-
Haaha
Tak teď lidi jsme vyzráli na všechni padělky ..!! Skype američani mají icq nemají ale něco vám povím!! vjistila jsem si na twittru co mají za správy chat a oni mají Windows Live messager!!!! -
-
Re: Haaha
http://home.live.com/ a tady si to mužeš stáhnout a já du hledat Miley
-
-
Hello
Hello.I'm Miley Cyrus.Shall I you like but is not very good behind me issue!!!!!!How are you?I'm fine.Bye bye -
-
Re: Hello
Hi,My name is michael jakson to dokaze napsat kazdej vy jste vsichni tak trapny vy co predstirate ze jste miley cyrus miley cyrus by sem nesla nestracela by tady cas vzdyt je porad na koncertech -
Hello! I'm Hilary Duff!
Vidíš? Tohle může napsat každý ... Pochybuju že Miley se zajímá o takovou nezajímavou zapadlinu jako je česko. *1* -
miley cyrus??? *15* *15* *15* *15* *15* *1* *1* *1* *1* chachacha .I am emily osment. *1* *1* *1* trapnýýýýý -
-
Re: Re: Hello
a já Britney Spears -
Re: Re: Hello
slovensky a ted anglicky to mohu sem taky napsat *1* *1* *1* *1*
-
-
jo takže když jste neuspěly slovensky tak melete angličtinu jste ubohý tohle by poskládala i opice anglicky takže to není žádnýb oběv miley nemá čas chodit se dívat na týto dizkuzi jsi trapná tak už to jednou pochopte ne? *15* *16*
-
-
profil lidé.cz
ahoj lidi kdo zná profil mileycyrus92 tak se na něho podívejta na lidé *3* *3* -
-
Re: profil lidé.cz
takze za prvy miley neni kozoroh vzdelani nema zakladni neumi nemecky ani cesky ona tam chvili pise cesky a chvili anglicky tak co si o tom myslite?a barvu oci nema hnedou ale ma je modry meri 164 a urtrite navazi 55-60 a miley ma rada fialovou -
Tak to je ubohý! Ty jako myslíš že by měla jako oblíbený film "Hannah Montana The movie" ?? A hudbu taky svojí .. ?? Navíc na Lidech?? Kdyby na facebooku tak možná ale na lidech?? Promin ale nejsi asi moc chytrá.. *7* -
a co je s ním??lidééé -
-
Re: Re: profil lidé.cz
jenom že je tady jako miley -
Re: Re: profil lidé.cz
heleť ty jestli tomu věříš tak si s prominuím asi vážně blbá protože jen blbka může věřit že to je pravá miley cyrus když neumí esky *13* *15* *9* -
-
Re: Re: Re: profil lidé.cz
jááááááááá????tomu nevěřím
-
-
-
-
Komentář
Koukněne plssssssss někdo na můj profil *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* -
-
Re: Komentář
majli mě je 8 jsem střelec a jsem mladší herečka *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4*
-
-
Je to dřevo
Jako herečka je dřevo a jako zpěvačka taky za nic moc nestojí,a že by byla pěkna tak to vubec *16* -
-
Re: Je to dřevo
Hele já jsem do ní ůůůpe zabouchlej takže mi jí neurážej jo? Je nádherná a hlas je taky nádherný! *3* -
Re: Je to dřevo
mno pěkná vážně není!! moc netancuje ... ale jako zpěvačka.. ako zpívá hezky to je pravda!! zajímalo by mě jak zpíváš ty!!!!! když jí tady ako pomlouváš??!!! hm::: *13* *13* -
-
Re: Re: Je to dřevo
ne je krásná a má talent
-
-
-
Ahojky
Ahojky nejlepší blog o všem youg-stars.blog.cz ..!!! -
trapná
to si mislíš miley.ray.cyrus23 že ti uvěříme že miley šla jen tak na český osobnosti kdyby to byla česká osobnost tak se nedivím ale americká *13* i kdybis to napsala anglicky nikdo ti nebude veřit *9* takže příště radši to nezkoušej -
-
Re: trapná
no bože je to ona mám jej skype videla som ju cez kameru je fakticky real ak neverite váš problem ale je real -
-
Re: Re: trapná
Bože..ty si myslíš že vám to každý uvěří jo to sjte teda na omylu protože Americká hvězda bdue u mět slovensky joo..tak to jste fakticky úplůně pitomý a blbý!!!
-
-
-
trapná miley.ray.cyrus23-to už tady jedou bylo to už bych radši věřila že seš její kámoška než že jsi to ty osobně trapko!
ty seš fakt trapná miley nemá čas chodit na počítač max.na twiter bo facebook ale ne na osobnosti a 100%neumí slovensky jsi trapná nikdo ti tu neveří a to co jsi psala na profile ví každej jo takže sis to mohle klidne sehnat na netu je to trapný!! -
-
Re: trapná miley.ray.cyrus23-to už tady jedou bylo to už bych radši věřila že seš její kámoška než že jsi to ty osobně trapko!
je real!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13* -
-
Re: Re: trapná miley.ray.cyrus23-to už tady jedou bylo to už bych radši věřila že seš její kámoška než že jsi to ty osobně trapko!
no jasně a umí slovensky tak mi dej ten její skype!!!já se nechci hádat ale tento nesmysl nebudu tolerovat ste se domluvily že to takhle uděláte nikdo vám nevěří!!
-
-
-
??
a ty umíš slovensky je to divné -
Já
aHoj ja som miley možno mi neverite ale pozrite si môj profil pa dik -
-
Re: Já
Hello
So I start something like this, what you all what we publish here on this blog for me .. what you do it? I'm already sick of it, that all the dirt what was written about me that I can not sing, that I was wrong, fake actress. Do not have any idea who I do not know me, know how life is difficult. And now I'm doing everything I have fought hard to mime own hands. It's really disgusting of you to read, just as my paparazzi write about me. Everywhere, the shake, I have the times in the same, believe me it's not pleasant. I know I have a lot of fans, and I replied to their questions, but I can not, I mean I can not answer everything, but this got me. There it was again. Those people who pretend they are your friends, and then suddenly write articles about you, about your life and the lies, distort everything. I would like if you stop saying that what I have done nothing and therefore everything that arranged my dad! It did not so.
I have long read your comments here and it's pretty hard, someone who lives in another world suddenly finds himself on a blog full of other words, letters and all that. Some people are malicious, vengeful, and others simply just jealous (I'm not arrogant), I say things as they are, quite frankly. I appreciate every single fan. I love my family, friends and my fans. It gives me enough to take to translate every word, but I take lessons, because I'll need. As they wrote that the concert will be Miley Cyrus (My gig as you know), it will be in Prague (CZ), it is not quite true. Yes to travel around Europe on tour, I must always be ready aproto if I had a concert here .. i just get the money you would choose would be donated to a foundation special facilities for disabled children. Slowly I will end I hope you understand me to understand. I love you Miley. =) -
ses fakt trapna trapko -
Joo kdyby sji ybla Miley Cyrus tak yb sji nemluvila slovensky ale to ti asi endochází!! -
budeš mít koncert v čr?? *15* *15* *1* *1* *1* -
-
Re: Re: Já
miley.ray.cyrus23 že ty ys byla miley nevěřím až pojedu na miley koncert zase příští rok tak na ní budu mluvit česky a jsem moc moc moc zvědavá jestli umí řeknu jí tu tvojí adresu a zeptám se jí *1* *1* *1* ale řekne ze je to veliká pitomost *15* *15* *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Já
jako anglicky pak s nou budu taky mluvit..........
-
-
-