Přejít na výpis diskuzí

Miley Cyrus

OSOBNOST 17.3.2007 
15294 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • nespesna

Miley

hele dejtemi čísli icq od Miley.
  • hanicka10

Miley Cyrus

miley je nejlepsi *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *3* *3* *3* *3* *3*
  • tetka.betka

:))

konečně jí někdo překonal!! MIchal si zaslouží být 1.!!!!!!!!!!!!
    • Re: :))

souhlasím *1* *1* *1*
      • Re: Re: :))

ja ne
        • brutus7

Re: Re: Re: :))

j ataky nesouhlasím
  • mileyfans

Olsenky

Nevíte co je s Olsenkama?
    • 12mileynka12

Re: Olsenky

jak jako co je s nema *8*
  • miley46

co máte pro miley?

každý má právo na názorale tady ti co pomlouvaji by sem ani neměli pustit to je ta demence! Až někdo z těch co pomlouvaj miley dokažou to sami co vona tak napište *16* ! Miley je nejleší zpěvačka *14* *14* *15*
    • Re: co máte pro miley?

najlepšja a najkrajšja speváčka *14* *14*
  • :*

Milujem júúú je najkrajšjááá ... *14* *14*
  • film

chtěla bych se zeptat, zda tu je někdo natolik informovaný, aby mi napsal jak je to s filmem Personal Security nebo tak něco...něco jsem četla, že je to remake Osobního strážce a Miley zde má postavu zhýčkané mladé dědičky čehosi..no půjdu zagooglovat, ale kdyby někdo něco věděl, tak to sem prosím napište, děkuji *4*
    • Re: film

stejně to bude jenom kopie skvělýho filmu *1*
    • tetka.betka

Re: film

jé tak ona tam hraje samu sebe jo :)
  • Miley:)

Je hloupost, že by nic nedokázala. Většina lidí jí fandí proto, že toho na svůj věk dokázala až moc, fanoušci jsou tu proto, aby ji podporovali.Ti, co říkají, že její kariéra zkončí jsou jen škodolibí. Určitě každý má někoho oblíbenéhoherce nebo zpěváka, tyhle narážky jsou tedy trapné..Já patřím mezi ty, kteří občas zkouknou díly, poslechnou si její písničku...Nejsem fanoušek, ale nevím, proč bych ji taky měla nenávidět. proto, že jí nějaké zakomplexované děcko závidí. *3* *3* *10*
    • maky18
      Jo a co sakra tak světoborného dokázala.....??jenom proto že má reklamu po celém světě ještě neznamená že je LEPŠÍ...to je ubohost *5* *5* *13* *13* ostatní herci umí předvést víc než culení do kamery...dokonce i hrát.... *5* *5* a co se týče zpěvu....no ...asi jde víc show než talent.... *13* *13* *4* *4* *4*
    • smiley-michelle

Re: Miley:)

jj máš naprostou pravdu
    • Re: Miley:)

souhlasim máš pravdu
  • miley46

koncert

hej lidi miley je fakt super ale mohli byste mi poradit kdy bude další koncert *7* *14*
  • Najlepšjááá

majlííí je najlepšjááá .. nech si hovorííí každýý čo chce je naj !! *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit