-
I+LOWE+YOU
Ty ty a zase jenom ty, zmenila si mi ziwot ...you are best Miley lowuju te.... -
Svoboda názoru
Nějak mi neleze do hlavy, že dostala nálepku rocková hvězda - hvězda možná, ale určitě ne rockova...ale co *3* líbí se dětem, to je hlavní -
nenávist
důvodů proč tuhle k*ávu nenávidim je víc ale hlavní je ten, že sama sebe označuje jako rockovou hvězdu. *9* *9* *9* *9* jestli někdo není roclová hvězda, pak je to ona. ostatní popový ksindly o sobě aspoň netvrděj že hrajou rock *9* *9* *9* -
miley
ona je husta xD upe miley zeruuuuuuu -
debilové
luluvamp,shellbo,k.a.t.h.u.s.k.o,nu fku atd. nechte toho jste dossssssssssssst trapní a víte proč mi vám nadávámem? protiže nechceme aby se tu pomlouvalo jasný a jestli nejasný tak jste blbý
nechte toho prosímmmmmmmmmmm,budeme moc rádi kdyyž tohho necháte -
Film hannah montana
ahojky holky miley mám mocinky ráda nebot je úplně suprová holčina moc pěkně zpívá.chtěla jsem se zeptat jestli nemáte někdo nějakej odkaz na film hannah montana. abych se na něj mohla kouknout já to nemůžu nikde najít. *4* -
miley
je,dobrá *4* *4* *4* *4* *4* *4* *3* *3* *3* *3* *4* *4* *4* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
007
JE SUPROVÁ! *4* *4* *4* *4* *14* *14* *14* *14* *3* *3* *3* *4* *4* *4* -
MILEY JE NEY
MILEY JE SUPROVÁ ZPĚVAČKA A MÁ DOBRÉ PÍSNIČKY *14* *14* *14* *14* *4* *4* *14* *14* *14* -
Miley
chudák MILEY *9* -
-
Re: Miley
proc *7* *7* *7* *7* *7* *7* *7*
-