-
single
Miley před cca hodinou na myspace v bulletinu prohlásila,že je opět single..Nick se omlouval Seleně,že miluje Miley..Ale i tak se s Miley rozešli..Kdoví co se mezi nimi dělo..
Miley na twitteru napsala své mamce Tish jeden znepokující komentář,prý se půjde oběsit,apod.Že "ta osoba" je nejchladnější na světě,apod. a že chce jít umřít právě teď ...
Hmm,takže to bylo asi tvrdé:( -
-
Re: single
Tak tímhle se mi Miley docela zprotivila *16* *8* -
Miley nemám moc v lásce! Ale už jí snad vážně šibe! Jít se oběsit kvůli klukovi?!? Co je to za nápad? Totální hovadina!!!!!!!!!!! Vždyť po světě běhá tolik kluků a každej by ji bral!!!!! Ale Hollywoodská hvězdička musí mít Hollywoodskou hvězdičku!!!!!! Ježiši, to snad už poprvé nepochopila, že si s Nickem nejsou souzení?!?!?! Miley, vzpamatuj se!!!!!!! Když si najdeš úplně obyčejnýho kluka, kterej tě bude milovat a na rukou nosit, tak od něho nic nechytneš!!!!! -
ona napsala. ona je
Že by se jednalo právě o Selenu? Zkoušla něco na Nicka?Proto jí napsal,že ať mu promine,že on miluje Miley? hmm..to je otázek,co?jdu to zjistit!=D
-
-
ahok
čau lidi....hj plsíík máte někdo icko na maily cyrus..?:* ...kdyžtak pls na mail i.skraskova@seznam.cz *14* -
-
Re: ahok
Tk si udělej účet na twitter a tam si sní piš! -
Re: ahok
ona nemá icq! -
-
Re: Re: ahok
Má ho určitě ale asi ho nezveřejnuje.. pochop to *3* -
-
Re: Re: Re: ahok
Jn... SOUHLAS *5* -
Re: Re: Re: ahok
Icq Američani nevedou!!!!!!!!!! -
-
Re: Re: Re: Re: ahok
Sorry ale znám tam pár lidí který ho mají *3*
-
-
-
-
-
já
já taky hrozně se mi líbi písničky. -
...
Miley je super holčina!!Jen tak mimochodem,viděla jsem tady pár komentářů ohledně jejího čísla,icq,apod..POZOR! Miley žádné icq nevede,jen má youtube,myspace,twitter chodí na chatzy..tak tady ji aspoň zastihuju já=D..vždycky mi odpoví i na ty nejstupidnější otázky=D,..je s ní sranda!!
A nyní vyhlásila soutěž o telefonický hovor s ní a setkání..To setkání je k nám nejblíž v Německu.Ale taky se tam musí splnit určité podmínky..
Kdyby jste na ni někdo chtěli kontakt,klidně písněte.Ale takové,kteří by ji chtěli urážet,nebo neustále spamavat,tak vy si to prosím rozmyslte..Děkuju=) -
Miley *10* *6* *10*
Miley je super! Je to proste 1! MAj ji hrozne moc rada:-* *14* *14* -
Miley
Můj názor na Miley mno jako Hannh Montana je dobrá její písničky jdou(jak který) mně Miley moc nevadí ale škoda že nezpívá rock já pop moc nemusím =) ale neni tak hrozná je docela dobrá =))
MILEY je GOOOD!! -
hey
*3* *3* *3* -
jestli máte opravdu icq miley tak mi ho prosím napište na email a jestli ne tak ho na sto procent nemáte p.s ten kdo si myslí že miley nic nedokázala at se podívá na sebe co dokázal on asi nic a necpěte sem jiný lidi a tady je diskuze miley a ne nikoho jinýho *9* -
miley
číslo miley nikdo mít nemůže tomu nevěřim a kde by jste ho navíc vzali a museli byste umět perfektně anglicky ale miley je super(máte někdo zkušenost s autogramem???????,chtěla bych si o něj napsat!!!!!) *15* -
mileycyrus
mám Miley ráda ale,hrozně mě mrzí ty její skándaly ale,je to taky jenom člověk a chybaba se člověk učí.Přeji jí jen to nejlepší a uspěchy jak na podium a též v soukromém životě.Mám tě ráda *4* *4* *4*