Přejít na výpis diskuzí

Miley Cyrus

OSOBNOST 17.3.2007 
15294 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • nikusta

Ahuujky

Ahuujky lidičky jak se máte..??? *4*
  • _fans_niki_

...

Ahoj všichni...CHtěla sem se zeptat jestli nevíte koho má Miley za nejlepší kámošku...někde se píše, že Emily, pak že Mandy a pak říkala, že má torry, psalo se pak, že má Taylor,Katty Perry a Selenu...Tak jako z toho všeho už fakt nevím:D:DNevíte někdo?jenom mě to tak zajímalo..díky za odpověd:) *4* *4*
    • mileycyrus.87

Re: ...

Ahoj miley měla nejlepší kámošku která s ní jezdila po turné a na různé koncerty chodila s ní do zákulisí a měla zdarma lístky a tak...Jenže její nejlepší kamarádka před 2roky zemřela na smrtelnou nemoc a proto začla chodit s nikem Jonasem kvuli tomu ze se z ty smrti nemohla rozhoupat a on ji ve vsem podporoval pomahal atd..Ted by mela byt jeji nej kámoška mandy...
  • muhi

Miley Cyrus

Teď nedávno, asi před dvěma týdny tu napsala jedna holka, že se chtěla Miley oběsit kvůli Nickovi. *9* Že to psala na twittru nebo co. *8* Víte o tom někdo něco? *7* Je na tom něco pravdy nebo to je blbost... Vím že byla smutná, protože jsem na jejím twitteru byla, ale že by se chtěla oběsit?? To mi neleze do hlavy *13* Odpovídejte pls!
    • usjarca

Re: Miley Cyrus

no tak o tom jsem taky slyšela. ale nemyslím si že je to pravda lidi toho nakecaj. miley není hloupá aby se hned věšela. sice nick je moc pěknej ale takových může ona mít. miley je strašně moc pěkná takže s tím nemusí mít starosti ona jich ještě bude mít. ale jinak mě jí bylo strašně líto miley si tohle nezaslouží. *4*
  • My blog

Ahoj všichni!Prosím podívejte se na my blog o Miley Cyrus.Adresa:http://miley-montana16 .blog.cz/ *4*
    • nikusta

Re: My blog

Máš hio hejzý
    • nikusta

Re: My blog

Joo supeer..ráda se juknu..:-)
  • Miley vs Ewa

Pred nedavnem v novinach psali o Ewe Farne,ze vidala skolni potreby-penaly,sesity,desky,kufrik. ..A nad Ewinu fotku napsali:česká Hannah Montana!Pritom mezi nima neni nic stejneho!No co si myslite *7* Ja,ze kecaj!Ewu mám jako zpevacku rada,ale nevim proc si vymejslej.Je to kvuli tomu,ze od Hanny Montany vyslo hoodne veci a oni si hned myslej,kdyz neco vydaj ostatni celebrity,ze si jsou podobné.Ja vim,ze to nemyslej doslova a trochu tomu rozumim,ale...mno nwm. *9*
    • usjarca

Re: Miley vs Ewa

no jako nic proti ewě. ewa pěkně zpívá ale s tím že je česká hannah montana tak to přehnali jak můžou vůbec ewu srovnávat s miley. miley vypadá úplně jinak. novináři vždycky někoho s někým srovnávají marka ztracenýho třeba s davidem deylem to se taky nedá vůbec srovnávat. miley je prostě jen jedna a ta nejlepší *4* *4* *4*
    • muhi

To by musela Ewa zamakat, aby se dala označovat jako česká Hannah montana .. ale to nemůže nikdo, HM je jenom jedna *1*
      • prochazkovalenkalenka

Re: Re: Miley vs Ewa

Hannah Montana je jen jedna a to Miley jí přece nikdo nemůže nahradit!!! *13*
    • mkbh

podle mě není o čem se bavit. Miley zná skoro celej svět a ewa je známá jenom u nás. neříkám že nemá hezkej hlas ale miley je uplně něco jinýho *4*
      • prochazkovalenkalenka

miley zná celý svět a ewu jenom tak Evropa
        • muhi

Re: Re: Re: Miley vs Ewa

Jestli vůbec *1* Spíš jenom česko, polsko a slovensko ne? *16* *8*
    • Re: Miley vs Ewa

jednoznačne kdyby si mám vybrat medzi miley a ewou tak MILEY !!! ewa chce být jenom zajímavá !
      • miley11cyrus

ja bych si vybrala miley
        • nicky0012

Re: Re: Re: Miley vs Ewa

já taky miley ewica opica je trapná protože ze sebe dělá hvězdu slavnou je ubohá a to že sná vymyslely pouzdra tak je hnedka stáhnou z trhu bo si to nikdo nebude kupovat ewica nemá tolůik fanoušku!!!!ale hannah ano a to je skoro hned vyprodaný!!!protž hannah je legenda ewa je hovno v trávě!!ewa se nikdy nevyrovná s hannou *15* *15* *5* *16* *8* *1* *9* *3* *10* *3* *9* *13*
  • mileyanetkacyrus

???

Ahojky holky...vidim ze tu nejsu par dni a ona se strahla valka mezi Sel a Miley ???? Reknete mi nekdo pls kdo s tim zacal jak s tim zacal a kdo to skoncil !!!! A Nicky0012 mas pravdu Miley je hezci nez Sel !!!! Ale at si kazdej miluje nebo ma rad nekoho jinyho !!!! Mam pravdu ??? napiste a ahoj

MileyAnetkaCyrus *4*
    • muhi

Re: ???

Obě dvě jsou v pohodě, ale Miley je lepší ... Já nevím jak to je mezi Miley A Selenou, ale Vím že bývají na youtube, ana google, videa a články v podobě MILEY VS SELENA *5* Tak nevím *13*
  • web

Ahojky , hledám hvězdy na toto : http://youg-stars.blog.cz/ a hledáme sb tak napiště
  • kiikusenka11

Miley

Miley je nej herečka a zpěvačka a mám ji moc ráda. *14* *14* *14* a má super písničky.Lovuju ji *4* *4* *14* *14*
    • Re: Miley

Souhlasím. *14* *14*
      • miley11cyrus

Re: Re: Miley

taky souhlasim *14* *14*
    • vanessqa1

Re: Miley

ja taky *14*
      • nelmo

Re: Re: Miley

jj já taky
  • vanessqa1

blog

ahoj chcela by som urobiť blog o celebritách o vanesse, ashley, miley a tak.. tak kto by mohol (môže byť ich viac) je to jedno ja už blogy mám ale nemám čo robiť a nechcem to robiť samma tak sa pls prihlaste

p.s. dala som to na diskusi o ashley tisdale a na vanessu hudgens ešte iba dám

pls napište mi to tu alebo napište mi vzkaz díky *3*
  • martinkooooooo

:D

http://www.youtube.com/watch?v=XsNH 3SdLO1U

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit