-
díky
díky jako já vím že ji máte rádi!!!! mě se taky docela líbí prostě sem byla včera taková divná! *9* -
Web
Ahojte tak dneska začalo druhé kolo o nej písničku Miley hlasujte bude to jen do zítra je to v rubrice anketa http://serialy7.iplace.cz/ -
pls
ahoji lidi nevíte někdo kde bych stáhla hannah montana ve filmu česky *7* -
-
Re: pls
Hej tak to fakt nevím ... Taky jsem to chtla stáhnout, ale nakonec jsem se na to dívala na youtube v angličtině .. bez titulek *9* Prostě záleželo na mý angličtině *16* Ten film je ale užasnej, doporučuju *5* Jinak na to hodlám jít i do kina *1*
-
-
kontakty
ahojik má někdo telefoní číslo na miley *3* *3* kdo ví at odepíše na tenhle vzkaz předem díík *1* *1* -
-
Re: kontakty
to si fakt myslíš že dá nějakému fanouškovi osobní číslo ? *7* *7* -
Re: kontakty
asi nikdo vsechni co jsou na netu tak jsou nepravy -
-
Re: Re: kontakty
ale ja mam kontakty ale nemuzu je tu zverejnovat na netu nejsou pravy -
-
Re: Re: Re: kontakty
moje teta se zna s miley mozna neuverite ale je to pravda -
-
Re: Re: Re: Re: kontakty
No tak já sem i s Miley mluvila když sem byla jednou v Americe za tetou tak jsme šli na autogramiádu a ona byla fakt fajnová..!!! takže byla cool -
-
Re: Re: Re: Re: Re: kontakty
to ja taky muzu tede jsem v americe u tety
-
-
-
-
Re: Re: kontakty
jenomže anetik11 a miley214 je ta samá osoba hihihih *15* *15*
-
-
-
jj
miley je fakt dobraaaaaaa -
chyby
ten text sem trochu zvrtla je tam pár chyb!!!! -
hele lidi
hele lidi fakt sorry včera sem to jaksi podelala!!!!!! jako já vím že sem tam o miley napsala takovy blbí věci tak se omlouvám!!!! ne ře bych uplně nesnášela miley má dobrej film! a naky pisnicky sou taky dobry tak se omlouvám byla sem trochu rizčílená!! ale o mjkym taky tak nepište ještě jednou se omlouvám!!!!! -
-
Re: hele lidi
To je v pohode. *4* -
Re: hele lidi
hmmmmmmmmmmmmmmmmmmm -
-
Re: Re: hele lidi
jo jo to je v poho ;-) -
-
Re: Re: Re: hele lidi
Dobře já se také omlouvám michael měl dobry styl, hudbu a pohyby at odpočívá v pokoji
-
-
-
-
koncert
Kéž by Mie přijela sem na koncert!! *1* -
WOW!!
Ahojte lidi potřebuju se na vás na něco zeptat!!mrkněte na tuto stránku:http://holci-luczes.blog.c z/
tam dole je Mie nahatá myslíte že je to pravda??já jsem totiž widěla upe stejnou fotku ale tam měla bikiny tak nwm mno *9* -
-
Re: WOW!!
je to miley ale neni naha :) tam oli bikiny a oni jej to zmmenili takze to vizera ako nohy ale v podstate je to brusko :)) takze tak :( take hlupe fotky sprawia :( *9* -
vidíš tu ikonku na tý fotce?tak to znamená jako fotko kouzelník to on to upravil -
jo ještě něco ty mezery smažte mezi blog.cz -
-
Re: Re: WOW!!
to je fotomontáž já taky viděla stejnou fotku a je tam oblečená!! -
-
Re: Re: Re: WOW!!
jj neni to pravy -
-
Re: Re: Re: Re: WOW!!
Máš pravdu.Není to pravý.Já tu fotku taky videla v orygynálu.
-
-
-
-
-
Web
Ahoj dneska máte poslední šanci hlasovat o nejlepší písničku od Miley zitra už začne další kolo tak hlasujte v rubrice anketa http://serialy7.iplace.cz/