-
Song
Ten song je super. -
-
Re: Song
tak piste nekdo prosim *3* *3* *9* *3* *9* *3* *9* -
jo je super *3* *1* *3* *3* *3* -
MILEY JE NEJ NLEPSI A JA CHCI BYT JEDNOU TAKY TAKOVA *14*
-
-
.....
pochybyju ona si slávu umí udržet jako jedna z mála a ještě to umí ashleyx tisdale!! -
-
Re: .....
no tak ppprrr!!! *13* Miley si vážně umí udržet slávu,to jo! ale s tou ashley to si nejsem tak jistá! *4*
-
-
Film
HANNAH MONTANA - THE MOVIE
http://filebase.to/files/716 349/crux-hh_www.movieinfo.blog.com_ .avi#
Tu mate movie a neurobte sa. *3* -
miley
nechápu vás všecky...vždyt ani neumí zpívat... !!! chová se jak děcko a je rozmazlená až hrůza ... ona pak stejně rychle "spadne" dolůůůůů *1* *1* *1* -
-
Tak proč ses pojmenoval|a po ní?!
-
Re: miley
Hele co to tu bleješ za hovadiny?!seš ty vůbec normální slyšela si jí někdy zpívat??asi ne co a jestli jo tak si asi nejspíš hluchá takže si dej zpátečku někam hooodně,aby si tu nepsala takový hrozně blbý kidy!!!
S pozdravem Meli11 *1* -
-
Re: Re: miley
jo,slyšela jsem ji zpívat... a hluchá rozhodně nejsem... *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1*
-
-
Re: miley
hele ty hnusná,rozmazlená blbko!!! *16* miley je skvělá!!! a ty si jenom ta co neumí zpívat a ta co šííleně závidí! ha! a máš to! *10* a jestli to sem eště napíšeš tak si mě nepřej!!!!!!!!!! *13*
-
-
Duet
Lidičky líbilo by se vám kdyby Emily Osment a Miley Cyrus spolu měli nějakej ten duet mě teda osobně moc *14* -
-
Re: Duet
Bylo by lepší, kdyby nazpívala duet s někým úúúúúúúúplně nahoře!! Škoda, že je M.J. mrtev *9* Ale s Madonnou by to taky bylo supr!!! -
Re: Duet
Jo to jo právě jsem nad tím přemýšlela!!Bylo by to SUPER!!
-
-
xD
Jaj ludia nemohol som sem nepridat prispevok, potom co som si precital prve 2 strany vasich commentov skoro som padol na rit :D. -DOVOD?
1. vsetco poznate Miley alebo ste jej kamarati
2. nechapem ako mozete verit tym chujovskym cislam a ICQ... a este ze s nou budete volat. Povedzte mi na keru rit vam bude s nou telefonovat xD.A myslite si ze vobec bude mat zaujem ?! fakt vtipne. a rad by som este vedel co vam to da ?poprosim response :)
Asi to nepochopim tuto maniu ale je to vtipne citat tieto vase commenty *1* .
Ah tie teenagerske idoli *15* . -
-
Re: xD
súúhlasim s tebou,ake trapne,že maju cisla na Miley,ani by sa s nimi nerozpravala,ved ich ma v paži LOl:-D:-D.-D *1* *1* *1* Trápna detská hviezdicka,som zvedava,či si niekto z nich za pár rokov na nu spomenie *1* -
-
Re: Re: xD
miley není žádná trapná dětská hvězdička -
-
Re: Re: Re: xD
jj
-
-
Re: Re: xD
Anoo, já taky souhlasím.Normálně sem kvůli tomu spadla ze židle, že dole spadla omítka, takovej Roflík =D -
-
Re: Re: Re: xD
Vy možná Miley nežerete, ale tak jako nemusíte se tu tak vyjadřovat.Tak se radši uklidněte...
-
-
-
-
WOW!!New song
Miley má new song - Party in the USA!!A JE FAKT COOL!!STLAŠNĚ SE MI LÍBI JO KDYBY JSTE HO CHTĚLI SLYŠET TAK SI TO NAJDĚTE NA youtube.com!!DOPORUČUJU!! *14* -
-
Re: WOW!!New song
skvělý song -
Re: WOW!!New song
nejlepší!!!!!!!!
-
-
kasdpk
a jak ty mozes vedet zhe by ni nebyla?? *13* *8* -
jj
kdyby nemela slavne tatu tak neni nic -
-
Re: jj
to nemůžeš vědet miley je skvělá *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
-
-
kontakty
Odkud znáte to číslo na Miley??? *7* *7* -
-
Re: kontakty
to by mě taky zajímalo
-