-
Hey
Hej, lidičky:
Mrs.jackson: nech je na pokoji, jen sem vlezeš a hned jim nadáváš sprostě.Špiníš jméno Michaela nech je!! Je ti 12? Tak to leccos vysvětluje. Prosimtě, zklapni a nehraj si tu na drsnou!
Pro všechny: prosím lidičky, mám vás ráda a budu se vás vždycky zastávat, ale prosím nepište o Majkým, že bere drogy a podobně. Díky, jste zlata. Mrs.jackson je v pubertě. V hodně velký pubertě, tak si z ní nic nedělejte. -
kdo mi poradí v čera jsem se zaregistrovala
kdo mi poradí včera jsem se sem zaregistrovala neska som sem prišla chela jsem se stáť fanouškem miley cyrus a neišlo mi to chela som pridať obrázok neišlo mi to proč proč pište sem plissss nutne to chy vedet lebo ja som na této stránce vždy chtela byť zaregistrovana *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *7* *7* *7* *7* *7* *7* *7* *7* *7* *7* *7* *7* *7* *7* -
-
Re: kdo mi poradí v čera jsem se zaregistrovala
Tohle se proste nekdy stane.Mne to taky nejde.Fotky k Miley mi nejdou proste pridat.S tim se neda nic delat. *9*
-
-
miley cyrus
miley cyrus jej pravé jméno je DESTINY HOPE MILEY SMILEY RAY CYRUS toto je její pravé jméno okis a ješte neco miley cyrus trpý ješte jednov chorobov a není to tá čo je napsaná v profile ona má totiž ješte jednu ale tu neprezradím *9* *13* *5* -
-
Re: miley cyrus
hm si ju nech pro sebe -
-
Re: Re: miley cyrus
přesně
-
-
Re: miley cyrus
Pravý méno Miley není miley smiley.... ale destiny hope cyrus a její nový méno je miley ray cyrus a smiley byla jenom přezdívka jak jí říkal její táta.a to že víš víc než my si nemyslím(o té nemoci)
-
-
seruuuuuuuuuuu
no jo no!! přesně ty inteligente!! -
karbos26
hele ty karbenátku dělas v textech chyby kdo ví jestli ti je vubec 15! -
-
Re: karbos26
hold my nejde čeština to víš jsem rád že jsem nepropad
-
-
hahaha
fakt vtipny takže o rok starší než ty a ani jeden nemá rozum hahaha!!!! a navic seš kluk takže se nemáme o čem bavit jo a ty něčeho takovyho dosahneš?? že se mě na to ptaš už to je konec možná ještě odepíšu na tvoji zkurvenou odpoved!!!!!! -
akorad
a mimochodem neumíš ani rozeznat d a t!!! ty akorad!!! -
-
Re: akorad
ve slově akorát jsem se možná splet návic jsem kluk je my 15 a já nemluvil o tom že se nabělil když neumíš číst já mluvil jen o plastice nechal si upravit obličej protože černoši maj jinou lebku než běloši a to si nechal udělat aby byl jako běloch kolik je tobě 12 ty víš prd kdo je dobrej miley na tože jí je 16 tak dosáhla vekých cílu a proto si jí lide také váži by mě zajímalo jestli ty dokažeš to co ona to ani za celej život
-
-
blah...
at chcipne ! kurva jedna -
soutěž
Miley je ve finále soutěže o nejhezčí herečku, hlasy dávejte zde
http://parketa.blog.cz/0908/nejhezci-herecka-finale =) -
-
Re: soutěž
Mě to nejde... *9*
-
-
Česká Miley
Tak tady máte českou Miley
www.libimseti.cz/...KrisTyy...
jsou to ověřený fotky, já myslím že jí je hodně podobná... -
-
Re: Česká Miley
proboha dyď to sou fotky miley. na to bych teda nikdy neskočila -
mimochodem tohle je opravdická Miley...a né žádná holka co jí je podobná...kdyby ses podívala pořádně tak hned Miley poznáš...na netu se za ní vydává plno lidí...a je to trapné...protože si někdy lidi neuvědomujou že by třeba tady na českej serverech si nezakládala libimseti...je to blbost když píše česky...ona vážně česky neumí... -
-
Re: Re: Česká Miley
No to neni pravá Miley to dokáže každej se vydávat za Miley a psát Hello.I am Miley Cyrus a takoví věci. -
Re: Re: Česká Miley
presne
-
-
hm to teda keca za a tamta to neni zadna dominicka ale jeji segra brandy a jak muze mit stejnou matku jak ona tak jako je trapna ze se za ni vydava -
Hee promin, ale ta fotka na tom skutru bo co tak to je opravdu Miley Cyrus protože vzádu sedí Noah Cyrus její sestřeička... Takže pochybuju že je to česká Miley...... -
me to nejde
-