Přejít na výpis diskuzí

Miley Cyrus

OSOBNOST 17.3.2007 
15294 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • nicky0012

...?

no já teda nikomu nezávidím ale pochybyju o vás dvou že ji znáte!!hh!myslím že vám to nikdo nevěří a jestli to chceš prosím dokázat tak my pošli na mail její tel.číslo!pokud ne tak ti to nevěřim a říkám ti já si to ověřím jesli je to pravý!!!
    • mileyfans

Re: ...?

Přesně.Ted si jí pěkně setřela *15* .
      • nicky0012

Re: Re: ...?

jo díky a ještě jsem ti chtela říct že miley určite nemá stejné číslo jako ze 3 třídy!!!
  • missmartinqa

hcjo chjo

ahoj..lidi..je tu někdo z brna..?jestli jo tak si me pridejte a pisnite.....xD *15*
    • 12mileynka12

Re: hcjo chjo

ja jo
  • kiki222

...

http://s7.bitefight.cz/c.php?uid=11 5752
  • nicky0012

koncert

miley bude mít v čr koncert jakto že o tom nevím???MOC MÁM RÁDA MILEY CYRUS(HANNUH MONTANU *15* *3* *1*
    • Re: koncert

kdy bude mit miley koncert v cr
      • Re: Re: koncert

Nevim ,kdy ho bude míš zvisti si to na internetu tam to možná bude no ,ale myslim ,že tady bude až za dlouho o prázdnincáh tady ,asi nebude.
    • mileyfans

Re: koncert

Bohužel akorát tak doma *4* *16* *16*
  • miley11cyrus

ll

jé omylem jsem to poslala 2krát myslela jsem že se to neodeslalo
  • miley11cyrus

kk

miley je nejlepší už se těším na její koncert..... *3*
  • miley11cyrus

jj

Miley je nejlepší už se těším na její koncert... *3*
    • miley11cyrus

Re: jj

bude ho mit asi v USA možná na něho pojedu s tetou
    • mileyfans

Re: jj

První koncert má 14.září v Portlandu
      • Re: Re: jj

hej a kde bude mit koncert v cr a kdy pls...dik moc ja ji totiz fakt zeru *14* (napiste mi to na brachuv email dik moc..)
  • nicky0012

.....

jj to smažte to je fakt trapný ta přezdávka nikdo ji tam nemá tak proč zrovna miley by ji musela mít!! *8* *7*
  • lil.i

Smažte to <SMILEY>

Hele lidi smažte pls někdo to SMILEY co má miley u jména.... já se k tý editaci skoro nikdy nemuzu dostat protože to upravuje někdo jinej :(( .....Třeba ashley tisdale tam taky nemá svoji přezdívku!! nikdo tam nemá přezdívku!!!!! :))
  • Chudák Miley

Chudák Miley!!!!!!
    V časopise Bravo Girl byl s Miley rozhovor,kde psali,že Miley zemřela její nejlepší kamarádka a ona nemohla na pohřeb.Místo toho musela dělat koncerty a bavit lidi!Je mi jí moc líto. *9*
    • muhi

Re: Chudák Miley

Taky sem to četla .. Já bych ty koncerty zrušila
    • Re: Chudák Miley

Vžidt Miley má nejlepší kamarádku a to je Ashley Tisdale a Emily Osmet a ty přece žijou takže to ,asi v Bravu Girl nebude pravda oni jsi ty rozhovory někdy i vymýšlej.
    • nika97

ale myslím že by ho zrušila ale zase no i když *9* *3*
    • jana291995

ale vždycky může koncert zrušit!!!já bych si vybrala kámošku!!! *1* ale Miley skvělá!! *15*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit