-
jj
jsou dobré obě dvě ale Miley je lepší pro mě *4* -
-
mileycyrus
i like pizza *1* *1* *3* *9* *5* *14* *7* *10* *4* *14* *3* *9* *9* *13* *5* *4* *5* *15* *16* *8*
-
-
miley
miley 100% já aylor nesnáším mě se nelíbí její oči moožná ji má někdo rád já osobně neee!mám ráda mmmooooooc miley a potom ještě ashley tisdale! -
-
Re: miley
tuhle stetku si strcte do prdele , hillary duff je lepsi -
-
Re: Re: miley
Já ti tvuj názor neberu,ale nemusíš se tak vulgárně vyjadřovat. *9* *9* -
ty trapná nula na co sa sem seres chod na diskuzi trapnej hilari duff a ne sem !! -
-
Re: Re: Re: miley
hele co urážiš hilary? ta aspon nefotí sprosté foto -
-
Re: Re: Re: Re: miley
no budem urazat hillary je trpaná škaredá a nechutná !!
-
-
-
jenom kvuli tomu že nemáš rád Miley nemusíš jí nadávat seš akorád ubožák kterej neumí nic víc něž akorád nadávat každý má jiní vkus ale kvuli tomu že ty říkáš že je špatná to ještě nemusí bít pravda
-
-
-
swift vs. cyrus
Miley Cyrus nebo Taylor Swift?
Já osobne radši Miley *4* -
-
Re: swift vs. cyrus
No jasně ,že miley to je jasný. -
já mam taky rači miley -
!!MILEY!!Já nesnáším Taylor!!To je taková mrcha!!Já ji to poznám podle očí že je to taková ...No nechcu být sprostá!! -
Miley -
-
Re: Re: swift vs. cyrus
21.4.1993 mužeš prosím když spavuješ editaci miley smazat to smiley prosím nikomu se to nelíbí!!!
-
-
určitě Miley
-
-
trapáci
hele co nemáte rádi miley tak neotravujte ste trapní a víte proč? jenom pomlouváte *15* -
email miley cyrus
ahojik nemá někdo email na miley a tel číslo prosím jestli to víte tak mi odepište na můj příspěvek miley je nejjjjjjjjjjjj *1* *1* díky -
srry za reklamu
ahojky jukněte plsky na můj blog missmartinqa.blog.cz,pište komentíky a hlasujte v anketě fotka měsíce...děkuji..xD *15* *3* -
-
Re: srry za reklamu
máš fajný blog *3* *4*
-
-
Novinka
Někdo to píše v novinkách. -
Jackson
Je to pravda že bude zpívat pro Jacksona? -
-
Re: Jackson
jj je to pravda a pokud jsem to četla dobře tak si jí vybrali fanoušči nebo co -
-
Re: Re: Jackson
FAKT??A od kuď to máte??
-
-
-
jj
Ale miley je lepší protože selena mohla za ní hrát v hanně montaně *10* ale miley by nenahradila moc by se tam nehodila -
-
Re: jj
To ne tam by se Selena nehodila. Do takový sračky jako je Hannah montana můžou obsadit jen sračku všech sraček takže Miley!! *1*
-
-
???
hey vona ma miley piercing v nose??? *8* -
-
Re: ???
jj ma.. -
-
Re: Re: ???
jj jeden na nose (ale ten je podle mě umělý) a potom v pupíku...jo a myslím že ještě v uchu *4* -
-
Re: Re: Re: ???
No v pupíku nemá piercing a v uchu to má hodně naušnicí.
-
-
-