-
jj
Jo máš ale já mám ráda i Selenu ale Miley vííííííííc.A kdyz uz se o tom bavíme tak já mám s Hannou Montanou:Obal na mobil,asi 250 samolepek(nebo ja nwm kolik nektere uz sem rozdala),pak dva časáky budu mít třetí číslo,diář,budu mít polštář,klíčenku,placky na tričko nebo na něco,plakáty a karty a další už nwm co ja si nevzpomínám mám to v pokoji a ted sem v obyvaku. *3* -
-
Re: jj
no vidite ja byla na hanne montane the movie a mam to i doma ale jenom s titulkama -
Re: jj
no tak já se nechci chlubit ale když se o tom bavíte tak já mám s miley tričko,polštář,obal na cédéčka,samolepky,diář a budu mít brzy povlečení,sešity do školy a složky *4*
-
-
!!!!
Selena Gomez neni ani moc hezka a ani moc hezky nezpiva jako Miley Cyrus/Hannah Montana...ze mam pravdu HOLKY ??? -
-
Re: !!!!
vždyť miley A selena su obe krásne je pravda že sel bez make-up je stále krásna aj z make-up a mne sa miley nepači zase bez make-up ale je to môj názor tak pls nehadajte sa *3* -
Re: !!!!
Selena Gomez není hezká??? Promin ale myslím že Sel je daleko pěknější než Miley *1* *1* *1* A myslí si to také všichni v Hollywoodu!! Neříkám že Sel líp zpívá než Miley ale říkám že je peknější!!! Ona i bez make-up vypadá krásně a to se o mil říct nedá! -
-
Re: Re: !!!!
jenže miley nenosí ráda makeup je krásná od přírody!!ale sel má na sobě tunu makeupu!! -
-
Re: Re: Re: !!!!
a odkad to víš prosímte ? :D :D jestli chceš ukážu ti fotky Miley bez make-up a Seleny =D to bude rozdíl =D samozřejme v lepším případe je Sel *1* -
-
Re: Re: Re: Re: !!!!
no tak to ju tak rozně udělaly víš já četla rozhovor v časáu a ona make up nesnáší řčíká že nejraději by chidila bez makeupu -
-
Re: Re: Re: Re: Re: !!!!
nwm proč se hádáte, ať má rád kdo chce koho chce! je to jeho věc -
Re: Re: Re: Re: Re: !!!!
časáky nemusí vždy říkat pravdu!!! Snad každá celebrita nosí make-up ale já řekla že Sel je bez make-up hezčí ne žhe je Miley ošklivá!!! Stejnak nejvíc make-upu nosí Demi Lovato...
-
-
-
-
-
-
miley cool
kdo nadava miley zavidiiii mam pravdu?? *4* miley je nejlepsiiiiiii na svete jako herecka i zpevacka -
MILEY
mislím že nepší je miley. -
..
miley je neeeej mám ji moooc ráda ale selena taky není špatná v kouzelnících z wewerly je super ale pokud by měla nahradit hanuh montanu tak to bych ji nenáviděla ona se na u roli nehodí a stou parukou si ji nedovedu představit!!!mno a ten film je žužo co dodat no a výte co mám osušku hannah montana nechala jsem si ji poslat poštou až z new yourku a taky mi mamka koupila obrazouvý slovník hannah montana to je fakt nejvííííc vcoool hanah miley jsou BEEEEEEEEST!!! -
-
Re: ..
ja mam denik,400samolepek hanny montany,obraz,pouzdro.............
*3* -
-
Re: Re: ..
no tak kdybych měla napsat co všechno mám tak tu budu dlouho já mám:-diář,sešit,desky,tašku,po vlečení,osušku,polštář,obrazo vý slovník hannah montana....a pak už newm mno je toho docela dost as všechno je s hanouh montanou!! *15* *14* *14* *14* *14* *14* *1* *1*
-
-
Re: ..
no to je upa ze mas tu osusku jako fakt *15* -
-
Re: Re: ..
jo!je velká nahoře je napsáno hannah montana a je tam vyfocená v tom zlatým oblečení ještě když měla dlouhou paruku!a taky mám polštář tam má tu nocou paruku já sní mám snad uplně všechno!
-
-
-
nejj zpěvačka
miley je nejj tan kdo ju nesnáší je zlej *1* *1* *1* *1* *1* *1* -
???
Proc mi nikdo neodepisuje ???*1* -
-
Re: ???
mate radi selenu gomez ? -
-
Re: Re: ???
No, néé že bych jí nějak miloval ale ani nadávat jí nebudu.. -
Selena je BesTováá =) -
-
Re: Re: Re: ???
aha no protoze nekteri rikaji nevim uz kdo rika ze kdo nema rad miley ji zavidi a vy nemate radi selenu ale nic proti vam ja ji taky nemam rada
-
-
Vůůbec!!Selena je out!! -
já ne přebrala miley nicka
-
-
-
...
Ahojky Lidi jak se mate ??? *4* -
jj
Jo to taky u te sceny ale jeste jak zpivala tu pisen The climb. -
jj
je jsem byla taky na filmu a taky jsem malem brecela u toho jak si sundala tu paruku pred tim travisem v tech dverich