Přejít na výpis diskuzí

Miley Cyrus

OSOBNOST 17.3.2007 
15294 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • mileyfans

Miley

Miley píše na twitru že má dneska špatnej den.
  • beast

ha

cha miley uz konecne neni prvni !! at zije michael jackson!!!!
    • Re: ha

di do prdele...michael je sice dobrej...ale nemusis to sem cpat
  • mileyanetkacyrus

...

Ahoj vy mate cislo na Miley ?
    • Re: ...

818 2373568 zavolej si tam...ale musis ji nechat vzkaz...pak ti zavola na zpet
      • iwes

Re: Re: ...

mě se tam ozve 1188 že to číslo neexistuje..:-((((( *9* *9* *9*
        • kate.szv

Re: Re: Re: ...

hle holky v americe nemaj 4 čísla, jako my máme 9 čísel tak oni mají 10 !!
      • mileyfans

Re: Re: ...

Tobě zavolalala?Mě ne(ozve se tam záznamník a hlas miley)
        • muhi

Re: Re: Re: ...

Holky až tak se nesnažte *13* Může to bejt falešný číslo, někdo tam nahrál hlas Miley a bylo to *9* Nečekejte že bude volat zpátky, to by pak pořád seděla u telefonu *15* Dyž má tolik fans *5* Holky když máte peněz dosttak si volejte, ale sežere vám to prachy svoji vysněnou Miley stejně neuslyšíte *13* *9*
    • mileyanetkacyrus

!!!

Nikdo ho mit nemuzete urcite to je vymysl
      !!!
  • mileyfans

.

Ten kdo umí anglicky tak tam zavolejte protože to bude mít něco společnýho z Miley.
    • Re: .

hele kváká to o tom že jí máš nechjat vzkaz a že ti pak na zpět zavolá..já vim je to stupidní ale je to tak...tak jí nech vzkaz nee??? a umíš anglicky??
      • mileyfans

Re: Re: .

Tobě zavolala?
        • Re: Re: Re: .

ahoj ja sem tam volala vyzvanelo to a najednou se tam ozvalo:Hi,miley.......bylo mi to divny ale treba to ona byla
  • mileyfans

4ÍSLO

Co je to za číslo že to skočí to schránky a začne tam něco kecat?
    • Re: 4ÍSLO

počkej si... pak musiš zacit mluvit...to ji jako nahravas vzkaz... no a pak az si ho miley poslechne tak ti zavola zase zpet...
  • hannah-montana-miley-cyurs

Ahoj

Ahojky jsem nová fanklubačka a jsem tu poprvé ... nemohl by mi někdo neco tu ukázat? *3*
    • Re: Ahoj

a co bys chtela ukazat???
  • miley na svem personaly myspace

http://www.myspace.com/milerzzcyruz zbabyzz

ajojky lidicky... juknete se na mileyn osobni my space... ma tam nadherne fotecky....
    a pak se jeste juknete pls na muj blog jenom o ni...
    je to...
    www.smiley-hope-cyrus-16.blo g.cz
    snad se vam bude libit...a dejte tam plsky komentar...
    jo cetla jsem tady ze je miley svine jenom kvuli to mu ze nekomu nedala autogram... ja si myslim... ze to nejni prvda...jasny nechce se mi tomu verit. ale prestreli opravdu kazdy...ale tohle mi na miley nesedi....
    to by jsem si s ni nemohla jen tak povidat.. kdys ji zavolam... chcete jeji cislo??? tady je.. 818 2373568
    zkuste ji zavolat...
    ja uz to udelala...a je to fakt supr.... ja ji tak zboznuju....
    a lidi vy co tu pisete kraviny... o tom ze jste s ni chodili do treti tridy... fakt vam to neverim...a ty co jsi to sem pisala...tak vis ze miley nebydlela v los angeles...??? asi ne vid no skoda ze jsi kecala... nevim proc to mate zapotrebi....ach jo..
    • Re: miley na svem personaly myspace

já jí volala a fakt je to Mileyin hlas, napsala jsem jí sms, tak mi doufám odepíše *1*
    • mileyfans

Už toho nechte

Už toho nechte!Že máte její číslo nebo icq atd.Ted jsem četla rozhovor s Kelly Clarson a tam říkala že se rozneslo na fanclubu její číslo a musela si ho změnit.Já chodím na Americkej fanclub(když by se to tam náhodou objevilo tak já to sem napíšu a nikdo my nebude věřit.)Nějakej dobrej hacker v pohodě najde její číslo.Jsou databáze čísel a když se na to nabourá nějakej hacker tak má číslo hned.
      • Re: Už toho nechte

promin ale jeji hlas jsem poznala... kdys jsem ji volala... promin ale verit tomu nemusis...zkus ji zavolat...jestli poznas jeji hlas tak se mi pk muzes jen omluvit...
        • nicky0012

Re: Re: Už toho nechte

kdyby si měla její tel číslo každý si ho nechá pro sebe!aspon by měla více času si s tebou povídat!
  • majliklilca

ja mam jeji icq:P
    • hannah-montana-miley-cyurs

Re: icq

Helel lidi,nechci se tu chlubit,ale já znám Miley jako kámošku.*14*Píšeme si na icq (sice anglicky ale s pomocí Google překladaču si rozumíme) takže když tak jsem to chtěla jen oznámit *14*
    • parket..a

Re: icq

jo a píše ti? určitě ...hele ale jako vážně...kecáš co?
  • papirnice

--

ahoj nevíte kde bych na internetu sehnala tenhle film na stažní? *7*
  • miley11cyrus

jj

no to určitě tady nikdo miley nikdo osobně nezná možná jo... *7* nevěřím

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit