-
Miley *10* *6* *10*
nevite kde na netu se muzu podivat na hannah montana ve filmu??? diky *14* -
-
Re: Miley *10* *6* *10*
na hannah montana the movie (ve filmu) se můžeš podívat na youtube napíčeš tam hannah montana the movie part 1 full movie ale je to jenom anglicky *14* *3*
-
-
jjjjjjjjjjjj
Já sem byla v kině na Hannah Montana The Movie a bylo to upe supeeeer.Myslis taky ten film ne?Ja sem taky u jedne sceny zacala brecet *9* Ale jinak supeeeer film. -
možná!!!!
možná se kouknu. -
:)
cauko nevie niekto ake rasy psov ma miley? -
Hanah Montana The MOvie
Hej sice nejsem moc velká fanynka Hanah, ale ten film je úžasný, božský, všem co nebyly, doporučuju, smíchy jsem začala brečet v té jedné scéně, ti co viděli ví :D prostě Božííííííí :D :D :D mooc super -
miley
ahoj mám miley mooooooooooooooc ráda a polly nevěřím !!vtom případě já bych mohla být mile sestřenice!!haha (dělám si srandu)!!miley mááám moooooc ráda a tšěším se na jenjí koncert! *14* *14* *4* a tsky ji mám moc ráda s ash tisdale ty 2 jsou prostě neeeeeeeeeeeeeeeeej -
No, moc ji nemusím
Ahoj děcka, nejsem žádná, co vám tady chce kazit náladu, Miley je super, ale pro mě existuje víc osobností, kterých si asi víc vážím...snad ta sláva Miley vydrží, až ji třeba bude 60 let... *3* -
email
nemáte někdo na miley email?????? -
-
Re: email
E-mail nemám *9* ,jen icq *14*
-
-
HANNAH MONTANA 3
nevite kdy se zacne u nas vysilat? -
-
Re: HANNAH MONTANA 3
myslis serial jestli jo tak 19 zari na jetixu jak zacne ten disny channel -
-
Re: Re: HANNAH MONTANA 3
aj vy pozeravate jetix? *1* -
-
Re: Re: Re: HANNAH MONTANA 3
kdyžs em doam tak jsem an jetixu vylepená - teda když nedávaj růžovku nebo questa ... to ěm nudí xD -
Re: Re: Re: HANNAH MONTANA 3
ne ja se tam koukam na hannu montanu
-
-
-
-
ouch
juknete plsky na muj blog missmartinqa.blog.cz a piste komentikya hlasujte v anketaach...kuji moc...xD *15* *3*