Přejít na výpis diskuzí

Miley Cyrus

OSOBNOST 17.3.2007 
15294 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • mileyfans

Song

Ten song je super.
    • Re: Song

tak piste nekdo prosim *3* *3* *9* *3* *9* *3* *9*

jo je super *3* *1* *3* *3* *3*

MILEY JE NEJ NLEPSI A JA CHCI BYT JEDNOU TAKY TAKOVA *14*
  • nicky0012

.....

pochybyju ona si slávu umí udržet jako jedna z mála a ještě to umí ashleyx tisdale!!
    • Re: .....

no tak ppprrr!!! *13* Miley si vážně umí udržet slávu,to jo! ale s tou ashley to si nejsem tak jistá! *4*
  • Film

HANNAH MONTANA - THE MOVIE
    http://filebase.to/files/716 349/crux-hh_www.movieinfo.blog.com_ .avi#

Tu mate movie a neurobte sa. *3*
  • miley

nechápu vás všecky...vždyt ani neumí zpívat... !!! chová se jak děcko a je rozmazlená až hrůza ... ona pak stejně rychle "spadne" dolůůůůů *1* *1* *1*
    • Andrejka10
      Tak proč ses pojmenoval|a po ní?!
    • Re: miley

Hele co to tu bleješ za hovadiny?!seš ty vůbec normální slyšela si jí někdy zpívat??asi ne co a jestli jo tak si asi nejspíš hluchá takže si dej zpátečku někam hooodně,aby si tu nepsala takový hrozně blbý kidy!!!
      S pozdravem Meli11 *1*
      • Re: Re: miley

jo,slyšela jsem ji zpívat... a hluchá rozhodně nejsem... *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1*
    • Re: miley

hele ty hnusná,rozmazlená blbko!!! *16* miley je skvělá!!! a ty si jenom ta co neumí zpívat a ta co šííleně závidí! ha! a máš to! *10* a jestli to sem eště napíšeš tak si mě nepřej!!!!!!!!!! *13*
  • teruskaaa

Duet

Lidičky líbilo by se vám kdyby Emily Osment a Miley Cyrus spolu měli nějakej ten duet mě teda osobně moc *14*
    • luida

Re: Duet

Bylo by lepší, kdyby nazpívala duet s někým úúúúúúúúplně nahoře!! Škoda, že je M.J. mrtev *9* Ale s Madonnou by to taky bylo supr!!!
    • piskot256

Re: Duet

Jo to jo právě jsem nad tím přemýšlela!!Bylo by to SUPER!!
  • xD

Jaj ludia nemohol som sem nepridat prispevok, potom co som si precital prve 2 strany vasich commentov skoro som padol na rit :D. -DOVOD?
    1. vsetco poznate Miley alebo ste jej kamarati
    2. nechapem ako mozete verit tym chujovskym cislam a ICQ... a este ze s nou budete volat. Povedzte mi na keru rit vam bude s nou telefonovat xD.A myslite si ze vobec bude mat zaujem ?! fakt vtipne. a rad by som este vedel co vam to da ?poprosim response :)

Asi to nepochopim tuto maniu ale je to vtipne citat tieto vase commenty *1* .
    Ah tie teenagerske idoli *15* .
    • ivina8

Re: xD

súúhlasim s tebou,ake trapne,že maju cisla na Miley,ani by sa s nimi nerozpravala,ved ich ma v paži LOl:-D:-D.-D *1* *1* *1* Trápna detská hviezdicka,som zvedava,či si niekto z nich za pár rokov na nu spomenie *1*
      • disneygirl

Re: Re: xD

miley není žádná trapná dětská hvězdička
        • annita.27

Re: Re: Re: xD

jj
      • Re: Re: xD

Anoo, já taky souhlasím.Normálně sem kvůli tomu spadla ze židle, že dole spadla omítka, takovej Roflík =D
        • Re: Re: Re: xD

Vy možná Miley nežerete, ale tak jako nemusíte se tu tak vyjadřovat.Tak se radši uklidněte...
  • piskot256

WOW!!New song

Miley má new song - Party in the USA!!A JE FAKT COOL!!STLAŠNĚ SE MI LÍBI JO KDYBY JSTE HO CHTĚLI SLYŠET TAK SI TO NAJDĚTE NA youtube.com!!DOPORUČUJU!! *14*
    • 21.4.1993

Re: WOW!!New song

skvělý song
    • Re: WOW!!New song

nejlepší!!!!!!!!
  • martiinkaaa

kasdpk

a jak ty mozes vedet zhe by ni nebyla?? *13* *8*
  • jj

kdyby nemela slavne tatu tak neni nic
    • disneygirl

Re: jj

to nemůžeš vědet miley je skvělá *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • miley11cyrus

kontakty

Odkud znáte to číslo na Miley??? *7* *7*
    • Re: kontakty

to by mě taky zajímalo

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit