-
Miley
Miley je super! Má suprový písničky a skvěle hraje v seriálu Hannah Montana... Mam ji moc rada! =) *14* -
:D
hej neviete kolko miley vazi:D:D -
-
Re: :D
jj vim -
-
Re: Re: :D
A kolik?? *4*
-
-
-
:D
Ahojte ja som billy ray cyrus .. a otec tej popy bol naozaj moj agenta *1* *1* *1* -
mno
us sa tesim do ameriky konecne doma *4* -
M!ley
Miley je skvělá. *14* *14* *4* -
vzkaz pro staniczek120
:-Djo to mas pravdu:) nechces me vzit sebou, chtela bych se setkat s Mitchelem:-D *1* *1* *1* poppy trapas:-D -
-
Re: vzkaz pro staniczek120
jasne a taky se s nim vyfotime a nasi tatowe budou agenti stars:D -
-
Re: Re: vzkaz pro staniczek120
tk jo můžu se taky přidat *1* *1* *1* *1* ne vtip... *1* *1*
-
-
-
Vzkaz for pOppy
Byla w casaku s miley jeji fotrik agent Billyho Raye :D jo a ja wcera byl wenku s Cristianem Ronaldem a dneska jdu na piwko s Mitchelem Mussem:-)nech toho jses trapna.... -
Miley *10* *6* *10*
Hej jako Poppy ja si osobne myslim,ze jsi docela dost naivni, kdyz si myslis,ze mi ti tu budeme verit. a proc bychom taky meli???? Nejdriv se vzpamatuj a tento vtipek je doooostubohej! zatim zdar poppy!!
Miley *14* *14* *14* -
to poppy
Tak nam sem dej nakou tu fotku s Miley :-D -
bože!!!!!!!!!!!
BBBBBBBBOooooooožžžžžžžeeeee !!!!!!!
Vy tomu ,,Poppy'' věříte?Je to blbost!1,Jakto,že na začátku napíše czchki a pak mama je ceska?Mel by snad napsat mama ja czchka ale to je stejn blbost! *15* *15* *8* *8* *8* *7* *13*
A Miley podle jejich ofioš stránek má jako agenta neako pani(holku a ne kluka) *13* -
-
Re: bože!!!!!!!!!!!
moje mama my radi kdiz pisu...sla kolem me kdiz sem to psala a tak my to rekla!ja se neopavuju kdiz pisu... a muj tata je jeji agent!!! *8* *8* jo a to cislo na Miley je jini:-p a sem holka!!! -
-
Re: Re: bože!!!!!!!!!!!
holka vzpamatuj se.. a necpi nám tu tyhle hovna.. a přitlač na češtinu, třeba to něco hodí a minimálně se to pak nechá přečíst -
-
Re: Re: Re: bože!!!!!!!!!!!
poppy vetsina ti neveri musis nam poslat fotku abychom ti verili -
-
Re: Re: Re: Re: bože!!!!!!!!!!!
tak třeba má pravdu!!vy by jste nebyli rádi kdyby byla fakt to kdo říká!!!Byly by jste rádi,ale nevěříte tomu ptž by jste záviděli!!já ji věřím,ale fotku pošli...taky chci důkaz!! -
-
Re: Re: Re: Re: Re: bože!!!!!!!!!!!
odkial viete ze ma agentku a ne agenta ?? -
Re: Re: Re: Re: Re: bože!!!!!!!!!!!
Dobře ale ona nemá agenta ale agentku.Podle toho kecá
-
-
-
-
-
Re: bože!!!!!!!!!!!
moje mama my radi kdiz pisu...sla kolem me kdiz sem to psala a tak my to rekla!ja se neopavuju kdiz pisu... a muj tata je jeji agent!!! *8* *8* jo a to cislo na Miley je jini:-p -
-
Re: Re: bože!!!!!!!!!!!
hmm jako jeji agent hmm to tak jdi si to cpat nekam jinam stejnak ti nikdo neveri jestli vubec ten tvuj tata umi anglicky...jo a moje segra je jeji nejlepsi kamoska *1* *1* *1*
-
-