-
Web
Ahoj dneska máte poslední šanci hlasovat o nejlepší písničku od Miley zitra už začne další kolo tak hlasujte v rubrice anketa http://serialy7.iplace.cz/ -
Hey
Hej, lidičky:
Mrs.jackson: nech je na pokoji, jen sem vlezeš a hned jim nadáváš sprostě.Špiníš jméno Michaela nech je!! Je ti 12? Tak to leccos vysvětluje. Prosimtě, zklapni a nehraj si tu na drsnou!
Pro všechny: prosím lidičky, mám vás ráda a budu se vás vždycky zastávat, ale prosím nepište o Majkým, že bere drogy a podobně. Díky, jste zlata. Mrs.jackson je v pubertě. V hodně velký pubertě, tak si z ní nic nedělejte. -
kdo mi poradí v čera jsem se zaregistrovala
kdo mi poradí včera jsem se sem zaregistrovala neska som sem prišla chela jsem se stáť fanouškem miley cyrus a neišlo mi to chela som pridať obrázok neišlo mi to proč proč pište sem plissss nutne to chy vedet lebo ja som na této stránce vždy chtela byť zaregistrovana *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *7* *7* *7* *7* *7* *7* *7* *7* *7* *7* *7* *7* *7* *7* -
-
Re: kdo mi poradí v čera jsem se zaregistrovala
Tohle se proste nekdy stane.Mne to taky nejde.Fotky k Miley mi nejdou proste pridat.S tim se neda nic delat. *9*
-
-
miley cyrus
miley cyrus jej pravé jméno je DESTINY HOPE MILEY SMILEY RAY CYRUS toto je její pravé jméno okis a ješte neco miley cyrus trpý ješte jednov chorobov a není to tá čo je napsaná v profile ona má totiž ješte jednu ale tu neprezradím *9* *13* *5* -
-
Re: miley cyrus
hm si ju nech pro sebe -
-
Re: Re: miley cyrus
přesně
-
-
Re: miley cyrus
Pravý méno Miley není miley smiley.... ale destiny hope cyrus a její nový méno je miley ray cyrus a smiley byla jenom přezdívka jak jí říkal její táta.a to že víš víc než my si nemyslím(o té nemoci)
-
-
seruuuuuuuuuuu
no jo no!! přesně ty inteligente!! -
karbos26
hele ty karbenátku dělas v textech chyby kdo ví jestli ti je vubec 15! -
-
Re: karbos26
hold my nejde čeština to víš jsem rád že jsem nepropad
-
-
hahaha
fakt vtipny takže o rok starší než ty a ani jeden nemá rozum hahaha!!!! a navic seš kluk takže se nemáme o čem bavit jo a ty něčeho takovyho dosahneš?? že se mě na to ptaš už to je konec možná ještě odepíšu na tvoji zkurvenou odpoved!!!!!! -
akorad
a mimochodem neumíš ani rozeznat d a t!!! ty akorad!!! -
-
Re: akorad
ve slově akorát jsem se možná splet návic jsem kluk je my 15 a já nemluvil o tom že se nabělil když neumíš číst já mluvil jen o plastice nechal si upravit obličej protože černoši maj jinou lebku než běloši a to si nechal udělat aby byl jako běloch kolik je tobě 12 ty víš prd kdo je dobrej miley na tože jí je 16 tak dosáhla vekých cílu a proto si jí lide také váži by mě zajímalo jestli ty dokažeš to co ona to ani za celej život
-
-
blah...
at chcipne ! kurva jedna -
soutěž
Miley je ve finále soutěže o nejhezčí herečku, hlasy dávejte zde
http://parketa.blog.cz/0908/nejhezci-herecka-finale =) -
-
Re: soutěž
Mě to nejde... *9*
-