Přejít na výpis diskuzí

Miley Cyrus

OSOBNOST 17.3.2007 
15294 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • staniczek120

I+LOWE+YOU

Ty ty a zase jenom ty, zmenila si mi ziwot ...you are best Miley lowuju te....
  • rogue

Svoboda názoru

Nějak mi neleze do hlavy, že dostala nálepku rocková hvězda - hvězda možná, ale určitě ne rockova...ale co *3* líbí se dětem, to je hlavní
  • adamoule

nenávist

důvodů proč tuhle k*ávu nenávidim je víc ale hlavní je ten, že sama sebe označuje jako rockovou hvězdu. *9* *9* *9* *9* jestli někdo není roclová hvězda, pak je to ona. ostatní popový ksindly o sobě aspoň netvrděj že hrajou rock *9* *9* *9*
  • mizgousek

miley

ona je husta xD upe miley zeruuuuuuu
  • debilové

luluvamp,shellbo,k.a.t.h.u.s.k.o,nu fku atd. nechte toho jste dossssssssssssst trapní a víte proč mi vám nadávámem? protiže nechceme aby se tu pomlouvalo jasný a jestli nejasný tak jste blbý
    nechte toho prosímmmmmmmmmmm,budeme moc rádi kdyyž tohho necháte
  • usjarca

Film hannah montana

ahojky holky miley mám mocinky ráda nebot je úplně suprová holčina moc pěkně zpívá.chtěla jsem se zeptat jestli nemáte někdo nějakej odkaz na film hannah montana. abych se na něj mohla kouknout já to nemůžu nikde najít. *4*
  • miley

je,dobrá *4* *4* *4* *4* *4* *4* *3* *3* *3* *3* *4* *4* *4* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • 007

JE SUPROVÁ! *4* *4* *4* *4* *14* *14* *14* *14* *3* *3* *3* *4* *4* *4*
  • MILEY JE NEY

MILEY JE SUPROVÁ ZPĚVAČKA A MÁ DOBRÉ PÍSNIČKY *14* *14* *14* *14* *4* *4* *14* *14* *14*
  • nespesna

Miley

chudák MILEY *9*
    • Re: Miley

proc *7* *7* *7* *7* *7* *7* *7*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit