbce *15*
    • zanesskaaaa

Re: jkk

čím to bude?.. že by tím že se narodila v Americe? *5*
  • ..

jzs miley umi anglicky jakym jinym jazykem by mela mluvit!!!!!!??!!!!! *10*
  • miley11cyrus

jj

já jsem mluvila s miley crus přes skype a neuměla anglicky pořád nějaké lidi kteří si hrajou na miley trapný
    • muhi

Re: jj

NARODILA SE V AMERICE!!! TO MÁ MLUVIT SVAHILSKY NEBO CO? *5*
      • prochazkovalenkalenka

Re: Re: jj

možná umí i jiným jazykem, je nebo byla přece studentka
        • muhi

Re: Re: Re: jj

Jo, ale anglicky umí to je jasný *5*
          • miley11cyrus

Re: Re: Re: Re: jj

já vím že umí ale mluvila jsem s holkou která se vydávala za miley!!!!!!! *13*
    • muhi

NARODILA SE V AMERICE?? TO MÁ MLUVIT SVAHILSKY NEBO CO? *5*
    • muhi

Jak by mohla Miley neumět anglicky??? VŠECHNY JEJÍ SONGY JSOU V ANGLIČTINĚ, VŠECHNY ROZHOVORY, A KDYŽ SE KOUKNEŠ NA NĚJAKÉ FILMY TAK TAKY MLUVÍ ANGLICKY!! HANNAH MONTANA A OSTATNÍ!! Zamysli se než něco napíšeš *10* *10* *10* *10* *10* *10* *10*
  • miley11cyrus

jj

Američani mají seznam a můžou jít i na lidé ale miley tam nebude!!!!!!!!!!!ta bude mít facebook třeba
  • j

A jaky ma skype teda jestli ma??????A ty ho mas?jako jeji skype?
    • miley11cyrus

Re: j

mám falešný

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit